Şimdi Ara

Iphone 5 Yazılım Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle derdimi anlatayım.

Bundan 2-3 ay kadar önce telefonum bilgisayara bağlıyken elektrikler kesildi. Telefon o andan itibaren sim kartı görmemeye başladı(devamlı servis yok yazıyordu sol üstte). Başta ufak bir problem olarak düşündüm hattı çıkartıp taktım reset attım vs. vs. nafile ve apple ı aradım. Yazılımsal bi hata olarak düşündüler ve itunes üzerinden yazılımı yeniden yüklememi söylediler. Yaptım ve yarıda bi hata aldım. Başka bilgisayar başka kablo ve güvenlik duvarı gibi zımbırtıları denedim yine olmadı. Tekrar aradım ve durumu anlattım. Beni teknik servise yönlendirdiler. Götürdüm bıraktım ve onlar da yazılımı kuramadıklarından dolayı direkt olarak değişim dediler ve 1100 lira gibi bi para istediler. Bana bu parayı vermek saçma geldi. Bi kaç telefoncu ile görüştüm anakart hatalıdır dediler 600 lira civarında para istediler. Bende gidip yeni bi telefon aldım ve bunu bi kenara attım duruyor.

Şimdi sizden yardım beklediğim konuya gelirsek. Bu telefonun yazılımını silmeden önce Hat işlemleri dışında her türlü kullanabiliyordum. Gerek kamera oyun wifi vs. vs. Ben bu duruma geri dönmek istiyorum. Bu telefon en azından bi ipod gibi işe yaramalı. Telefonun şuanda açtığım zaman iTunes a bağlayın diye bi yazı çıkıyor. iTunes üzerinden yazılım kuramıyorum. Ama bunun başka bi yolu olmalı. Bi kaç gece araştırdım ama bi sonuç alamadım. Lütfen aranızdan birisi bana yardımcı olsun...

iTunes üzerinden güncelleme ya da iphonu geri yükleme yaptığım zaman böyle bir hata alıyorum ayrıca.
     Iphone 5 Yazılım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baktery -- 13 Aralık 2015; 16:13:48 >

• Cihaz recovery modunda
    1.tinyumbrella gibi yan uygulama uzerinden exit recovery secenegi ile acma denemesi yapabilirsin
    2.9.2 ipsw dosyasini telefonu o sekilds baglayip shift + guncelle kombinasyonunu kullanabilirsin.
    3.Yine ayni sekilde shift + geri yukle kombinasyonu deneyebilirsin bu secenek sonucunda cihazdaki butun veriler silinir bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sentiel kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
    Şimdi dediğiniz gibi tinyumbrella uygulamasını indirdim ama exit recovery yazan yeri bulamadım. Biraz daha araştırdım benim indirdiğim tinyumbrella diğerlerinden farklı. Windows kullandığım için sandım ama alakası bile yokmuş. Exit recovery bulamıyorum. Screen attım bi bakarsanız iyi olur.
     Iphone 5 Yazılım Hatası
  • En azından tinyumbrella uygulamasının neden böyle olduğunu söyleyebilecek kimse yok mu? Kafayı yemek üzereyim
  • İşler iyice sarpa sardı. RecBoot diye bi uygulama ile recovery moddan çıkarttım. Şimdi telefonda apple simgesi geliyor 5 6 saniye sonra gidiyor ve kapanıyor. iTunes de görmüyor artık
  • Bir kac alternatif yol daha yazacagim..

http://tinyumbrella.en.lo4d.com/download/mirror-ls1 buradaki bağlantıdan tinyumbrella indirin.
    *cihazı bağlayıp program acık iken enter recovery diyin.
    *itunes üzerinden hali hazırda 9.2 ipsw dosyasını shift + güncelle olmaz ise, shift + geri yükle kombinasyonunu seçin.
    -Shift ile bastıktan sonra 9.2 ipsw dosyasını seçin.
    *eğer itunes de sorun çıkıyorsa programı güncelleyin yada 2. kısımdan sonra tinyumbrella da start tss server kısmına tıklayarak 3. kısımdan tekrar devam edin.

başka bir bilgisayar üzerinden bu adımları tekrar yapabilirsin. Olmaz ise bir teknik servise başvurun apple tecrübesi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentiel -- 13 Aralık 2015; 20:18:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baktery

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle derdimi anlatayım.

Bundan 2-3 ay kadar önce telefonum bilgisayara bağlıyken elektrikler kesildi. Telefon o andan itibaren sim kartı görmemeye başladı(devamlı servis yok yazıyordu sol üstte). Başta ufak bir problem olarak düşündüm hattı çıkartıp taktım reset attım vs. vs. nafile ve apple ı aradım. Yazılımsal bi hata olarak düşündüler ve itunes üzerinden yazılımı yeniden yüklememi söylediler. Yaptım ve yarıda bi hata aldım. Başka bilgisayar başka kablo ve güvenlik duvarı gibi zımbırtıları denedim yine olmadı. Tekrar aradım ve durumu anlattım. Beni teknik servise yönlendirdiler. Götürdüm bıraktım ve onlar da yazılımı kuramadıklarından dolayı direkt olarak değişim dediler ve 1100 lira gibi bi para istediler. Bana bu parayı vermek saçma geldi. Bi kaç telefoncu ile görüştüm anakart hatalıdır dediler 600 lira civarında para istediler. Bende gidip yeni bi telefon aldım ve bunu bi kenara attım duruyor.

Şimdi sizden yardım beklediğim konuya gelirsek. Bu telefonun yazılımını silmeden önce Hat işlemleri dışında her türlü kullanabiliyordum. Gerek kamera oyun wifi vs. vs. Ben bu duruma geri dönmek istiyorum. Bu telefon en azından bi ipod gibi işe yaramalı. Telefonun şuanda açtığım zaman iTunes a bağlayın diye bi yazı çıkıyor. iTunes üzerinden yazılım kuramıyorum. Ama bunun başka bi yolu olmalı. Bi kaç gece araştırdım ama bi sonuç alamadım. Lütfen aranızdan birisi bana yardımcı olsun...

iTunes üzerinden güncelleme ya da iphonu geri yükleme yaptığım zaman böyle bir hata alıyorum ayrıca.
     Iphone 5 Yazılım Hatası

Hocam garantisi varsa cihazi satin alabilirim.
    Kayseride ikamet ediyorum apple preminium reseller da arkadasim var onun ariciligi ile garantiye gonderebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.