Bildirim
Iphone 5 su altı kılıfı?
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
50 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Lifeproof markasinin guzel bi kilifi vardi. Hatta iphonedo abimizin kanalinda incelemesi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz daha ekonomik bakıyorum teşekkürler bu çok pahalı :) -
inceleyeyim teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: bywoody
biraz daha ekonomik bakıyorum teşekkürler bu çok pahalı :)
yukarıda arkadaşın önerdiği LifeProof Fre adlı kılıf ama nüüd yani benim önerdiğim daha avantajlı bi ürün. Uygun fiyata bulamazsın şu altı kılıfı, bulursun ama ancak çin malı olur. En güvenilir olanı bu. -
anladım eyvallah bakalım artık öyle o zaman şu internette 20-30 tl'ye satılan ürünlere bakmayayım. aslında tatile gidicem 3-4 gün idare etse beni yeter ama su falan alır .d -
quote:
Orijinalden alıntı: bywoody
anladım eyvallah bakalım artık öyle o zaman şu internette 20-30 tl'ye satılan ürünlere bakmayayım. aslında tatile gidicem 3-4 gün idare etse beni yeter ama su falan alır .d
milyarlık cihazı suya sokmak için 20-30 tl lik kılıfa güveniceksen o cihazı sakince elinden bırak :D -
öle birşey tabiki de yapmam da google yazınca hep o fiyatta kılıflar çıktı acaba piyasası mı bu dedim :D -
10 liraya netten poşet gibi bi kılıf almıştım bi cengaverlik yapıp denemiştim o zaman iPhone 4 varken harbiden almamıştı su
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone a özel olmayan vakumlu poşetleri 20-30 tl ye alabilirsin ilk olarak bir peçete ile dene, su almazsa delmediğin sürece gönül rahatlığı ile kullan ;)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone powerbank şarj etmiyor
- bildirim sesi gelmiyor
- apple değişim belgesi
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- airpods sol kulaklık az ses
- en iyi telefon kılıfı markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X