Şimdi Ara

İphone 5C Mi Nokia Lumia 930 mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Buradan bak. Saf işlemci performansını ölçen bir test.

S800 çoklu çekirdekte A7'den bile iyi ki, A6'yı değerlendirmeye katmaya lüzum yok.

http://browser.primatelabs.com/android-benchmarks

Gerçi ne kadar mantıklı bunlara bakmak bilmem. Bir tarafta full HD ekran bir tarafta HD bile olmayan ekran var. Hal böyle olunca hangisinin daha iyi performans vereceği zaten belli bir şey. Bir de tabii uygulamaların iPhone'a özel olma faktörü var.

Kardeşim hiç hoşlanmadıgım şeylerden biride bi konu hakkında bilgisi olmadan bilmiş gibi konusmaktır. HD deil diyorsun Lumia 930 AMOLED 1080 x 1920 Ekran çozunurlugune sahip 5S IPS LED ise 640 x 1136 çözünürlügüne sahip ekran kullanıyor ve OLED ekranlar genelde daha parlak ve canlı renklere sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBraveHeartx -- 11 Temmuz 2014; 0:00:20 >

• L930
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBraveHeartx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Buradan bak. Saf işlemci performansını ölçen bir test.

S800 çoklu çekirdekte A7'den bile iyi ki, A6'yı değerlendirmeye katmaya lüzum yok.

http://browser.primatelabs.com/android-benchmarks

Gerçi ne kadar mantıklı bunlara bakmak bilmem. Bir tarafta full HD ekran bir tarafta HD bile olmayan ekran var. Hal böyle olunca hangisinin daha iyi performans vereceği zaten belli bir şey. Bir de tabii uygulamaların iPhone'a özel olma faktörü var.

Kardeşim hiç hoşlanmadıgım şeylerden biride bi konu hakkında bilgisi olmadan bilmiş gibi konusmaktır. HD deil diyorsun Lumia 930 AMOLED 1080 x 1920 Ekran çozunurlugune sahip 5S IPS LED ise 640 x 1136 çözünürlügüne sahip ekran kullanıyor ve OLED ekranlar genelde daha parlak ve canlı renklere sahiptir.

iPhone HD ekrana mı sahip? Allah aşkına sen bilgin olmadan konuşma. Eğer çözünürlüğü düşük ise daha iyi performans verir.

Anlamıyorum ne demeye çalıştığını. Bana Oled'den Ledden bahsediyorsun. Ne alaka ?

• 930 u ilk 929 icon olarak duyduğum da alacağım dedim ama ne yazık ki bir telefonu piyasaya çıkaramadılar telefon çıkmadan eskidi şuan kullandığım 820 var hala güncelleme gelecek bekliyoruz geçen hafta artık iyice doldum Bekle bekle bıktım gidip iPhone 5 aldım bu saatten sonra gelse ne gelmese ne çok geç kalıyorlar 930 un çıkış tarihi 2014 3 çeyrek diyorlar gelirse tabi neyse fazla uzattım bende senin gibi çok arada kaldım en son gidip iPhone 5 aldım (; beklemek istiyorsan bekle ne zaman geleceği hep meçhul oldu o telefon şimdi sen ne alırsan hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes sen hd deil diyorsun ama benim demek istedigim ekran konusunda 930 gene ustun geliyor.
  • Geçen yıl elime 920 geçmişti ve yine yukardaki gibi yorumlar yapılıyordu. WP nin oturması için 1 yıl daha lazım. Bir yıl geçti bugün elimde yine 920 var, değişen bişeye ben rastlamadım 5C yi bilmemde, paran varsa 5S al.
  • 930 al bence
  • 930 al diyenlere gülüyorum,donanımı iyi olsa nolur napçan uçucanmı? İşletim sistemin belli işte yapıcak bişeyin yok,sistemin oturması için daha çok zaman var 10çekirdek,10gb ram olsa nolur yaptığımız ortada,atsan atılmaz satsan satılmaz.yazık günah yuksek meblalar bağlamayın wp ye,2000tlye alır pişman olursun 1000tlye satamazsın

• Wp pişmanlıktır.
  • quote:

kardes sen hd deil diyorsun ama benim demek istedigim ekran konusunda 930 gene ustun geliyor.

Tamam, geliyor ama performans ve şarj süresi artışı oluyor. Bence 930'da şarj süresi konusunda çok sıkıntı olacak.

• quote:

quote:

kardes sen hd deil diyorsun ama benim demek istedigim ekran konusunda 930 gene ustun geliyor.

Tamam, geliyor ama performans ve şarj süresi artışı oluyor. Bence 930'da şarj süresi konusunda çok sıkıntı olacak.

ya tamam kardeş tamam sizin köy daha büyüktür
  • quote:

quote:

quote:

ya tamam kardeş tamam sizin köy daha büyüktür

Saçmalama yahu! Takmışsın 930 şöyle 930 böyle. İstediği donanımı da koysun, WP8 varken o telefon da gözümde pek de iyi yerlerde değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 11 Temmuz 2014; 18:11:52 >

• Benim icin telefon faceye girsin mesaj atsın güzel foto cekmesi ve hızlı olması onemlidir.
  • quote:

Benim icin telefon faceye girsin mesaj atsın güzel foto cekmesi ve hızlı olması onemlidir.

Bunları yaparken pratiklik ve hızlılık daha önemli benim için. Facebook yavaş, foto çekmesi yavaş. O yüzden iOS diyorum
  • kucuk ekran sorun değilse iphone
  • Daha gelmedi 930 ya ne zaman gelcek bi gelemedi telefon eskidi bee.

• Yerinde olsam iphone alırdım her ne kadar wp sağlam cihazlar üretse de mağazası epey bir gelişmiş olsa da bir ios değil android bile ios mağazasının kalitesine yetişememişken ben olsam iphone alırdım ama 930 kötü bir telefon değil amiral gemisi bir telefon olacak büyük ihtimalle tercih senin wp pişmanlıktır diyen beceriksizlere de kulak asma farklı bir sisteme aşina olamadıklarından çamur atıyorlar yaptıkları bu aptallıklarını bu şekilde bastırmaya çalışıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kerembldr45

Daha gelmedi 930 ya ne zaman gelcek bi gelemedi telefon eskidi bee.

İlk wp8 partili L920 bile hala güncelliğini koruyorken ne olduda 930 eskidi bir anda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

İlk wp8 partili L920 bile hala güncelliğini koruyorken ne olduda 930 eskidi bir anda??

1,5 yıldır 920 kullanıyorum çokta seviyorum. 930 çok güzel bir cihaz ama 920 yi değiştirmek için bir neden göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

1,5 yıldır 920 kullanıyorum çokta seviyorum. 930 çok güzel bir cihaz ama 920 yi değiştirmek için bir neden göremiyorum

Aynen bende öyle 930 gerek tasarım gerek donanım bazında 920'den epey güçlü fakat bende terfi etmeyi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.