Şimdi Ara

iPhone 5 tv ye bağlama. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
15.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım appletv'yi n11.com sitesinden http://www.n11.com/apple-tv-P12701596 229TL'ye alabilirsin. 1 hafta önce 199TL idi. Hemen 1 tane katım. Bu fiyatta güzel. Kablo ile ıvırla zıvırla uğraşma. Ayrıca ipad veya iphone ile tam senk olduğundan oyun oynarken mirroring özelliği ile (özellikle araba yarışı , uçak similayonu vb. direksiyon gibi kullanabiliyorsun.

Kolay gelsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKys

quote:

Orijinalden alıntı: Dmitri Karamazov

http://www.elmasepeti.com/Apple-Lightning-HDMI-Adaptor_17261.html

Alman gereken adaptör bu kardeşim

Kayıp olmadan izleyebilirsin evet.

Teşekkürler hocam.

AirServer i duydum ama çok fps yi düşürüyor dediler..

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DJlogic

Arkadaşım appletv'yi n11.com sitesinden http://www.n11.com/apple-tv-P12701596 229TL'ye alabilirsin. 1 hafta önce 199TL idi. Hemen 1 tane katım. Bu fiyatta güzel. Kablo ile ıvırla zıvırla uğraşma. Ayrıca ipad veya iphone ile tam senk olduğundan oyun oynarken mirroring özelliği ile (özellikle araba yarışı , uçak similayonu vb. direksiyon gibi kullanabiliyorsun.

Kolay gelsin....

Sağolun bilgiler için. Sanırım buradan Apple Tv alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Berk -- 17 Nisan 2013; 20:31:27 >
  • iphone'daki görüntüyü herhangi bir aparat olmadan sadece tavsiye edeceğim programları kullanarak wifi ağı ile bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Siz sadece iphone ve monitör arasında bir bağlantı kurmak istiyorsanız , o olay hdmi kablo yada yada apple tv dışında mümkün değil. Ama bilgisayarınızı kullanarak monitörünüze görüntü aktarabilir , oyun oynayabilir , film seyredebilir ve tüm bu oyun film müzik ve medyaların seslerini bilgisayarınıza bağlı ses sisteminden alabilirsiniz. Üstelik kablosuz bir şekilde , wifi bağlantısı ile. Hatta kameranın görüntüsünü de eş zamanlı olarak aktarabilirsiniz.

Benim araştırdığım ve buldugum 3 tane program var bu işi gören. (Bu programlar pc içindir , telefona herhangi bir şey yüklemenize gerek yoktur)

Reflector , Airview ve XBMC.

Reflector yaklaşık 30 fps değerinde görüntüyü (ki bu değer hiçte fena değil) eş zamanlı olarak bilgisayarınıza aktarıyor ve oyunlar da dahil iphonedaki ekran görüntüsü neyse aynen eş zamanlı olarak pc ekranına fullscreen olarak yansıtabiliyor. Oyun , uygulama , video , fotograf , müzik , web tarayıcı vs.. Gecikme yok denecek kadar az. Örneğin Real Racing 3 oynadım monitöre bağlı bir şekilde ve son derece keyifli bir deneyim yaşadım. Iphone'u direksiyon gibi kullanıp neredeyse hiç gecikme yaşamadan kocaman monitörde oynamak harikaydı ve en güzeli gayet verimli kullanılabiliyor. Yada youtube ve telefondaki medyaları tek tıkla ekrana aktarabiliyosunuz. Ama yaklaşık 15 $ gibi bi ücreti var ki bence kesinlikle hak ediyor. deneme sürümünü ücretsiz deneyebilirsiniz.

Air view'i çok detaylı inceleme fırsatım olmadı ama reflector'un rakibi ve benzer işlevlere sahip bir program. ve bu da ücretli. 1 haftalık deneme süresi var bunun da.

XBMC ile sadece müzik ve videolarınızı aktarabiliyosunuz ama ücretsiz. Güzel bir multimedia programı. Program içerik olarak da zengin. İçinde bir çok yerli yabancı kanal mevcut. XBMC'yi tek başına anlatmaya satırlar yetmez bir çok farklı özelliği olan bir program ama konumuz dışında tabii bunlar.

