Şimdi Ara

iphone 5 sms gönderme sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
30.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: i_uyguc

Cihazı geveyle kullanıyorum suan surum 6.1 kullandgm hat vodafone ayrıca turkcell de denedm sadece avea denemedm telefna maj geliyor ama hicbişeklde msj gitmıyr

Sprint cihazlar cdma üzerinden hizmet verdiği için avrupa'da gsm'i tam olarak desteklemiyor ondan dolayı cihaza jailbreak yapmak gerekiyor .Jailbreak yapınca bir iki program yükleyip sms sorununu çözebilirsin kullandığın gevey'in markası ne?
  • Wala kardesm gevey markasını tam bilmyrum ama intrnttn almstm smdı reklam olmasn yazmim grdgnde su yazıyor r5 v6.6 ve cihazm iphone 4s a5 işlemcıler icin jailbreak yok bildgm kadaryla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Wala kardesm gevey markasını tam bilmyrum ama intrnttn almstm smdı reklam olmasn yazmim grdgnde su yazıyor r5 v6.6 ve cihazm iphone 4s a5 işlemcıler icin jailbreak yok bildgm kadaryla

Bir kaç saat içinde jailbreak bekleniyor en geç yarın çıkar ama r5 cdma cihazları detekliyor diye biliyorum ben r7 kullanıyorum ayarları seçerken cdma'yı seçmiyormusun ya da sormuyor mu ?
  • Bu adreste sprint cihazlara manuel ayar girilmesi ve bir yamanın yüklenmesi gerektiği yazıyor bir bak istersen.

Link :http://rsim7.com/2-r-sim5-plus-iphone-4s-ios-61-unlock-sim-and-activation-sim-cdmagsmcdma.html
  • Tabkde soruyr bikaçtane degsk menusu var ama ben other mode 2 den sprinti secıyrum oyle oluyr yksa aktivasyn sorunu veryr inş sorunum hallolur 7atdr msj atamıytm cok saol ilglendgn icin smdi bakcm bu adrese ve kb cıkarsa syleyeblrmsn rca etsm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tabkde soruyr bikaçtane degsk menusu var ama ben other mode 2 den sprinti secıyrum oyle oluyr yksa aktivasyn sorunu veryr inş sorunum hallolur 7atdr msj atamıytm cok saol ilglendgn icin smdi bakcm bu adrese ve kb cıkarsa syleyeblrmsn rca etsm

Bu adresten takip edebilirsin :http://evasi0n.com/
  • kardeşim jailbreak cıktı ama bu sprint cihzlardaki mesaj sorununu çözebiliyormu ben bulamadım bana yrdımcı olablrmsn
  • quote:

kardeşim jailbreak cıktı ama bu sprint cihzlardaki mesaj sorununu çözebiliyormu ben bulamadım bana yrdımcı olablrmsn

apn ayarlarını yapman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

quote:

kardeşim jailbreak cıktı ama bu sprint cihzlardaki mesaj sorununu çözebiliyormu ben bulamadım bana yrdımcı olablrmsn

apn ayarlarını yapman gerekiyor

Nasıl yapacam apn ayarını ve jailbreak yaptıktan sonramı yapmam gerekiyor.
  • iphone 5 en guncel surumu 6.1.2 surumu yuklu hattımda turkcell ama sms gonderemiyorum?bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.