Şimdi Ara

iPhone 5, ülkemizde resmen satışa sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erci501

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

vatan pc de 2.010 TL idi. Ama gece indirime girer girmez 16 gb olanlar tükenmiş. yani 1800-1900 e düşer.Fakat note 2 1600-1650 TL seviyelerinden alınabilirken bu cihaza kim 2000 TL vermek ister onu bilemem.

sahsen ben vermem , ama durumum cok iyi olsa iki cihazdan birini alcaksin deseler , sirf o note 2nin rezil ekran cozurlugu sebebiyle , rahat 2 kat daha iyi bir cozunurluk sunan iphone 5 i tercih ederdim. sonra sklip satardim ama muhtemelen :)

ekran çözünürlüğü note2 de daha yüksek. Ekran boyutu sebebiyle yoğunluk biraz düşük gibi görünebilir. Ama iki cihazda sınıf farkı var. Birisi melez cihaz diğeri minik ekranlı telefon.

Ne çabuk değişiyor isler. Bir zamanlar koca telefonları küçültmek İcin uğraşırlardi. Nokia 8310 vardı. Millet severdi ufacık telefon diye.
    Şimdi buyudukce daha iyi oluyor.

Note2 çok guzel tablofon!!! Çok özellikli, çok eğlenceli, cok yaratıcı... Kullandikca alışırim diye bekledim. Ama iki özelliği kötü. Birincisi ekran secimi ikincisi de ekran boyutu. iPhone ekranı daha canlı ve parlak. Süper amoled iPhone ips karşısında daha cansız. Birde boyutu çok fazla. Bence telefon tek elle kullanılabilmeli. Note 2 iki elle bile zor kullanım sunabiliyor.
    Yoksa note 2 çok guzel alet.
    iPhone 5 ise bence oldukça iyi bir telefon. Daha hafif daha ince daha geniş ekran daha hızlı daha uzun ömürlü pilli. Bence yenilenen bir cihaz İcin yeterli özellikler. Yani telefonun bir aparkat bir takla atmasını mı bekliyordu insanlar?? Bence esas sorun iOS ile ilgili. Artık daha yeni arayüz daha ozellestirilebilir bir kullanım istiyor insanlar. Sıkıldiı artık yani. 2007 den beri aynı arayüz. Yoksa iPhone 5 gayet guzel ozellilerde geldi. Bence tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

vatan pc de 2.010 TL idi. Ama gece indirime girer girmez 16 gb olanlar tükenmiş. yani 1800-1900 e düşer.Fakat note 2 1600-1650 TL seviyelerinden alınabilirken bu cihaza kim 2000 TL vermek ister onu bilemem.

sahsen ben vermem , ama durumum cok iyi olsa iki cihazdan birini alcaksin deseler , sirf o note 2nin rezil ekran cozurlugu sebebiyle , rahat 2 kat daha iyi bir cozunurluk sunan iphone 5 i tercih ederdim. sonra sklip satardim ama muhtemelen :)

ekran çözünürlüğü note2 de daha yüksek. Ekran boyutu sebebiyle yoğunluk biraz düşük gibi görünebilir. Ama iki cihazda sınıf farkı var. Birisi melez cihaz diğeri minik ekranlı telefon.

Ne çabuk değişiyor isler. Bir zamanlar koca telefonları küçültmek İcin uğraşırlardi. Nokia 8310 vardı. Millet severdi ufacık telefon diye.
    Şimdi buyudukce daha iyi oluyor.

Note2 çok guzel tablofon!!! Çok özellikli, çok eğlenceli, cok yaratıcı... Kullandikca alışırim diye bekledim. Ama iki özelliği kötü. Birincisi ekran secimi ikincisi de ekran boyutu. iPhone ekranı daha canlı ve parlak. Süper amoled iPhone ips karşısında daha cansız. Birde boyutu çok fazla. Bence telefon tek elle kullanılabilmeli. Note 2 iki elle bile zor kullanım sunabiliyor.
    Yoksa note 2 çok guzel alet.
    iPhone 5 ise bence oldukça iyi bir telefon. Daha hafif daha ince daha geniş ekran daha hızlı daha uzun ömürlü pilli. Bence yenilenen bir cihaz İcin yeterli özellikler. Yani telefonun bir aparkat bir takla atmasını mı bekliyordu insanlar?? Bence esas sorun iOS ile ilgili. Artık daha yeni arayüz daha ozellestirilebilir bir kullanım istiyor insanlar. Sıkıldiı artık yani. 2007 den beri aynı arayüz. Yoksa iPhone 5 gayet guzel ozellilerde geldi. Bence tabi.

