Şimdi Ara

iphone 5 sms gönderme sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
30.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söyleneni yaptım aynen oldu dileyene pm den mesaj yazsın ben tlf mesaj atayımbu paylaşım da emeği geçen tüm form daşlara teşekkürler ALLAHrazı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yardımcı olurmusunz benm telefonum iphone 4s sprint sim kilitli surum 6.0.1 sms gitmiyordu sizin dediğinizi yapıyrum fakat tel aktivasyonda kalıyor shift+ guncelle yap demeyn 10defa denedm olmuyr beta 4 de denedm olmadı 2 zaten inmyr ne yapablrm ltfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 386sx25

quote:

Orijinalden alıntı: t_maister

quote:

Ben de geçem apple dan bir mail aldımn sorun yaşadığımı doğrulamışlar sanki yalan söylüyoz amk.

telefeonun yedekleyin ayarlardan bütün ayarları ve veriyi sil seçeneğinden teli silin sonra geri yükleyin olur demişler.

yaptım oldu! :)

artık sms olyını da çözmüş olduk.

HAYIRLI OLSUN. BU ARADA UNUTMAYIN İOS 6.0 DA YAPAMIYORSUNUZ. 6.0.1 İ YUKLEMENİZ GEREKİR.

teşekkürler. önce ios güncellemesini yaptım tabi belki güncelleme ile bir şeyler düzelir diye güncellemede kendiliğinden düzelmeyince yukarıda bahsett,ü, şekilde çözmüş olduk.

kardeşim senin dediğini yaptım hemde 3defa fln denedm ama olmadı

1. benm telefonum iphone 4s sprint simkilitli bu yuzdenmi oluyr
    2. sen ayarlardan butun ayarları ve veriyi sil derken ayarlar/genel/sıfırla menusundeki yeri soyluyrsun değil mi?

• Bu cozum iphone 5 icindi

• quote:

Orijinalden alıntı: i_uyguc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t_maister

quote:

Ben de geçem apple dan bir mail aldımn sorun yaşadığımı doğrulamışlar sanki yalan söylüyoz amk.

telefeonun yedekleyin ayarlardan bütün ayarları ve veriyi sil seçeneğinden teli silin sonra geri yükleyin olur demişler.

yaptım oldu! :)

artık sms olyını da çözmüş olduk.

HAYIRLI OLSUN. BU ARADA UNUTMAYIN İOS 6.0 DA YAPAMIYORSUNUZ. 6.0.1 İ YUKLEMENİZ GEREKİR.

teşekkürler. önce ios güncellemesini yaptım tabi belki güncelleme ile bir şeyler düzelir diye güncellemede kendiliğinden düzelmeyince yukarıda bahsett,ü, şekilde çözmüş olduk.

kardeşim senin dediğini yaptım hemde 3defa fln denedm ama olmadı

1. benm telefonum iphone 4s sprint simkilitli bu yuzdenmi oluyr
    2. sen ayarlardan butun ayarları ve veriyi sil derken ayarlar/genel/sıfırla menusundeki yeri soyluyrsun değil mi?

some one ın da dediği gibi iphone 5 için bu çözüm ben sprint te sms sorununu sadece i5 lerde yaşandığını zannediyordum, 4 lerde böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum. ama o dönemde araştırmıştım. unlock yapanlar vardı nette aratırsa bulabilirsin. ben sorunu apple ile çözemeseydim unlock yaptıracaktım zaten. belki senin olay o şekilde çözülebilir kardeşim.

• apple a mail atsam duzelrmi bilmyrum acıkcası pek umudum yok ve ingilizce hiç yok :D yinede arkadaslar saoln enazından tecrube ednms olduk..
  • quote:

apple a mail atsam duzelrmi bilmyrum acıkcası pek umudum yok ve ingilizce hiç yok :D yinede arkadaslar saoln enazından tecrube ednms olduk..

Hangi adrese atacaksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

quote:

apple a mail atsam duzelrmi bilmyrum acıkcası pek umudum yok ve ingilizce hiç yok :D yinede arkadaslar saoln enazından tecrube ednms olduk..

