Şimdi Ara

Iphone 5 vs Htc One vs Lumia 920

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir telefon almak istiyorum öncelik olarak telefondan beklentilerim stabilite ve gün içinde kullanım süresinin uzunluğu.Gün içerisinde sürekli whatsup viber tango vs gibi programları yogun bi şekilde kullanıyorum fakat yeni telefon alınca oyun oynamakta isterim gün içinde hiç oynamasam 1 saat oyun oynarım ve gün içerisinde priz aramak istemiyorum.Abim iphone'unu sürekli sarjlı kılıf ile kullanıyo bu yüzden iphonedan soğudum resmen nerdeyse htc 2 ay sonra kasar mı lumia marketi bana yeter mi çok kararsızım kendimi ifade edebildim mi hiç bilmiyorum
    Affınıza sığınarak yardımlarınızı bekliyorum.

• iphone 5'in şarjı dayanmaz. lumia 920 alırsan oyun açısından tatmin olamazsın ve tango uygulaması şuan yok. o yüzden htc one'ı öneririm. android'de stabilite sorunları yaşayabilirsin ama üst seviye bi telefon olduğu için şuanlık çok sorun yaşamazsın gibi geliyor.
  • htc one peki beni yaklaşık 2.5 3 yıl boyunca tatmin edebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Let's Go

htc one peki beni yaklaşık 2.5 3 yıl boyunca tatmin edebilir mi

Bende htc one ile iphone 5 arasinda kalmistim pazar alicam ama su an sanki 5 daha agir basiyor gibi .. one da cok yakisikli... teknoloji gercekten kafa karistirici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Bende htc one ile iphone 5 arasinda kalmistim pazar alicam ama su an sanki 5 daha agir basiyor gibi .. one da cok yakisikli... teknoloji gercekten kafa karistirici

Aslında iphone herşeyi ile çok uyuyor bana ama şarj konusunda çok sıkıntılı olduğunu düşünüyorum bu konuda kararsızım htc one ios olsa tadından yenmez bi cihaz olurmus açıkçası

• quote:

quote:

quote:

Aslında iphone herşeyi ile çok uyuyor bana ama şarj konusunda çok sıkıntılı olduğunu düşünüyorum bu konuda kararsızım htc one ios olsa tadından yenmez bi cihaz olurmus açıkçası

One gercekten iyi cihaz fakat su anda 2000 tl ye satilan one 2-3 ay sonra 1500 1300 civarina dusecegi asikar fakat ios da bu fiyat farki olmuyor 7-8 ay once 2200 tl olan 5 hala ayni fiyatlarda 4s in sifiri bile 1750 tl civarlarinda... insanin canini sikiyor bu durum 2000 tl verilen bircihaz bu kadar dusuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

One gercekten iyi cihaz fakat su anda 2000 tl ye satilan one 2-3 ay sonra 1500 1300 civarina dusecegi asikar fakat ios da bu fiyat farki olmuyor 7-8 ay once 2200 tl olan 5 hala ayni fiyatlarda 4s in sifiri bile 1750 tl civarlarinda... insanin canini sikiyor bu durum 2000 tl verilen bircihaz bu kadar dusuyor.

telefon düzgün çalıştığı sürece satmayı düşünmem hiç bi zaman maddi olarak düşmesinin çıkmasının benım ıcın bı onemı yok yeter ki istediklerimi 2 3 yıl yerıne getırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okuduklarıma göre one daki o işlemci 1 yıl sonra oyunları falan çalıştırmazmış.
    lumia da çoğu uygulama çok pahalı
    iphone 5 im var kardeşiminde lumia 920 si
    bence iphone 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 24 Ağustos 2013; 19:45:35 >
  • Maddi açıdan sorun olmaz diyosanız 5s i bekleyin derim ki onun sarzı ıp5 den daha uzun sürer ve ıp5 in sarzı htc onedan daha uzun kullanılıyo bence youtubeden videoları izleyin derim yani ıp5 in sarzını begenmiyosanız one ı hiç begenmessin gibime geliyo .

