Şimdi Ara

Iphone 5 verip LG G2 aldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi abartmışsın hocam

Ben de iphone 4ten kısa süreli zenfone macerasından sonra sony z serisine geçtim. Şunu farkettim : iosta her güncelleme, cihazın ömrünü yiyor ve max. 4 yıl sonra son güncelleme ile birlikte kasılmalar başlıyor.
    Ama androidde iş öyle değil. Lolipop gerçekten güzel olmuş. Yani iostaki gibi geriye değil ileriye gidiş var.

Öte yandan bşr telefonu 4 yıl boyunca stabiliteden bir şey kaybetmeden kullanabilmek iosa has ve güzel bir özellik. Sony z serisi ile htc ise one serisi ile bu stratejiyi izliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Universitede sehir disinda okuyorum haliyle 2 sene telefona tekrar para veremem diye iphonu sattim oyun cok oynamam film ve clash of clans onun disinda whatsapp falan ama rehbere girerken nette falan telefon takilinca sinir olurum yapamam 4 ve 4s rehbere bile gec giriyor artik elimdeki 5 te oyle olursa mecburen satmam gerekecek diye para vermeden takasladim bide iphone 2 yillikti batarya istiyordu garantide olmayinca garantili sifir cihaz alayim dedim yoksa yurt disi htc m8 falanda alabilirdim

• Şarj 2 günden aşağı giderse haber ver
    Hayırlı olsun iyi yapmışsın, ben de ilk aldığımda yurdum insanı niye garip telefon markası kullanıyon diye sormuştu. 15 sene önceki tüplü pc monitörüm bile LG ya, ne garibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 6 Mayıs 2015; 15:32:14 >
  • thestell kullanıcısına yanıt
    aynen oyle dediler iphone u verip aldıgın telefon bu mu diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Kulaklik taktigimda ses siddedi cok az yukseltemedim bir turlu

Kardeşim kulaklıkta ya da soket de temazssızlık olabilir. önce başka kulaklıkla bir dene, olmazsa bi teknik sersive götür içine temizlet hallolur toz kaçmıştır
  • dranas kullanıcısına yanıt
    Tizu san miyorum ses iphone a gore az kulaklik calisnasinda falan sorun yik yani

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    rahatsız edici şekilde az ise kesinlikle sorun var demektir. iphone'a göre az ise normaldir..
  • Soyle soyleyim asus zenfone 5 samsunglar sunlar bunlar ayni benimkiyle malesef ama ipod ve iphone kullanip buna gecince hayal kirikligi muzik

• Hocam spotify dene memnun kalacaksın

Çok iyi bir karar vermişsiniz, G2'den memnun kalınmayacak tek yer belki kamerası, bir de ses kalitesi. Onun haricinde F/P oranı en iyi cihazlardan biri.

Ayrıca pili gerçekten çok iyi gidiyor G2'nin, G2'den G3'e geçen biri olarak G2'nin batarya performansını özlüyorum desem yeridir
  • Cok iyi karar vermissiniz hayirli olsun güle güle kullanın
    iPhone 5 kullanmadım ama 5s s3 mini ve suanda da g2 kullanıyorum
    iPhone nin eskiden her ne kadar yazılımı iyi olsa da artik ios 7 ile sarj tutmama ve ios 8 ile kasmalar başladi
    Inanin iPhone cücük ekrani az giden sarji ve s3 le aşağı yukarı ayni oyun performansını sergilemesine ragmen fiyatinin daha fazla olmasi haketmiyor bence
    Insanlar 300 tl lik dandirik android telefonlar ile iPhone leri karşılaştırıp androidi kötülemeye çalışıyorlar
    Ki bu kiyaslamayi genelde iPhone ile hava atmak isteyen cahil insanlar yapıyor halbuki bu çok yanlış
    G2 donanim ozellik bakimindan iPhone 5 i 5 e katlar 4 e böler
    Hele ki ekran boyutu bakımından sarj süresi bakımından cok memnun kalacağınız cihaz
    Androide virüs bulaşıyor diyenler ise kullanmayi bilmiyor. Her seyi bilinçli kullandiktan sonra zarar gelmez
    Genelde android kullananlara fakir muamelesi yapıyorlar. Ama bu da cahil insanlarin cekememezligi olsa gerek
    G2 den bir tek memnun kalmayacaginiz şey gps sorunu(çözülüyor)
    Bir de paralel ithalatsa güncellemelerin gec gelmesi onun dışında her turlu iPhone den sonra daha memnun kalacaginiza eminim

• G2 ile 3 5 resim cektin kamerasi bence yeterli duzeyde atarim buraya resimleri bende dogru yaptigini dusunuyorum aaveadan alinmis cihaz 2015.02.15 tarihinde 2 aylik telefon cizik darbe ezik hicbisey yok lakin dedigim gibi zeyler soylenince kafam karisti

G2 nin kamerasini bir de gündüz görün efsaneler yaratıyor

• Lg G2 ile cektim bunlari

Iphone 5 verip LG G2 aldim

Iphone 5 verip LG G2 aldim

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bir iki redim cektim denemek icin

• Bir iki kare cektim firsatin oldukca cekerim yine gece bi fps dususu var ama

Fps dususu vardır elbet ama çok varsa sıkıntı var demektir
    Ben de farkedilemeyecek kadar az fps düşüşü oluyor çünkü

Bir nesneye odaklanma nasıl yapılıyor ben yapamadım

• Hayırlı olsun. Güzel tercih.

• Tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.