Hangi adrese atacaksin?

bu konu baslıgı altında okumustum birisi atmıs duzelmsti ama tam bilmyrum önce ing. yazalım da sorunu onu yine arastrr bulurz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Orijinalden alıntı: yellowcanary56

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rayma

merhaba,
    bende spint cihaz var. hediye geldi. içinden sprint kart çıktığına göre ve A1429 olduğuna göre sprint olduğunu anladım burdaki yazılanlardan.

konu satırını aktif ederek mesaj gönderdiğimi sanıyordum ama MMS gönderiyormuşum.

sprintlerde sms göndermek için sürüm güncellemesimi yapmam gerekiyor?
    anladığım kadarıyla simfree satış başlamamış oyuzden cihazım simfree değil muhtemelen tam bilemiyorum.. güncelleme yapınca simkilite düşücek diye hiçbir güncelleme yapmadım?

defu modu, deeloper kaydı gibi kelimelerde bana hiçbirşey ifade etmiyor?

şimdi size şöyle izah edeyim.
    cihazınızda yerli vodafone, turkcell yada avea hattınız çalışıyorsa simkilitli değildir.
    dolayısıyla güncellemeden korkmanızı gerektirecek bir durum yoktur.

zaten şuanda yeni bir resmi güncelleştirme yoktur.

ancak; benim söylediğim güncelleştirme yeni çıkacak olan sürümün beta sürümünü yüklemektir.
    çünkü yakın zamanda yeni çıkacak olan ios 6.1 sürümde bu sms sorunu çözülecektir.
    tam olarak bu sürüm ne zaman çıkacağı bilinmediğinde şuan sadece yazılımcıların kullanabildiği beta2 sürümü
    apple developer kaydı (yazılım geliştirmeciler) olan kullanıcılara özgüdür.

yukarıda anlattığım yöntemde bu beta sürümü nasıl yüklenmesi gerektiği üzerinedir.
    yukarıda linkini paylaştığım dosyayı indirin.

telefonunuzu güncel itunes in yüklü olduğu bilgisayara bağlayın.
    itunes ekranında Güncelleştirmeleri denetle düğmesine tıklarken bilgisayarınızdaki klavyeden "SHİFT" tuşuna basılı tutun..
    bu sayede size extra bir gözat sayfası açılır bu sayfadan indirmiş olduğunuz dosyayı gösterin ve yüklemelerin bitmesini bekleyin (5-6 DK)
    sonrasında cihazınızda sorunsuzca sms gönderebilirsiniz.

eğer beceremiyorum ben dersenizde biraz sabretip resmi ios 6.1 sürüm yayınlanınca itunes den otomatik güncellersiniz.
    karar ve seçim tamamen sizin. burdaki anlatılan herşey resmi işlemlerdir illegal bi durum söz konusu dğildir.

hocam ekranımda this device is not registered as part of the iphone developer program. if you are member of the program please register your device in the @@url@@. diye bir yazı çıktı teli kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor???acil yardı rica ediyorum

youkarıda verdiğim uyarıları dikkate almadan direk olarak siz 6.1 beta sürüme direk geçmişsiniz. biraz ezbere gitmişsiniz sanırım :)

cihazı dfu moduna alıp

http://appldnld.apple.com/iOS6/041-8530.20121101.svtly/iPhone5,1_6.0.1_10A525_Restore.ipsw

bu linkteki 6.01 e geri dönüş yapın. cihaz düzelir.

sonrasında msn sorununu düzeltmek için sadece güncellemeleri denetle buttonuna shift ile basıp önceden indirdiğiniz 6.1beta2 yi seçip yükleyin.

eğer beta yazılıma direk geri yükle seçeneği ile yaparsanız.
    if you are member of the program please register your device in the @@url@@.

hatasını almanız normaldir.

yada cihazı ayarlardan sıfırla dediyseniz de bu hatayı alabilmeniz normaldir çünkü beta kaydınız yok.
    beta için ayrı bir aktivasyon işlemi olduğu için bu hata gayet normal.

yukardada anlattığım gibi. önce 6.01 final sürümü güzelce yükleyin ve bittikten sonra 6.1beta2 dosyasını güncelleme olarak yükleyin. tekrardan eski haline döner cihaz.

final 6.1 çıkana kadar bu şekilde idare etmeniz gerekli..

