htc one peki beni yaklaşık 2.5 3 yıl boyunca tatmin edebilir mi
Bende htc one ile iphone 5 arasinda kalmistim pazar alicam ama su an sanki 5 daha agir basiyor gibi .. one da cok yakisikli... teknoloji gercekten kafa karistirici
teknoloji sadece kafayı karıştırmıyor aynı zamanda kafayı da yedirtiyor. Android telefonları kendi içinde ioslu(apple) telefonları kendi içinde kıyaslamak gerek. Diger türlü gerçekten zor karşılaştırılmaları. Stabilite açısından ios tartışılmazdır ancak diger özellikleri gerçekten çok yakın 2 side kalitesini gösteriyor tabi iphone'un farklı bir havası var dersen onu tercih et derim. Apple ın eskiyen telefonlarına bile verdigi destegi kimsenin vermedigini biliyoruz
iphone u secersem en büyük etken verdiği destek ve app store un kalitesi olacak
quote:
Orijinalden alıntı: toyota_58
kardeş htc one kullanıcıları derki htc one sanki bir android değilde başka bir sistemde çalışıyor çok stabil çalışan bir telefon htc arayüzü androide gerçekten iyi bir şekilde uyarlamış ben daha kasma veya takılma sorunundan yakınan htc one kullanıcısı görmedim duymadım ben kesinlikle htc one derim ama iphone 5 in şarjıda sandığınız gibi kötü değil gayet tatminkar gün boyu 3g açık bir şekilde 2 saat internet 30 dakika oyun 3-4 saat ekran açık bir şekilde 12-13 saat sonunda %20 falan düşüyor ben gayet iyi bir süre olduğunu düşünüyorum bende s2 var ben günde 2 kere şarj ediyorum birde şarj süresi var ben bunada çok önem veririm benim s2 4 saatte şarj oluyor kapalı iken iphone 1.5 saatte şarj oluyor kapalı iken bence mükemmel bir süre htc oneda yaklaşık 2-3 saat sürüyormuş telefon açık iken ben yinede htc one derim
beni bu kadar idare ederse bu kadar kıyaslama yapmaya gerek yok bence iphone 5 alıyım daha fazla düşünmeden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme