Şimdi Ara

iPhone 5, ülkemizde resmen satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2100tl ancak 32gb Modeline basabas verilir. Fiyatlar zaten her zamanki gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

Bir tane telefon için sıraya girip cihazı satın alan arkadaşlar , amerikan özentiliğini bırakın artık!!! Altı üstü bir cep telefonu.

Turkcell MaxiPlus mı kullanalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

5 Ay sonra ekranı değişmiş bir ayfon çıkacak almayın bekleyin biraz sabredin

Hocam zaten Ayfın 5 S bilgisi verildi. Yakında 5S çıkacak piyasaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArroW7

quote:

Bir tane telefon için sıraya girip cihazı satın alan arkadaşlar , amerikan özentiliğini bırakın artık!!! Altı üstü bir cep telefonu.

Neden bu kadar para verdiniz veya çok pahalı olmasına kimse karışamaz , insanlar istediğini kullanır tabiki ama bir telefon için sıraya girmek nedir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

5 Ay sonra ekranı değişmiş bir ayfon çıkacak almayın bekleyin biraz sabredin

Hocam zaten Ayfın 5 S bilgisi verildi. Yakında 5S çıkacak piyasaya.

• kurban kesmek lazım
  • note 2 ile iphone 5 i kıyaslanması çok yanlış birisi dev ekrana sahip ağır ve android yazılımlı diğeri ise küçük ekrana sahip çok hafif ve ios yazılımı kullanıyor.

ikisinide kullanan aynı kişiyse ne istediğini bilmiyordur.

• quote:

quote:

maxiplus kullanan biri olarak söylüyorum
    telefonmdan memnunum
    bana 168 tl ye mal oldu
    cebinde kontör parası olmadan millete hava atacam diye borç harç 2,500 e telefon almaktansa
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

vatan pc de 2.010 TL idi. Ama gece indirime girer girmez 16 gb olanlar tükenmiş. yani 1800-1900 e düşer.Fakat note 2 1600-1650 TL seviyelerinden alınabilirken bu cihaza kim 2000 TL vermek ister onu bilemem.

sahsen ben vermem , ama durumum cok iyi olsa iki cihazdan birini alcaksin deseler , sirf o note 2nin rezil ekran cozurlugu sebebiyle , rahat 2 kat daha iyi bir cozunurluk sunan iphone 5 i tercih ederdim. sonra sklip satardim ama muhtemelen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

quote:

quote:

telefonmdan memnunum
    bana 168 tl ye mal oldu
    cebinde kontör parası olmadan millete hava atacam diye borç harç 2,500 e telefon almaktansa

İsteyen istediğini kullanabilir o beni ilgilendirmez. Arkadaş iPhone 5 kullananlara Amerika özentisi demişte ondan öyle bir yorum yaptım.

Cebinde kontör parası olmayıp iPhone alanlar konusunda haklısınız ama o da onların tercihi onları da eleştirmeye kimsenin hakkı yok.

Cebinde parası yokken lüks araba almaya kalkışıp sonra ona benzin,vergi vs parası yetiştirecem diye cebinde yemek parası olmayan insanlar bile var bu ülkede.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

quote:

quote:

telefonmdan memnunum
    bana 168 tl ye mal oldu

İsteyen istediğini kullanabilir o beni ilgilendirmez. Arkadaş iPhone 5 kullananlara Amerika özentisi demişte ondan öyle bir yorum yaptım.

Cebinde kontör parası olmayıp iPhone alanlar konusunda haklısınız ama o da onların tercihi onları da eleştirmeye kimsenin hakkı yok.

Cebinde parası yokken lüks araba almaya kalkışıp sonra ona benzin,vergi vs parası yetiştirecem diye cebinde yemek parası olmayan insanlar bile var bu ülkede.

son yorumunuza katılıyorum

cebinde kontör derken aynı kurumda iphonu olan arkadaşımın zırt bırt kontürüm yok bi senden arayım demesi üzerine böyle bir serzenişte bulundum

not : bu arada iphone çok iyi bir telefon ancak çok pahalı
    ben bu ego mu ipod ile savuşturuyorum

• İphone ilk cıktıgında telefonu yeniden tanımlayacağız dedi ve hakkaten de yeninden telefonu tanımladı...artık cep telefonundan beklenitler bambaşka...ilk zamanlar iphone rakipsizdi..ama son iki senedir android işletim sistemi ve cihazlari iphone u geçmiş durumda...
    S3 u 1200tl civarı bulmak mumkun....ayrıca subat ayına kadar yeni nexus lar ın fiyatının 1000tl olacagını dusunuyorum...iphone evet iyi ve guzel cihaz ama bukadar para verilmeyi haketmiyor...

• Herkes amuda kalksın operatorler geliyorrr:)

• Saturn Bakırköy'e gelmis 16gb

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Saturn Bakırköy'e gelmis 16gb

16
    32
    64

Hepsi gelmiş

• quote:

quote:

Saturn Bakırköy'e gelmis 16gb

16
    32
    64

Hepsi gelmiş

fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

vatan pc de 2.010 TL idi. Ama gece indirime girer girmez 16 gb olanlar tükenmiş. yani 1800-1900 e düşer.Fakat note 2 1600-1650 TL seviyelerinden alınabilirken bu cihaza kim 2000 TL vermek ister onu bilemem.

sahsen ben vermem , ama durumum cok iyi olsa iki cihazdan birini alcaksin deseler , sirf o note 2nin rezil ekran cozurlugu sebebiyle , rahat 2 kat daha iyi bir cozunurluk sunan iphone 5 i tercih ederdim. sonra sklip satardim ama muhtemelen :)

ekran çözünürlüğü note2 de daha yüksek. Ekran boyutu sebebiyle yoğunluk biraz düşük gibi görünebilir. Ama iki cihazda sınıf farkı var. Birisi melez cihaz diğeri minik ekranlı telefon.

• up!

• vatan şu sıralar deli gibi satıyolar 2016 liradan 16 gb lığını bu fiyata gönül rahatlığıyla alınıp kullanır...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

ekran çözünürlüğü note2 de daha yüksek. Ekran boyutu sebebiyle yoğunluk biraz düşük gibi görünebilir. Ama iki cihazda sınıf farkı var. Birisi melez cihaz diğeri minik ekranlı telefon.

Yanlis anlatim yapmisim , ppi degerinden bahsediyordum orda , note 2 ekrani gercekten cok soluk gozukuyor. iphone 5 326 ppi , note 2 267 ppi.

Gerci benim lumia bile 332 ppi olmasina ragmen , iphone 5 daha iyi ekran goruntusu sunuyor , bu konuda iphone cok iyi.gerci 4.0 inc ekran olmasinin etkisi vardir muhtemelen.

Ben one x kullaniyordum , note 2 almaya gitmistim , one x in yaninda note 2 in ekranini gorunce direk vazgecmistim , yoksa note 2 gercekten iyi bir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.