merhabalar
    benim sprint cihazda bu mesaj sorunu olduğu için 2 ay önce yardımlarınızla beta2 yuklemiştim ve sorunum çözülmüştü ama şimdi

"this device is not registered as part of the iphone developer program. if you are member of the program please register your device in the @@url@@."

yazısı çıkıyor ve telefonu kullanamıyorum. dfu moduna geçmeden shift tuşu ile yuklemiştim ondamı oldu bilmiyorum? şimdi ne yapmam gerek? hangi linkten hangisini indirip yuklesem güvenemedim. yuklemeden önce dfu moduna mı alsam recovery moduna mı onuda bilemedm. Telimi 3 gundur kullanamıyorum yardım lütfen. Guvenilir çalışan bir link verirseniz çok sevinirim :(((

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yellowcanary56

quote:

quote:

merhaba,
    bende spint cihaz var. hediye geldi. içinden sprint kart çıktığına göre ve A1429 olduğuna göre sprint olduğunu anladım burdaki yazılanlardan.

konu satırını aktif ederek mesaj gönderdiğimi sanıyordum ama MMS gönderiyormuşum.

sprintlerde sms göndermek için sürüm güncellemesimi yapmam gerekiyor?
    anladığım kadarıyla simfree satış başlamamış oyuzden cihazım simfree değil muhtemelen tam bilemiyorum.. güncelleme yapınca simkilite düşücek diye hiçbir güncelleme yapmadım?

defu modu, deeloper kaydı gibi kelimelerde bana hiçbirşey ifade etmiyor?

şimdi size şöyle izah edeyim.
    cihazınızda yerli vodafone, turkcell yada avea hattınız çalışıyorsa simkilitli değildir.
    dolayısıyla güncellemeden korkmanızı gerektirecek bir durum yoktur.

zaten şuanda yeni bir resmi güncelleştirme yoktur.

ancak; benim söylediğim güncelleştirme yeni çıkacak olan sürümün beta sürümünü yüklemektir.
    çünkü yakın zamanda yeni çıkacak olan ios 6.1 sürümde bu sms sorunu çözülecektir.
    tam olarak bu sürüm ne zaman çıkacağı bilinmediğinde şuan sadece yazılımcıların kullanabildiği beta2 sürümü
    apple developer kaydı (yazılım geliştirmeciler) olan kullanıcılara özgüdür.

yukarıda anlattığım yöntemde bu beta sürümü nasıl yüklenmesi gerektiği üzerinedir.
    yukarıda linkini paylaştığım dosyayı indirin.

telefonunuzu güncel itunes in yüklü olduğu bilgisayara bağlayın.
    itunes ekranında Güncelleştirmeleri denetle düğmesine tıklarken bilgisayarınızdaki klavyeden "SHİFT" tuşuna basılı tutun..
    bu sayede size extra bir gözat sayfası açılır bu sayfadan indirmiş olduğunuz dosyayı gösterin ve yüklemelerin bitmesini bekleyin (5-6 DK)
    sonrasında cihazınızda sorunsuzca sms gönderebilirsiniz.

eğer beceremiyorum ben dersenizde biraz sabretip resmi ios 6.1 sürüm yayınlanınca itunes den otomatik güncellersiniz.
    karar ve seçim tamamen sizin. burdaki anlatılan herşey resmi işlemlerdir illegal bi durum söz konusu dğildir.

hocam ekranımda this device is not registered as part of the iphone developer program. if you are member of the program please register your device in the @@url@@. diye bir yazı çıktı teli kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor???acil yardı rica ediyorum

youkarıda verdiğim uyarıları dikkate almadan direk olarak siz 6.1 beta sürüme direk geçmişsiniz. biraz ezbere gitmişsiniz sanırım :)

cihazı dfu moduna alıp

http://appldnld.apple.com/iOS6/041-8530.20121101.svtly/iPhone5,1_6.0.1_10A525_Restore.ipsw

bu linkteki 6.01 e geri dönüş yapın. cihaz düzelir.

sonrasında msn sorununu düzeltmek için sadece güncellemeleri denetle buttonuna shift ile basıp önceden indirdiğiniz 6.1beta2 yi seçip yükleyin.

eğer beta yazılıma direk geri yükle seçeneği ile yaparsanız.
    if you are member of the program please register your device in the @@url@@.

