Şimdi Ara

İphone 5C Mi Nokia Lumia 930 mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok haklısınız arkadaşlar wp kullanmayanlar şikayetçi ama kullananlar ise memnun kime sorsam alma diyor ama benim içimde wp var insan kullandıgı ne bilem aldıgı şey kendisine aitse sadece kendine ozelse inanın sorunları ona zevk verir. ETOXER haklısın herşey aşina olmakla alakalı.
  • Bu konuyu Iphone bölümünde açsan millet Iphone al derdi, buraya açarsan Nokia der tabii. Sen yine de Iphone al, kafan rahat olsun. Bir uygulama görünce "Acaba bizde de var mıdır ki" diye düşünmene gerek kalmaz en basitinden.
  • L1320 kullanıyorum lumia alacaksan sana ne lazım önce ona bak uygulama açısından sıkıntı yok dersen 930 al aksi halde apple al

Bu arada 930 batarya 1520nın yarıdan daha azı performansı gosteriyodu testlerde bilginize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıyaslama yapılamaz bile. Wp alınmaz. Symbian bile daha işlevsel.

not: L1320 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteuyelik21 -- 12 Temmuz 2014; 11:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siteuyelik21

Kıyaslama yapılamaz bile. Wp alınmaz. Symbian bile daha işlevsel.

not: L1320 kullanıyorum

İyi o zaman sat 5800 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 12 Temmuz 2014; 11:41:17 >
  • yeah4everr kullanıcısına yanıt
    İstediğim tüm uygulamalar var.Ondan büyük ihtimal 930 alırım.Hele bi gelse Türkiye'ye bi gelmedi.

• telefondan beklentin ne öncellikle onu bilmek lazım. 2 telefonunda birbirine göre artıları vardır. ama şurası da var iş kamerayla işletim sistemiyle bitmiyor. öyle olsa herkes s4, z2 gibi telefonlara koşardı. windows phone kanadında her zaman bir belirsizlik var geçenlerde whatsapp bile mağazadan kaldırıldığını hatırlıyorum şuan için wp ios işletim sistemiyle baş edebilecek bir kapasitede değil belki 2 3 sene sonra.

5c aldığınızda film video izlemeyi bir kere unutun şarj buna izin vermiyor. normal konuşma whatsapp sms kullanımıyla akşamı çıkarabilirsiniz. iphone kullanıp başka bir cihaza geçenlerin büyük oranı tekrar iphone dönüyorlar çünkü kullanımı çok basit ve sade ayrıca stabilize oyunlarda dahi mevcut. apple cihazlarına gereken desteği hiç bir firmanın veremeyeceği kadar çok veriyor ürünlerinden korkmuyor en azından.
  • kardeşimde 925 var bende 4s olmasına rağmen oyunlarda bile sorun var wp platformunda malesef.
  • 4 sene kullanıcam iphone 5c o kadar güncelleme almaz.

• kerembldr45 K kullanıcısına yanıt
    8i alıcak 2014
    9u alıcak 2015
    2016 yılına kadar güncel kalacak. peki ya 930 :)
  • Daha fazla alır 930 heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

kardeşimde 925 var bende 4s olmasına rağmen oyunlarda bile sorun var wp platformunda malesef.

Rival Knight adamda takır takır çalışıyor ayrıca hemende ısınmıyor bende noluyor 3 dk içerisinde zaten elim artık sıcak tutuyor ayrıca kasıyor WP 8.1 Beta kullanıyorum.

Diğer oyunlarda aynı İnternette iPhone 4S ile gez en az 1 saatte anca ısınır kışın ama benim telefon artık ne yapıyorsa fırın efendim fırın 3 dk içerisinde eliniz yanıyor.

Mağazasıda fazla gelişmedi daha.Abim şu an Assassins Creed Pirates oynarken ben hala Assassins Creed Altair's Chronicles HD ücretsiz olsada oynasam diyorum.

Telefonunuzda sorun mu çıktı gönderin Teleservice'e kimse memnun değil.

Berbat bir müzik tasarımı var microsoft bunu senden beklemezdim diyor insan.

Herkes 8.1 güncellemesinin 1.betasını alacak biz daha 8.1'in Türkiye'ye gelmesini bekleyelim.Apple napıyor herkese aynı anda veriyor.Finlanya'daki adam şu an takır takır 8.1'in takını çıkarırken ben hala ne zaman çıkacak diye bekliyorum artık 8.1'de lazım değil gibi görüyorum çünkü gelse ne olacak gelmese ne olacak.

Size tavsiyem Windows Phone almayın aldırtmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 12 Temmuz 2014; 13:27:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerembldr45

Daha fazla alır 930 heralde.

iPhone 3GS bile en az 4 sene güncelleme aldı 930 en fazla 3 sene alır.
  • kerembldr45 K kullanıcısına yanıt
    sen wp al kardeşim sonra bu yazdıklarımı gel tekrar oku :)
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Ne 4 sene bitti destegi ios 8 almicak .

• Ayrica tum lumialar guncelleme alcak .

• Bak eger 4 sene tamamen 5c guncelleme alır ve kasmazsa 5c dusunurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerembldr45

Ne 4 sene bitti destegi ios 8 almicak .

Ben iOS 7 desteği aldı demedim güncelleme aldı dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 7 Nisan 2015; 13:07:28 >
  • Ya sacmalama be uygulamasi olmayan magaza mi olur ! Winfowsphone cok kotu nasi olsa ya bosver magazada uygulama yok hic de mi wp9 ciksa zaten destek verilmez ona de mi .Onun icin wp lere gelecegin telefonu deniyo.

• siteuyelik21 S kullanıcısına yanıt
    İyi de Symbian ios'tan da fazlasıyla işlevsel.

ios ve wp, symbianın yanında çok basit işletim sistemleri.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.