Neyse kısaca eğer interneti olan bir bilgisayarınız varsa youtube'dan monitöre video aktarmak yada telefonda internete girerek açtığın bir medyayı monitöre aktarmak saçma biraz. Lakin aynı şeyi bilgisayarından da yapabilirsin. Tabii herkesin kullanım amacı ve zevki farklı. Bu durumda Iphone'u bir çeşit kumanda gibi kullanmak da keyifli. Bunun dışında bu programlar sırf telefonundaki oyun ve uygulamaları monitörde kullanmak için bile alınabilir. Ayrıca müzik leride aktarabiliyosun. hemde kablosuz olması çok büyük kolaylık. Bilgisayarında internet yok ise zaten telefon adeta bilgisayara hayat veriyor ve monitörde devleşiyor:)

Bu bahsettiğim programları denemeni tavsiye ederim belki işini görürler.

• arkadaşlar peki online dizi - film izlerken aktarım yapıp tvden izleyebiliyor muyuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayLoud

iphone'daki görüntüyü herhangi bir aparat olmadan sadece tavsiye edeceğim programları kullanarak wifi ağı ile bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Siz sadece iphone ve monitör arasında bir bağlantı kurmak istiyorsanız , o olay hdmi kablo yada yada apple tv dışında mümkün değil. Ama bilgisayarınızı kullanarak monitörünüze görüntü aktarabilir , oyun oynayabilir , film seyredebilir ve tüm bu oyun film müzik ve medyaların seslerini bilgisayarınıza bağlı ses sisteminden alabilirsiniz. Üstelik kablosuz bir şekilde , wifi bağlantısı ile. Hatta kameranın görüntüsünü de eş zamanlı olarak aktarabilirsiniz.

Benim araştırdığım ve buldugum 3 tane program var bu işi gören. (Bu programlar pc içindir , telefona herhangi bir şey yüklemenize gerek yoktur)

Reflector yaklaşık 30 fps değerinde görüntüyü (ki bu değer hiçte fena değil) eş zamanlı olarak bilgisayarınıza aktarıyor ve oyunlar da dahil iphonedaki ekran görüntüsü neyse aynen eş zamanlı olarak pc ekranına fullscreen olarak yansıtabiliyor. Oyun , uygulama , video , fotograf , müzik , web tarayıcı vs.. Gecikme yok denecek kadar az. Örneğin Real Racing 3 oynadım monitöre bağlı bir şekilde ve son derece keyifli bir deneyim yaşadım. Iphone'u direksiyon gibi kullanıp neredeyse hiç gecikme yaşamadan kocaman monitörde oynamak harikaydı ve en güzeli gayet verimli kullanılabiliyor. Yada youtube ve telefondaki medyaları tek tıkla ekrana aktarabiliyosunuz. Ama yaklaşık 15 $ gibi bi ücreti var ki bence kesinlikle hak ediyor. deneme sürümünü ücretsiz deneyebilirsiniz.

Air view'i çok detaylı inceleme fırsatım olmadı ama reflector'un rakibi ve benzer işlevlere sahip bir program. ve bu da ücretli. 1 haftalık deneme süresi var bunun da.

XBMC ile sadece müzik ve videolarınızı aktarabiliyosunuz ama ücretsiz. Güzel bir multimedia programı. Program içerik olarak da zengin. İçinde bir çok yerli yabancı kanal mevcut. XBMC'yi tek başına anlatmaya satırlar yetmez bir çok farklı özelliği olan bir program ama konumuz dışında tabii bunlar.

Neyse kısaca eğer interneti olan bir bilgisayarınız varsa youtube'dan monitöre video aktarmak yada telefonda internete girerek açtığın bir medyayı monitöre aktarmak saçma biraz. Lakin aynı şeyi bilgisayarından da yapabilirsin. Tabii herkesin kullanım amacı ve zevki farklı. Bu durumda Iphone'u bir çeşit kumanda gibi kullanmak da keyifli. Bunun dışında bu programlar sırf telefonundaki oyun ve uygulamaları monitörde kullanmak için bile alınabilir. Ayrıca müzik leride aktarabiliyosun. hemde kablosuz olması çok büyük kolaylık. Bilgisayarında internet yok ise zaten telefon adeta bilgisayara hayat veriyor ve monitörde devleşiyor:)

