Şimdi Ara

iphone 5s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karti

2 hafta gelir sanirim usps le takipli gonderiliyor cunku

emın olamadım ya spıgen nanoyumu yoksa flexımı tercıh etsem dıye arada cok fazla fark olurmu sızce bırı 2 hafta surecek ups bılmedım bı sıteden alısverıs yapcam dıgerı cabuk gelecek arada 10 lıra fark var
  • metal1923 M kullanıcısına yanıt
    Namoyu nerde buldunuz bana bir link atar misiniz. Fiyat farki yoksa nanoyu tercih edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bırı 0.23 bırı 0.20
  • quote:

Namoyu nerde buldunuz bana bir link atar misiniz. Fiyat farki yoksa nanoyu tercih edin.

fıyatlarıda yukselmıs en son 3 gun once bakmıstım 74 tu 79 olmus :D
    74 e iyiymis usa dan kargo dahil zaten 75 e alinabiliyor suanda hemde 2 hafta beklersin

• karti K kullanıcısına yanıt
    5 lıra cok ta önemlı degıl sımdı bu kılıf senın onerdıgın dıger flexın yaptıgı ısı yaparmı bırde bunda sanırım arka koruma yok alanlarda yorum yapmamıs henuz
    bıde bu ıkı lınk farklımıs baya bırı the ultımate thıckens dıgerı smooth the edge the lıght
    Glas.tr almak daha mantikli fiyat farki azsa cunku kenarlari pahlanmis daha zor kiriliyor.

• quote:

Glas.tr almak daha mantikli fiyat farki azsa cunku kenarlari pahlanmis daha zor kiriliyor.

ikiside aynı para 79 yani 80 lıra sizce içinden arka yüzey içinde koruma çıkarmı
    Cikiyor zaten sorun yok

• quote:

Cikiyor zaten sorun yok

çok teşekür ederim yardımın için şimdi şu kılıf konusunu araştırıyom inş onada bir çözüm bulucam bide bu ekran koruyucunun ömrü ne kadar gider
    Ben glas.t slim kullandim i5 i garantiye verdigim ickn soktum 8 ay kaldi ustunde eger dusurup kirmazsan bir omru yok. Telefonun cami gibi dusun. Birde dikkat et hepsiburada cakallik yapiyor arka filmleri alip icinden ayri satiyor normalde kutu iceriginde arkaya film var. Cikmazsa iade et bence

• quote:

Ben glas.t slim kullandim i5 i garantiye verdigim ickn soktum 8 ay kaldi ustunde eger dusurup kirmazsan bir omru yok. Telefonun cami gibi dusun. Birde dikkat et hepsiburada cakallik yapiyor arka filmleri alip icinden ayri satiyor normalde kutu iceriginde arkaya film var. Cikmazsa iade et bence

inş öle bişe olmaz semiom uğraşmayı moralim bozulur bişey daha danışcam bu şarj yuvasına felan toz kaçmaması için tıpalar var az önce denk geldim hiç kulanana duydunuzmu kullanışlımı bi bilginiz varmı
    Walla gormedim hic bence gerekli degil ama siz bilirsiniz. Illa alirim derseniz dx.com dan alin cok ucuz orda cok para vermenize gerk yok.

• quote:

Walla gormedim hic bence gerekli degil ama siz bilirsiniz. Illa alirim derseniz dx.com dan alin cok ucuz orda cok para vermenize gerk yok.

şu kaba kılıflar yerine kullana bilirim diyedüşündüm de normal kılıfında kullanırım bunlarda yuvalara tozun gitmesini engeller herzaman böle sıkıntım olmuoda bazen eleman yetersizliği oluyo bende mecbur tulumu giyiyorum işyerinde özellikle telefonların kulak hoparlörleri bi süre sonra demir tozundan cızırdamaya başlıyolar
    Kardeşim babam 2 gün önce ıphone 5s ve kılıfını getırdı şarjlı kılıf babamın derdine göre 3 defa şarj esıyormuş denerim sana yazarım ama 1 defa şarj ettim oluyo çok beyendığim bir kılıf ıphoneda siyah Alman'ı öneririm ben de siyah var siyahı ıphone 5 ten farklı ve çok güzel 4 serisınde kullanılan metalin 2 tık koyusu eger ben gold Alcam diyorsan o öbür lerine göre bayağı pahalı soru ların varsa seve seve cevap larım
     iphone 5s

• Dmrbs61 D kullanıcısına yanıt
    yok ben beyaz alıcam kesınlıkle siyahta çizilme sorunu azda olsa devamediyor diye duydum altın sarısı bana göre değil 100 lira düşükte olsa almam :D
    Sen bilirsin kardeşim fakat siyah daha asil bence iyi düşün çizilme baya azaltılmış . telefonu türkiyedenmi almayı düşünüyorsun ben yurtdışından getirdim 1950 liraya Türkiye'ye 1 Kasım'da gelecekmiş diye duydum fiyat konusunda bir bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dmrbs61

Sen bilirsin kardeşim fakat siyah daha asil bence iyi düşün çizilme baya azaltılmış . telefonu türkiyedenmi almayı düşünüyorsun ben yurtdışından getirdim 1950 liraya Türkiye'ye 1 Kasım'da gelecekmiş diye duydum fiyat konusunda bir bilgin varmı

1 kasımdan sonra alırım ya çok acelem yok bu konuda 32gb lık modelını alıcam 2400-2600 arasına razıyım asası olursa super olur gecen sene 5e tereddut edıp alammıstım s serılerı ıyı oluo dedıklerı ıcın 5s bekledım ıns hayırlısı olur cihazım tr garantılı olsun ıstıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.