şahsen arayüz androidde sıkmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sağolsun TURKCELL ön sipariş açtığı tüm telefonları göndermiş. süper hizmet diye buna denir. zaten ön satışın mantığıda budur. mesajın sonundaki dalga geçen gülümsemeye dikkat çeker üstte yazılanın ne yazıkki hayal ürünü olduğunu belirtmek isterim türkiyede yaşıyoruz sonuçta :)

• Arkadaşlar kusura bakmayın az önceki mesajımdan sonra TURKCELL mail atmış gönderdik telefonlarınızı dağıtımda diye, çok sağolsunlar. ama neyle gönderdiler dağıtımda da kime dağıtımda? evemi gidiyor telefon şu an yoksa kargoya verdik kamyonu yolcu ettik az öncemi demek istiyorlar bilemiyoruz. o yüzden büyük bir kaos yaşanıyor insan ırkının yok olması an meselesi. yıl 2012 ( nin sonu ) hala online satışlarda olan kargo ve takip numarası teknolojisini geliştirememişler...

• Valla iphone 5 bekleyene kadar Samsung s3 alayım takılayım dedim şimdi ise telefona gelen son güncellemeden dolayı resmen vazgeçtim iphone almaktan =) telefonun ekranını ikiye bölüp ikisinde de ayrı ayrı işlem yapabiliyorsun. 4.1.2 sürümü harika çok stabil ve şarjı sabah 8 den akşam 12 ye rahat götürüyor... Yapabildikleri ise kusursuz telefonun. Uygulamalar hergün güncelleniyor neredeyse hergün bir uygulama kendini güncelliyor... Bakın ben derim ki s3 alın ve kullanın kullanmadan yorum yapmayın altı üstü 1200 TL, beğenmezseniz 5s çıkınca iphone'a geçersiniz. O zamana kadar s4 çıkıp aklınızı çelmezse tabii =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

5 Ay sonra ekranı değişmiş bir ayfon çıkacak almayın bekleyin biraz sabredin

Hocam zaten Ayfın 5 S bilgisi verildi. Yakında 5S çıkacak piyasaya.

bu 5s apple mağazası açıldıktan sonra çıkarsa süper olur. ben bu fiyatlara almam. beklemedeyim.
  • quote:

Ondan yaklaşık bir sene sonra da her şeyi değişmiş bir ayfon çıkacak onu da almayalım bekleyelim
  • Turkcell onsiparisten telefon alanlari cezalandiriyor olsa gerek. Cunku online magazada hala "depoda bekliyor" ibaresi yer aliyor.

Online Magaza ise Turkcell olceginde bir sirkete yakismiyor. Tuketicinin fikrini degistirmesi durumunda siparis iptali yapmasina olanak verecek bir link yok. Iptal icin aradigim musteri hizmetleri de bu islemi gerceklestiremiyor. En siradan online alisveris sitelerinde olan belirli bir sure icinde iptal edebilme secenegi Turkcell Magaza'da bulunmuyor. Hem musterilerine hem de kendi musteri hizmelerine zaman kaybettirmekten baska bir islevi olmayan bu eksikligin giderilmesini oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Valla iphone 5 bekleyene kadar Samsung s3 alayım takılayım dedim şimdi ise telefona gelen son güncellemeden dolayı resmen vazgeçtim iphone almaktan =) telefonun ekranını ikiye bölüp ikisinde de ayrı ayrı işlem yapabiliyorsun. 4.1.2 sürümü harika çok stabil ve şarjı sabah 8 den akşam 12 ye rahat götürüyor... Yapabildikleri ise kusursuz telefonun. Uygulamalar hergün güncelleniyor neredeyse hergün bir uygulama kendini güncelliyor... Bakın ben derim ki s3 alın ve kullanın kullanmadan yorum yapmayın altı üstü 1200 TL, beğenmezseniz 5s çıkınca iphone'a geçersiniz. O zamana kadar s4 çıkıp aklınızı çelmezse tabii =)))

Tamam

• kapilazim sen gerçekten adamları soyarken bile sıraya sokmayı biliyorsun.

