Şimdi Ara

Iphone 5 *Temmuz 2011*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5'in yolda olduğu abd'deki forumlarda ciddi ciddi söylenir oldu. Çıkış tarihinin ise Apple'ın ürün lansman takvimine uygun olarak Temmuz 2011 olacağı tahmin ediliyor. Biz Türkiye'de o tarihe kadar Iphone 4 sahibi olabilirmiyiz orası şüpheli.

• Asil ilginc olan haber iphone 6 temmuz 2012 de piyasaya surulecekmis ...ben onu bekliyorum 3gs den sonra artik ..
  • Haziranda ciksin americadan gelicek olan var ya
  • biz daha alamadık ip 5 nerden çıktı yaaa
  • hocam apple iphone 4 den sonra telefon cikartmayacak mi zannediyordunuz ?! 4. nezil cihaza kadar her yilin temmuz ayinda duyurdular urunlerini. bu yilin temmuzunda da 5. iphone u duyuracaklar. haberler dolasmaya baslamadan da bu biliniyordu zaten.
  • bende bugune kadar ugrastım alamadım 4 ü..3gs alıyorum ..artık 5 ı alırım
  • Çıkar çıkar,forumlarda olduğuna göre demekki oradada DH'ye benzer çıktı,bak beyaz işte,ne zaman,nerede diye yazanlar var.Referans alınacak yerler bellidir
  • Başladık hadi hayırlı olsun
  • bence 4 temmuz amerikanın kurtuluşu ya
  • bence bi çıksın ürün ondan sonra yorum yapın ya sonucta teknoloji bu hızına yetişilmez bugün i4 alırım yarın i5 cıkar bu böyledir yapacak birsey yok
  • iphone 5 sadece rekabet arttı diye cıkacak.... o yüzden iphone 4 ten kötü olur bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.