Şimdi Ara

Iphone 5 vs z1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Halihazırda iphone5 16gb kullanıcısıyım ve applerden dolayı sıkı bir apple fanatiğiydim. Fakat artık eskisi gibi oyun veya program kullanmıyorum. Sadece güncel basit appler. Hem telefondan sıkıldığımdan hemde 16gb artık mp3lere yetmediğinden değişikliğe gitmek istedim. Iphone 6 yada okadar verecek param yok şuanda.

Aklımda z1 var. Fiyatlarıda düşmüş. Sony istememdeki etken sıkı bir ps4 fanatiği olmam ve telefondada remote play özelliği olması. Gerçi z1de varmı bilyorum.

Size danışmak istediğim şey benim içimden z1 almak geçiyor fakat hız veya takılma problemleri yaşarmıyım acaba şimdi veya 1-2 seneye. Aslında iphone tercih etmemin sebebi hep budur. 3 senedir ne bir takılma ne bir kasma halada çok rahat kullanıyorum. Performans konusundada zaten 1-2 sene daha götürür. Z3 içinde bukadar fark vermek istemiyorum. Z1 aldığım zaman acaba bu sorunlar çıkarmı yoksa hiç maceraya girmeden devam mı edeyim telefonumla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş ben Z1 kullanırken iphone 6 128 lik aldım jailbreak li olarak kullandım sonra tekrar Z1 e döndüm şu an Z1 kullanıyorum. Androidin esnekliği ve özgürlüğü başka bişey.

• andorıde gecmek ve sd kart destegı z1 de yuzunuzu guldurur keza bataryada oldukca hıssdılır derecede rahatlarsınız,sony ve htc nıspten rakıplerınden daha ıyı ve stabıldır androıdde,en azından samsung gıbı 3-5 ayda kasıp donma yasatmazlar,bu acıdan sımdıkı dusen fıyatı ıle z1 tabıkı alınabılır tek handıkapı ekranı tft dır oda canınızı sıkmaz cıvıl cıvıl ekran meraklısı degılsenız sorun yok,alternatıf olarak kucuk ebatta z1comapctda bakın derım ekran ıps dir.
  • Z2 düşünün derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında htcnin son model bi telefonunu almıştım ama 2 ay sonra sorunlar çıkmaya kasmaya başladı telefon o yüzden tekrar aplle döndüm. Benim için jailbreak özgürlük falan önemli değil eskiden meraklıydım:) face instagram whatsapp banka appleri gibi basit appler ve mp3 dinliyorum. Benim için önemli olan pil ve telefonun beni kasmadan 3 sene götürmesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remote özelliği Z2 ve Z3 de vardı galiba. Z1 de yok diye biliyorum.

• z1 ile z2 arasında pek bir fark göremedim 1gb ramden başka ama fiyat olarak 400tl oynuyor.
    bilmediğim görmediğim bir özellik farkı varmı aralarında?
    birde remote play özelliği acaba 1mb upload hızı ile nekadar verimli olur acaba? bunu kullanıp verim alan varmıdır?
  • avedist A kullanıcısına yanıt
    Önemli bir ekran farkı var ,batarya süresi z2 de daha iyi,ayrıca androide 4 gb ram gelecek o yüzden 3 gb olması önemli bir ayrıcalık olacak güncellik açısından,karşılaştırma videolarını izleyip karar verirsiniz zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne koyabilirseniz z2 alın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Kardeş ben Z1 kullanırken iphone 6 128 lik aldım jailbreak li olarak kullandım sonra tekrar Z1 e döndüm şu an Z1 kullanıyorum. Androidin esnekliği ve özgürlüğü başka bişey.

katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Zamanında htcnin son model bi telefonunu almıştım ama 2 ay sonra sorunlar çıkmaya kasmaya başladı telefon o yüzden tekrar aplle döndüm. Benim için jailbreak özgürlük falan önemli değil eskiden meraklıydım:) face instagram whatsapp banka appleri gibi basit appler ve mp3 dinliyorum. Benim için önemli olan pil ve telefonun beni kasmadan 3 sene götürmesi.

Aynisini yazmak icin gelmistim. Katiliyorum

• arkadaşlar yarın ikinci el z2 alıcam fakat bu cihazın pil durumunu nasıl öğrenebilirim acaba bunun bi yolu varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.