hatasını almanız normaldir.

yada cihazı ayarlardan sıfırla dediyseniz de bu hatayı alabilmeniz normaldir çünkü beta kaydınız yok.
    beta için ayrı bir aktivasyon işlemi olduğu için bu hata gayet normal.

yukardada anlattığım gibi. önce 6.01 final sürümü güzelce yükleyin ve bittikten sonra 6.1beta2 dosyasını güncelleme olarak yükleyin. tekrardan eski haline döner cihaz.

final 6.1 çıkana kadar bu şekilde idare etmeniz gerekli..

merhabalar
    benim sprint cihazda bu mesaj sorunu olduğu için 2 ay önce yardımlarınızla beta2 yuklemiştim ve sorunum çözülmüştü ama şimdi

"this device is not registered as part of the iphone developer program. if you are member of the program please register your device in the @@url@@."

yazısı çıkıyor ve telefonu kullanamıyorum. dfu moduna geçmeden shift tuşu ile yuklemiştim ondamı oldu bilmiyorum? şimdi ne yapmam gerek? hangi linkten hangisini indirip yuklesem güvenemedim. yuklemeden önce dfu moduna mı alsam recovery moduna mı onuda bilemedm. Telimi 3 gundur kullanamıyorum yardım lütfen. Guvenilir çalışan bir link verirseniz çok sevinirim :(((

Bu betalarin belli bir kullanim suresi oluyor, su an icin en son cikan beta 4, o da ayin 28 inde gumleyecek. Onumuzdeki hafta icinde ya beta 5 gelir yada GM versiyon, eger GM gelirse sonraki haftada 6.1 resmi surum cikar. Sen simdi isini gormek icin ya cihazina 6.02 yi (SMS yok) yada beta 2 yi yukledigin gibi beta 4 u yuklemelesin, DFU ile alakasi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 18 Ocak 2013; 13:20:29 >

• arkadaşlar durumu tekrar özetliyorum,

Mevcut bahse konu olan sms sorunu sadece ABD spirit çıkışlı A1429 modeli iPhone5 lerde mevcutdur.

bu sorunun çözümü ios 6.1 sürümde çözülecektir.

fakat ios 6.1 sürüm henüz yayınlanmadığından developer lar ıçın yayınlanan ios 6.1 beta sürümlerden en güncel olan yüklenerek çözülmektedir.

eğer ben 6.1 final sürüm çıkmasını beklemeden sms sorunun çözmek istiyorum derseniz. henüz beta olan ios 6.1 sürümlerinden yüklemeniz gerekmektedir.

mevcut olarakda şuan itibari ile 6.1beta4 vardır. ayrıca final sürümün yayınlanmasıda artık an meselesidir. çünkü beta süreci oldukca fazla bir süredir devam etmektedir.

şimdi gel gelelim bu yükemenin nasıl yapılacağına.

normal şartlarda bir iphone a beta sürüm yüklemek istediğinizde cihazın ser nosunun developer udid kayıtlı olması gerekir.

yoksa beta yazılım yükleyemezsiniz.

fakat bu durumu şaşırtmanın yolu cihazı itunes den sadece beta sürüme güncelle yaparak yapabiliyoruz. bu sayede beta yüklemiş olup sms sorunumuzda çözülmüş oluyor.

yani şöyleki normalde bir cihaza yazılım güncellemesi yapmak için geri yükle/restore yaparsınız, yada indirdiğiniz yeni ios sürümünü direk yüklicekseniz shift tuşu kombinasyonu ile ios firmware dosyasını secip yükleme yaparsınız.

ama biz beta kaydını şarşırtma yapacağımız için indirdiğimiz beta dosyasını direk geri yükle/restore işlemi ile yuklemeye çalışırsak sorun yaşarız.

dolayısıyla shift tuşu + güncelle butonuna basarak indirdiğimiz beta dosyasını gösterdiğimiz taktirde sadece beta yazılıma geçiş/guncelleme yaparak yüklemeyi yapacaktır.

bu sayede sadece developerların kullanabildigi beta sürümü bizde cihazımıza yükleyebiliyoruz.

