Arkadaşlar salı günü iphone 5 kullanmaya başladım fakat kullanmaya başladığımdan beri 750mb civarı kota kullanımı olmuş. Yüksek boyutlu uygulamaların hepsini Wi-Fi ile indirmiştim. Nedeni ne olabilir acaba? Bir önceki telefonum HTC sensation idi, bir ay içinde hiçbir şekilde 1GB kotayı dolduramıyordum video seyredip, birçok fotoğraf yüklemesi yapmama rağmen.
Arka planda çalışan uygulamarı ve internet kullanım miktarlarını görmem mümkün müdür acaba?
İphone bitiriyor dostum zaten yüksek miktarlı olanları indirenezsin 3G den izin vermez. Ancak yinede 50 mb lik 5 uygulama 250 mb yapar onun dışında indirdiğin oyunların ws. Bazen update leri oluyor yada haritaların vs. Bunlardan kaynaklanmış olabilir. Alış bu duruma genelde her kes yaşıyor bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Wifi anlık kesildiğince 3g ile indiriyor ordan yemiş olabilir
Bildirim merkezinden hava durumu ve borsayı kapatırsan daha az mb harcarsın
Otomatik güncellemeleri hep kapalı tutarım, iphone'a geçtikten sonra da ilk işim bu oldu,10mb'dan fazla olan uygulamaları hep wifi ile indirdim, zaten wifi açtığımda nolur nolmaz diye 3g'yi kapatıyorum. Hava durumu ve borsanın etkileyeceği birşey de değil 4 günde 750mb ne demek mobilde... Iphone'da arka planda çalışan uygulamaları ve internet kullanımını gösteren bir uygulama mevcut mu acaba?
Facebook'daki kontak güncellemeleri kapalı tut, internet harcaması farkedilir şekilde azalacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme