Bildirim
Iphone 5 *Temmuz 2011*
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asil ilginc olan haber iphone 6 temmuz 2012 de piyasaya surulecekmis ...ben onu bekliyorum 3gs den sonra artik .. -
Haziranda ciksin americadan gelicek olan var ya -
biz daha alamadık ip 5 nerden çıktı yaaa -
hocam apple iphone 4 den sonra telefon cikartmayacak mi zannediyordunuz ?! 4. nezil cihaza kadar her yilin temmuz ayinda duyurdular urunlerini. bu yilin temmuzunda da 5. iphone u duyuracaklar. haberler dolasmaya baslamadan da bu biliniyordu zaten. -
bende bugune kadar ugrastım alamadım 4 ü..3gs alıyorum ..artık 5 ı alırım -
Çıkar çıkar,forumlarda olduğuna göre demekki oradada DH'ye benzer çıktı,bak beyaz işte,ne zaman,nerede diye yazanlar var.Referans alınacak yerler bellidir -
Başladık hadi hayırlı olsun -
bence 4 temmuz amerikanın kurtuluşu ya -
bence bi çıksın ürün ondan sonra yorum yapın ya sonucta teknoloji bu hızına yetişilmez bugün i4 alırım yarın i5 cıkar bu böyledir yapacak birsey yok -
iphone 5 sadece rekabet arttı diye cıkacak.... o yüzden iphone 4 ten kötü olur bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X