Şimdi Ara

iphone 5'ten sonra Motorola Moto G

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulandığım iPhone 5'i satıp, Motorola Moto G almak istiyorum. Satma sebebim;

1- iPad mini kullanıyorum. iOS bakımından işimi görüyor.
    2 - iPhonu iPhone olarak kullanamıyorum maalesef. Zaten iPad aldıktan sonra iyice elimde düştü. Ne bir oyun, ne doğru düzgün uygulama var.
    3 - Sattığım paraya neredeyse 3 tane Motorola alabilirim. Anneme, babama sürpriz olsun diyorum.

iPhone 5'i müzik dinlemek, maillere bakmak ve whatsapp kullanabilmek için yanımda taşıyorum diyebilirim. Bu şartlar altından 5'i satıp Moto G almam ne derece mantıklı olur? Beni üzeri mi?

• bence hiç mantıklı bir karar olmaz . Nerden nereye geçiş yapacaksınız. İşinizi ipad mini görüyor olsa bile bence değiştirme saçma olur iphone yine bir iphone yani bir alt sınıf telefonuyla karsılaştırılamaz . Ailenize hediye yapmak isterseniz eğer farklı şekilde yaparsanız . Uzun lafın kısası işinizi moto g görse bile iPhone 5 in durşu ve ismi yeter
  • Dizayn olarak daha kalın agır olması var.Sarj konusunda daha iyidir moto g fakat para ihtiyacınız yoksa gerek yok bence gecmeye hele sifir aldinizsa 2. El satmak mantikli degil.Kamera olarakda cok farklı ikiside.Bu arada whatsapp vs dediginiz seyler ve telefon görüşmesinde moto nun farkı yok.Kasma donma gibi bir durumuda yok.Sonuç paraya gore işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımını beğendiyseniz sorun yok geçilir gayet ikisi de stabildir, moto g'nin şarjı ekranı daha iyidir. Androidiniz olur hem. Kamerada ise iphone üstündür. İki telefonun da üstün yönleri var sorun çıkartmıyorsa bunlar geçebilirsiniz
  • İpad mini varsa satıp moto g alabilirsiniz bende alıcam bakalım nasıl bişeymiş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalınlık, tasarım hoşunuza gidiyorsa sadece mail,whatsapp ve telefon görüşmeleri için Moto G fazlasıyla yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.