Şimdi Ara

iphone 5c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben L925 kullanıcısıyım . Açıkcası windows phone beni tatmin etmedi.İphone almayı düşünüyordum 6 nın çıkmasını bekledim.Açıkcası tasarımını çok beğenmedim ve fiyatı biraz fazla geldi.5s alayım desem onunda 6 dan çok farkı yok aylar sonra belki vatan da veya media markt da en iyi 1800 e alabileceğim.Bunları düşününce 5c çok mantıklı geliyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/apple-iphone-5c-16-gb-pembe-/productDetails.aspx?productId=telcepiph5c16gpm&categoryId=371946

Buradaki 5c 2yıl distribütör garantilidir diyor.Ben telefonla ilgili bi sıkıntı yaşadığımda yine apple store mu ilgilenecek veya oraya mı gidecek ?

Bir de 5c nin boyutu sanırım 5s ile aynı acaba 5c kullananlar memnun mu ? 5c ye kaç yıl daha güncelleme gelir ?

Teşekkürler şimdiden cevap verenlere :)

• 5c nin en az 2 yıl geleceği var . Ben 5s alacakken 5c ye döndüm . Al pişman olmazsın şu an için tüm 5 serisi ve 6 lar kasmıyor donmuyor. İos 9 dan sonrasına 5c yi zorlarsan o zaman sıkıntı çıkar güncellemem dersen 3 4 yıl gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5C kullananlar genelde memnun. Pil süresi 5S ile aynı, 5ten iyi deniliyor.
    En az 2 yıl güncelleme alır ama isterseniz 3 yıl kullanırsınız da.

Apple Store'a götürebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkürler tekrar cevaplar için açıkcası ben 5c yi beğeniyorum arkasını da fakat insanlarda bir ön yargı var.5c alacağını 5 s al diyor herkes :/
  • 5c kullanıyorum telefondan en ufak bir şikayetim yok ayrıca uzun süre kılıfsız kullanmama rağmen cizik vs yok 😄

• anteachor35 kullanıcısına yanıt
    Acaba arkasındaki renkten sıkıldığımızda kullanılabilecek çok kılıf var mı 5c için başka renk model ?
  • 5C de kullanıyorum gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kendım 5S kuallnıyorum ama 5C de cok ıyı bır telefon kesınlıkle tavsıye ederım
  • 5S al 3 - 4 sene kafan rahat olsun demedi deme
  • Kesinlikle tavsiye ediyorum 2-3 yıl gider arkadaşların dediği gibi güncellemezsen 4'e zorlar ama ben en geç 2 sene sonra değiştiririm diye düşünüyorum

• Peki sizce ip 6 2 aya 2000 liraya düşer mi yoksa en fala 2200 mü olur ? 5s de öyle en çok 1800 e düşer diye düşünüyorum sizce daha aşağıdaki fiyatlara düşer mi :/ 5c aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum :)
  • Bence 5c alarak pişman olmazsınız. Ben gerçekten çok beğendim. Bende hepsiburadadan aldım ve apple store garantili. Yalnız kap demişsiniz ancak piyasada kap bulma sıkıntısı var bu telefona ne yazıkki. Ben çook fazla telefoncu gezip güzel bir şey bulamayınca orjinal kabını aldım
  • felicitaaa F kullanıcısına yanıt
    iphone 5 in ömrü ne kadar ise iphone 5c nin ömrü o kadardır.

almışken 5s alın. olmadı iphone 6 alın uzun yıllar kullanın.
  • Maddi olarak seni çok zorlamayacaksa bu saatten sonra ip6 yada ip6+ alınır.. Ama o rakamlara çıkamam dersen o zaman iPhone 5c seni üzmez..ben kullanıyorum ve çok da memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.