• Bu cihazlar arasında kesinlikle Htc One diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Bu cihazlar arasında kesinlikle Htc One diyorum

+1.. Htc one.

• Eğer İphone 5 alabilecek bütçeye sahipsen biraz bekle derim.2014 yılında Smartphone üreticilerinden ben gerek ekran gerek işlemci olarak ciddi anlamda büyük bir değişiklik bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SocialGamer

Eğer İphone 5 alabilecek bütçeye sahipsen biraz bekle derim.2014 yılında Smartphone üreticilerinden ben gerek ekran gerek işlemci olarak ciddi anlamda büyük bir değişiklik bekliyorum.

note 3 sony honami ve iphone 5s in tanıtılmasını beklemeye karar verdım sıın beklentılerınız bu 3 cıhazdan farklı olarak mı gelişecek yoksa bu 3 cihaz mı devrim niteliğinde olacak?
  • Hayır bu söylediğiniz cihazlar 2013'ün son çeyreğinin ürünleri asıl bu cihazları alanlar kısa bir süre sonra çok üzülücek.
    Şuan haberi okumanızı tavsiye ederim:
    http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/64bit-ARM-islemcilerin-uretimi-icin-geri-sayim-basladi-2014-telefonlar-gercek-yeni-nesil-cihazlar-olacak.htm
  • 2014 yılında da 2015 yılının teknolijileri 3x 4x daha hızlı olmayacak mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

okuduklarıma göre one daki o işlemci 1 yıl sonra oyunları falan çalıştırmazmış.
    bence iphone 5

bi iphone 5 kullanıcısı olarak günde kaç kere şaj ediyorsunuz telefonunuzu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

okuduklarıma göre one daki o işlemci 1 yıl sonra oyunları falan çalıştırmazmış.
    bence iphone 5

bi iphone 5 kullanıcısı olarak günde kaç kere şaj ediyorsunuz telefonunuzu

2-3 değişiyor.
    Sadece aramak in kullanırsam 1 kere
    Az oyun oynarsam 2 kere
    Çok oynarsam 3 kere

• Ben sana bu telefonlardan ayrı olarak s4 u oneriyorum.Telefonu bi eline al incele hak vereceksin.

• kardeş htc one kullanıcıları derki htc one sanki bir android değilde başka bir sistemde çalışıyor çok stabil çalışan bir telefon htc arayüzü androide gerçekten iyi bir şekilde uyarlamış ben daha kasma veya takılma sorunundan yakınan htc one kullanıcısı görmedim duymadım ben kesinlikle htc one derim ama iphone 5 in şarjıda sandığınız gibi kötü değil gayet tatminkar gün boyu 3g açık bir şekilde 2 saat internet 30 dakika oyun 3-4 saat ekran açık bir şekilde 12-13 saat sonunda %20 falan düşüyor ben gayet iyi bir süre olduğunu düşünüyorum bende s2 var ben günde 2 kere şarj ediyorum birde şarj süresi var ben bunada çok önem veririm benim s2 4 saatte şarj oluyor kapalı iken iphone 1.5 saatte şarj oluyor kapalı iken bence mükemmel bir süre htc oneda yaklaşık 2-3 saat sürüyormuş telefon açık iken ben yinede htc one derim
  • quote:

quote:

teknoloji sadece kafayı karıştırmıyor aynı zamanda kafayı da yedirtiyor. Android telefonları kendi içinde ioslu(apple) telefonları kendi içinde kıyaslamak gerek. Diger türlü gerçekten zor karşılaştırılmaları.
    Stabilite açısından ios tartışılmazdır ancak diger özellikleri gerçekten çok yakın 2 side kalitesini gösteriyor tabi iphone'un farklı bir havası var dersen onu tercih et derim. Apple ın eskiyen telefonlarına bile verdigi destegi kimsenin vermedigini biliyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.