Şimdi Ara

iPhone 5 Teleservice gönderdiğim cihaz değişim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    I2897016
    Kargo Giriş Tarihi:
    13.02.2014
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Beklemede (Değişim cihazı bekliyor)

Merhaba arkadaslar.. Grantiye gönderdiğim cihaz bu sekilde bilgi veriyor bu ne demek ?
    cihaz sıfırı ile mi değiştirilecek acaba ?
    eğer öyleyse genelde ne kadar gün bekletiyorlar bilginiz var mı.. işlemleri hılandırmak için tavsiye edeceginiz birşeyler var mı ?
    forumda 1 aydan uzun suren cihazlar gördüm bunu nasıl engellerim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

İş emri:
    I2897016
    Kargo Giriş Tarihi:
    13.02.2014
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Beklemede (Değişim cihazı bekliyor)

Merhaba arkadaslar.. Grantiye gönderdiğim cihaz bu sekilde bilgi veriyor bu ne demek ?
    cihaz sıfırı ile mi değiştirilecek acaba ?
    eğer öyleyse genelde ne kadar gün bekletiyorlar bilginiz var mı.. işlemleri hılandırmak için tavsiye edeceginiz birşeyler var mı ?
    forumda 1 aydan uzun suren cihazlar gördüm bunu nasıl engellerim ?

swap kutusuz sıfır cihaz gelicek. okuduğun gibi yani. 20 iş gününü dolduruyorlar genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biraz kısmetine kalmış, kendi arkadaşım Teleservice ile 4,5 ay uğraştı ancak aldı cihazını. Forumdan 1 ay uğraşan da var 1 hafta bekleyende ama üstteki arkadaşın söylediği gibi genellikle 20 iş gününü dolduruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

Hocam biraz kısmetine kalmış, kendi arkadaşım Teleservice ile 4,5 ay uğraştı ancak aldı cihazını. Forumdan 1 ay uğraşan da var 1 hafta bekleyende ama üstteki arkadaşın söylediği gibi genellikle 20 iş gününü dolduruyorlar.

Sıfır tertemiz cihaz gelecek yani..Buna sevindim.. Lakin umarım 1 ay kadar beklemek kötü..
    bende okudum 1 haftada değişenler var fakat değiştirildi yazmasına ragmen 2-3 hatta daha fazla gün kargoya verilmesini bekleyenler var .. Yani teleservice den memnun olan bir yazı okumadım malesef herkes şikayetçi.. Gerekirse arayıp bu durumu bildirmek istiyorum belki bi hızzlanma olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

Hocam biraz kısmetine kalmış, kendi arkadaşım Teleservice ile 4,5 ay uğraştı ancak aldı cihazını. Forumdan 1 ay uğraşan da var 1 hafta bekleyende ama üstteki arkadaşın söylediği gibi genellikle 20 iş gününü dolduruyorlar.

Sıfır tertemiz cihaz gelecek yani..Buna sevindim.. Lakin umarım 1 ay kadar beklemek kötü..
    bende okudum 1 haftada değişenler var fakat değiştirildi yazmasına ragmen 2-3 hatta daha fazla gün kargoya verilmesini bekleyenler var .. Yani teleservice den memnun olan bir yazı okumadım malesef herkes şikayetçi.. Gerekirse arayıp bu durumu bildirmek istiyorum belki bi hızzlanma olur..

teleservice biraz sıkıntılı evet hayırlısı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Moralini bozmak istemem ama 09.01.2014 tarihinde teleservice verdiğim İphone 4s cihazım için 14.01.2014 tarihinde değişim kararı çıktı.

Bugün 28 iş günü oldu ama ne gelen var ne giden....

Umarım sen şanslısındır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.