bundan sonrasında eger beta yüklediğiniz cihazı ayarlar dan sıfırla seçeneğinde sıfırlarsanız cihaz tamamen kendini sıfırlayacagından açılışta aktivasyon ekranında taklacaktır çünkü cihazın yukarıda bahsettiğim gibi developer kaydı olmadıgından.

bu durum gayet normal bir durumdur. bu durumda takılıp kalanlar için cihazı dfu moduna alıp en güncel ios 6.02 sürümünü itunes den shift>restore/geri yükle seceneğinden gösterip tekrardan mevcut final sürüme geçiş yaparak cihazı tekrar çalışır hale getirebilirler.

tekrardan sms sorunu üçün günvcelleme yapmak için ise yukarıda bahsettiğim gibi sadece itunes den güncelle seceneğine shift tuşu basılı iken basarak beta4 dosyasını göstererek yüklemeyi tamamlasınlar. bu sayede tekrar smsm sorunsuz yazılıma geçiş yaparlar.

sürçi lisan ettiysem affola aslında biraz mantık kullanırsak olay çok basit bir işlemdir.

aman telefonum göçer garanti dışı kalır vs. kesinlikle korkmayın bu bahsettiğim olaylar telfona kesinlikle ve kesinlikle zarar verecek işlemler deildir. tamamen yazılımsal durumlardır , sadece beceremiyorsanız google amcaya danışın o size yardımcı olur..

hayde kolay gele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 18 Ocak 2013; 23:20:42 >

• quote:

arkadaşlar durumu tekrar özetliyorum,

Mevcut bahse konu olan sms sorunu sadece ABD spirit çıkışlı A1429 modeli iPhone5 lerde mevcutdur.

bu sorunun çözümü ios 6.1 sürümde çözülecektir.

fakat ios 6.1 sürüm henüz yayınlanmadığından developer lar ıçın yayınlanan ios 6.1 beta sürümlerden en güncel olan yüklenerek çözülmektedir.

eğer ben 6.1 final sürüm çıkmasını beklemeden sms sorunun çözmek istiyorum derseniz. henüz beta olan ios 6.1 sürümlerinden yüklemeniz gerekmektedir.

mevcut olarakda şuan itibari ile 6.1beta4 vardır. ayrıca final sürümün yayınlanmasıda artık an meselesidir. çünkü beta süreci oldukca fazla bir süredir devam etmektedir.

şimdi gel gelelim bu yükemenin nasıl yapılacağına.

normal şartlarda bir iphone a beta sürüm yüklemek istediğinizde cihazın ser nosunun developer udid kayıtlı olması gerekir.

yoksa beta yazılım yükleyemezsiniz.

fakat bu durumu şaşırtmanın yolu cihazı itunes den sadece beta sürüme güncelle yaparak yapabiliyoruz. bu sayede beta yüklemiş olup sms sorunumuzda çözülmüş oluyor.

yani şöyleki normalde bir cihaza yazılım güncellemesi yapmak için geri yükle/restore yaparsınız, yada indirdiğiniz yeni ios sürümünü direk yüklicekseniz shift tuşu kombinasyonu ile ios firmware dosyasını secip yükleme yaparsınız.

ama biz beta kaydını şarşırtma yapacağımız için indirdiğimiz beta dosyasını direk geri yükle/restore işlemi ile yuklemeye çalışırsak sorun yaşarız.

dolayısıyla shift tuşu + güncelle butonuna basarak indirdiğimiz beta dosyasını gösterdiğimiz taktirde sadece beta yazılıma geçiş/guncelleme yaparak yüklemeyi yapacaktır.

bu sayede sadece developerların kullanabildigi beta sürümü bizde cihazımıza yükleyebiliyoruz.

bundan sonrasında eger beta yüklediğiniz cihazı ayarlar dan sıfırla seçeneğinde sıfırlarsanız cihaz tamamen kendini sıfırlayacagından açılışta aktivasyon ekranında taklacaktır çünkü cihazın yukarıda bahsettiğim gibi developer kaydı olmadıgından.

bu durum gayet normal bir durumdur. bu durumda takılıp kalanlar için cihazı dfu moduna alıp en güncel ios 6.02 sürümünü itunes den shift>restore/geri yükle seceneğinden gösterip tekrardan mevcut final sürüme geçiş yaparak cihazı tekrar çalışır hale getirebilirler.