• Bizim millet yolunmayı seviyor, daha çok ihpone satar apple bizim ülkemizde böyle koyun millet olduğu sürece.

• Bazı Arkadaşlar Note 2 ekranını soluk bulmuş mağazada inceleyince.
    Gerçek ışık parlaklığını anlamak için hem otomatik ışık ayarı kapatılmalı, hem de "güç tasarrufu" iptal edilmeli.
    Ayrıca içinde hazır gelen internet tarayıcı da kendi ışığını kısıyor. Onun da ayarlarda arka plan kısmayı kapatmak lazım. Bunları bilmeyenler o tasarruf modundaki düşük parlaklığı gerçek parlaklık sanıyor.

• o telefona o kadar parayı ben verebilseydim eminim bende o telefon hakkında "harika bir telefon. dünyanın hatta uzayın en iyi telefonu" derdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

Hocam zaten Ayfın 5 S bilgisi verildi. Yakında 5S çıkacak piyasaya.

bu 5s apple mağazası açıldıktan sonra çıkarsa süper olur. ben bu fiyatlara almam. beklemedeyim.

mağaza 5s ten önce açılırsa cihaz erken gelecek demektir o zaman i5 almaya gerek yok bence de

• Bugun tim deki elemanla sozlesmeli iphone5 icin konustum. En mabtijli tarife 4gb sinirsiz aylik 117 tl idi ama arama ve mesaj yok paket icinde. Onun disinda full pakette aylik 159 TL paket icerigide 1gb int, 1000 dakka her yone, 1000 sms her yone. Cihaz tarifeye ek 90 TL oluyor o da 24*90: 2160 TL ye iphone5 almis oluyorsun pesin fiyatiyla arasinda 10 TL oynuyor.

Not bilgilendirmek amaciyla yazdim. Gidin alin diye bir sey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mormic

Bugun tim deki elemanla sozlesmeli iphone5 icin konustum. En mabtijli tarife 4gb sinirsiz aylik 117 tl idi ama arama ve mesaj yok paket icinde. Onun disinda full pakette aylik 159 TL paket icerigide 1gb int, 1000 dakka her yone, 1000 sms her yone. Cihaz tarifeye ek 90 TL oluyor o da 24*90: 2160 TL ye iphone5 almis oluyorsun pesin fiyatiyla arasinda 10 TL oynuyor.

Ben full paket kullanıyorum. 12 ay Turkcell'de kalma sözü verince 69 TL yerine 59 TL ödüyorsun. O zaman da 159 TL'nin 100 TL'si telefona gidiyor. 24 ay ile çarpınca da 2400 TL'ye geliyor ki bir de 24 ay kontrat yapmış oluyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea da tavsiye ediceginiz paket varmidir

• Türkiye ile birlikte Rusya'da da resmi satışa sunuldu ve yapılan aktivitelerden çok renkli görüntüler ortaya çıktı :)
    http://www.3dnews.ru/news/639132
  • dün pasaport çıkarttım.
    yurtdışından alıcam ben.
    apple store da açılcak zaten garantisi de geçer burda o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

Orijinalden alıntı: mormic

Bugun tim deki elemanla sozlesmeli iphone5 icin konustum. En mabtijli tarife 4gb sinirsiz aylik 117 tl idi ama arama ve mesaj yok paket icinde. Onun disinda full pakette aylik 159 TL paket icerigide 1gb int, 1000 dakka her yone, 1000 sms her yone. Cihaz tarifeye ek 90 TL oluyor o da 24*90: 2160 TL ye iphone5 almis oluyorsun pesin fiyatiyla arasinda 10 TL oynuyor.

Ben full paket kullanıyorum. 12 ay Turkcell'de kalma sözü verince 69 TL yerine 59 TL ödüyorsun. O zaman da 159 TL'nin 100 TL'si telefona gidiyor. 24 ay ile çarpınca da 2400 TL'ye geliyor ki bir de 24 ay kontrat yapmış oluyorsun.

Kardesim tim deki elemanin dedigini yazdim tam detay bilmiyorum. Onun yalancisiyim. Zaten bilgilendirme amacli yazdim. Kendi yorumumu katmadim hic. Eger onun dedigi gibiyse 2160 TL gayet iyi fiyat olur. Debin dedigin gibiyse 2400 24 ay takstle 150 TL falan pahali oluyor. O da bi yerde 24 ay vadeye normal gibi. Diger operatorlerde nasil bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.