Benim amacimda kablosuz olarak goruntuleri bilgiyara aktarabilmek. Bilgisayarin goruntusunu televizyonada aktardigim icin telefonu direk televizyona baglamaya ihtiyacim yok. Reflector dediginiz program icin link verebilirmisiniz ve nasil yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Orijinalden alıntı: PlayLoud

iphone'daki görüntüyü herhangi bir aparat olmadan sadece tavsiye edeceğim programları kullanarak wifi ağı ile bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Siz sadece iphone ve monitör arasında bir bağlantı kurmak istiyorsanız , o olay hdmi kablo yada yada apple tv dışında mümkün değil. Ama bilgisayarınızı kullanarak monitörünüze görüntü aktarabilir , oyun oynayabilir , film seyredebilir ve tüm bu oyun film müzik ve medyaların seslerini bilgisayarınıza bağlı ses sisteminden alabilirsiniz. Üstelik kablosuz bir şekilde , wifi bağlantısı ile. Hatta kameranın görüntüsünü de eş zamanlı olarak aktarabilirsiniz.

Benim amacimda kablosuz olarak goruntuleri bilgiyara aktarabilmek. Bilgisayarin goruntusunu televizyonada aktardigim icin telefonu direk televizyona baglamaya ihtiyacim yok. Reflector dediginiz program icin link verebilirmisiniz ve nasil yapabilirim.

www.reflectorapp.com sitesinden indirebilirsiniz. Çok basit, programi indirip bilgisayariniza kurun ve baslatin. Daha sonra iphone yada ipad cihazinizin alt kisminda acilan calisan uygulamalar kisminda sola ilerleyin orada airplay simgesini goreceksiniz. Ona tikladiginizda bilgisayarinizin adini goreceksiniz , bilgisayarinizi secip yansitmayi aktif ettiginizde goruntu bilgisayar ekranina yansimis olacak. Programda cesitli ayarlar ve farkli cozunurluk ayarlari da mevcut , biraz kurcaladiginizda zaten cozersiniz. Ayrica youtube , fotograf albumu yada muzik calar gibi bazi uygulamarda genel airplay baglantisinin yani sira airplayi o uygulama icin daha verimli kullanabilmeniz icin uygulama icindeki airplay simgesine tiklamaniz yeterli.

• Merhaba arkadaşlar konu hort olacak ama fikrinizi almak istediğim bir konu var.

Bu adaptor, IPhone dan izlediğimiz canlı yayınları (TV kanalları, LİGTV vb) da sorunsuz bir şekilde LCD yada LED TVlere aktarır mı?

Şimdiden teşekkürler...
  • olorin_ kullanıcısına yanıt
    adabtorden kastınız hdmı kablosu ise kablo direk olarak ıphone ekranını tvye yansıtmakta yani evet izleyebilirsiniz.
  • Fakehero kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Adaptör resimdeki gibi
     iPhone 5 tv ye bağlama.
    ewet benim demek istediğimde buydu.
  • Arkadaşlar iphone5s için hdmi adaptör aldım. Iphone görüntüsü LCD ye aktarıldı ama digiturk play i çalıştırdığımda
    "digitürk play ana ekran görüntüsü başka bir ekrana aktarılamaz" uyarı çıktı.
    çözümü bilen varmı?
    Malesef bilmiyorum hocam ama görünen o ki. Uygulama korumalı jailbreaksız çözümü yoktur herhalde varsada ben bilmiyorum

• Fakehero kullanıcısına yanıt
    Ben de araştırdım. Ne yazıkki jailbreak siz Çözüm mümkün değil. Ben de kabloyu iade ettim. İlginize teşekkürler

• ıphone 6 ve seg smart tv var.
    ligthn kablo adaptoru aldım taktım bi türlü telefonu gmöstermiyor seg aklımı kacırcam noluyor yardım ne yapmalıyız

hdmı ayarlarda acık tv de :(

telefona bi kaç program kur diyenler oluyor ornek display out yok yo kaplestorede yokki 2 yıldır çözemedim ne olur yardım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.