tekrardan sms sorunu üçün günvcelleme yapmak için ise yukarıda bahsettiğim gibi sadece itunes den güncelle seceneğine shift tuşu basılı iken basarak beta4 dosyasını göstererek yüklemeyi tamamlasınlar. bu sayede tekrar smsm sorunsuz yazılıma geçiş yaparlar.

sürçi lisan ettiysem affola aslında biraz mantık kullanırsak olay çok basit bir işlemdir.

aman telefonum göçer garanti dışı kalır vs. kesinlikle korkmayın bu bahsettiğim olaylar telfona kesinlikle ve kesinlikle zarar verecek işlemler deildir. tamamen yazılımsal durumlardır , sadece beceremiyorsanız google amcaya danışın o size yardımcı olur..

hayde kolay gele..

hocam bide link versen beta 5 için çok makbule geçer yine kitlendi telefon yeni sürüm çıkınca....

• 6.1 final çıktığı için. final sürümü iTunes üzerinden yükleyebilrisiniz. artık beta ihtiyacı kalmadı dolayısıyla sms problemide kalmadı.

http://forum.donanimhaber.com/m_70930957/mpage_2/f_/key_//tm.htm#70935021
  • wala ben simdi yukledim ama mesaj halen gitmiyor telefon 4s sprint herkes düzelecek dedi lanet olsun su iphone a daha ne yapayım bilemiyorum artk kırcam az kaldı zaten
  • bu sorun biraz önce bendede başladı, cihazı avedan aldıydım daha önce takır takır msj atıyodum fakat şimdi gitmemeye başladı, bunun başka nedenide olabilirmi yani dha önce gönderipde şimdi göndermemesi çok garip

şimdi farkettim, uzun msj lar gitmiyor, kısa yani 30 ila 50 kelimelik msjlar gidiyorr çok garip

geri düzeldi, hattan kaynaklandı sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 31 Ocak 2013; 22:35:01 >
  • quote:

Arkadaşlar bu ios olayına yabancıyım. iphone 5 te sms alabiliyor ancak sms gönderemiyorum. •*#5005*7672# yapıp mesaj merkez numarasını kontrol ettim. numara vodafone un güncel numarası

imessage olayından mı kaynaklanıyor diye ayarlar kısmından imessage ı etkinleştirmeye çalıştım ama bir türlü etkinleşmiyor. bir ara etkinleşir gibi oldu ama sonra yine olmadı .

ayarlar-genel sekmesinde hücresel kısmında bulunan bütün başlıkları açtım yine sonuç yok.

Hattın çekmesi ile ilgili de bir sıkıntı yok. Rahatlıkla görüşme yapıpı sms alabildiğim bir yerde deniyorum gönermeyi ama olmuyor.

Önerisi olan var mı?

hocam imei 099 ile başlıyorsa bunlar sıkıntı yapıyor ama çözümü bulundu. forumlarda araştır 099 ile mesaj gönderme diye bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

bu sorun biraz önce bendede başladı, cihazı avedan aldıydım daha önce takır takır msj atıyodum fakat şimdi gitmemeye başladı, bunun başka nedenide olabilirmi yani dha önce gönderipde şimdi göndermemesi çok garip

şimdi farkettim, uzun msj lar gitmiyor, kısa yani 30 ila 50 kelimelik msjlar gidiyorr çok garip

geri düzeldi, hattan kaynaklandı sanırsam

Evet hocam telefonla alakası yok aveayla alakası var. Benim eski telefonumda da oluyordu o , iphone 5 te de oluyor arasıra.
  • Arkdslar lutfen yardım edin tlefonum 4s sprint ve son surumude yukledm ama msj halen gtmıyor yokmu cozumu bilen varsa yazsn lutfen
  • quote:

Arkdslar lutfen yardım edin tlefonum 4s sprint ve son surumude yukledm ama msj halen gtmıyor yokmu cozumu bilen varsa yazsn lutfen

Cihazı gevey ile birlikte mi kullanıyorsun ve hangi hatla hangi sürümde kullanıyorsun ?
  • Cihazı geveyle kullanıyorum suan surum 6.1 kullandgm hat vodafone ayrıca turkcell de denedm sadece avea denemedm telefna maj geliyor ama hicbişeklde msj gitmıyr

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.