Şimdi Ara

iphone 5s (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah guzel olmamis 5s te home tusu cirkin duruyor. Ayrica metal slate rengi griden daha iyiydi keske degistirmeseydi apple o zaman gene siyah alirdim. Ama bu siyah olmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-5s-orijinal-otterbox-commuter-mavi-96009065
    bu ürün sizce nasıl satıcı düzgüne benziyor sitesinde 40 dolar kargo felan aynı paraya gelır dıe dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal1923 -- 23 Ekim 2013; 12:42:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Siyah guzel olmamis 5s te home tusu cirkin duruyor. Ayrica metal slate rengi griden daha iyiydi keske degistirmeseydi apple o zaman gene siyah alirdim. Ama bu siyah olmamis

aynen katılıyorum
  • metal1923 M kullanıcısına yanıt
    Acikcasi bir fikrim yok ama bu otterbox markasinin cok fazla sahtesi var aslinda aliexpressten alabilirsin orjinalleriylr pek farki olmuyor genelde ben elementcase aldim 13 dolara hicbir fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Acikcasi bir fikrim yok ama bu otterbox markasinin cok fazla sahtesi var aslinda aliexpressten alabilirsin orjinalleriylr pek farki olmuyor genelde ben elementcase aldim 13 dolara hicbir fark yok

aliexpres güvenilir sitemi peki
  • telefonu alıp kılıfsız jelatinsiz kullananlara herzaman saygı duymuşumdur, ama lıp sarıp sarmalayıp satarken zarar etmiyim diye kullananlara da şaşkınlıkla bakmışımdır hep, insanoğlunun basit bir telefona bu kadar değer vermesi çok ilginç, koruması aman çizilmesin düşmesin demesi garip, çizilsin ne var bunda malın kölesi olmaya karşıyımdır hep...

edit not : iphone 5s gri renkte gördüm dün arkadaş almış gri rengi değişmiş eski gri gibi değil daha fazla gri ton var açık renk birazda ve çok daha güzel olmuş bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 23 Ekim 2013; 12:55:51 >
    Ben defalarca sanal kartimla alisveris yaptim hic sorun olmadi takipli posta ile geliyor 3 haftada en fazla

Element case'in bumperları cihaza çok ayrı bir hava veriyor. Orjinali solace için 80$, sector 5 için 140$.
    Ancak ebayde kaliteli imitasyonlarını bulmak mümkün. Gittigidiyorda da var ama satıcıya dikkat etmek lazım. Zira beş para etmez alimünyum bumper'ı gönderirler,üzerine 100 lira alırlar.
    Sector5
     iphone 5s

Solace
     iphone 5s

Bence 2.500 lira veripte 10 liralık bir kılıf almak,cihazın tüm albenisini öldürmekten başka bir işe yaramaz. Üstelik düşmelerde de iyi koruyamayacağı için özellikle bu tip stil kılıflara yönelmekte fayda var diye düşünüyorum.

Önüne de arkadaşların bahsettiği gibi glass.t temperli modelinden alınır. Bu konuda sgpnin ekran koruyucularını tek geçerim. Gerçi 9h ve temperli olduktan sonra hepsi kaliteli. Gerisi marka için alınan paradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 23 Ekim 2013; 13:10:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

telefonu alıp kılıfsız jelatinsiz kullananlara herzaman saygı duymuşumdur, ama lıp sarıp sarmalayıp satarken zarar etmiyim diye kullananlara da şaşkınlıkla bakmışımdır hep, insanoğlunun basit bir telefona bu kadar değer vermesi çok ilginç, koruması aman çizilmesin düşmesin demesi garip, çizilsin ne var bunda malın kölesi olmaya karşıyımdır hep...

edit not : iphone 5s gri renkte gördüm dün arkadaş almış gri rengi değişmiş eski gri gibi değil daha fazla gri ton var açık renk birazda ve çok daha güzel olmuş bilginize..

eskisi gibi öğrenci olsam sıkıntı olmaz kılıfsız kullanırım daha çok hoşuma gider ancak iş gereği bir tane kılıf kullanmam gerek yeri geli o vinç kullanıom yeri gelio amele gibi çalışıyorum demir çelik malzeme alıp satıyorum ben iş ağır kimse 2500 lira veripte telefonu hor kullanmak istemez işten sonra zaten ön arka kılıf yeterli bana

• quote:

Orijinalden alıntı: metal1923

quote:

telefonu alıp kılıfsız jelatinsiz kullananlara herzaman saygı duymuşumdur, ama lıp sarıp sarmalayıp satarken zarar etmiyim diye kullananlara da şaşkınlıkla bakmışımdır hep, insanoğlunun basit bir telefona bu kadar değer vermesi çok ilginç, koruması aman çizilmesin düşmesin demesi garip, çizilsin ne var bunda malın kölesi olmaya karşıyımdır hep...

eskisi gibi öğrenci olsam sıkıntı olmaz kılıfsız kullanırım daha çok hoşuma gider ancak iş gereği bir tane kılıf kullanmam gerek yeri geli o vinç kullanıom yeri gelio amele gibi çalışıyorum demir çelik malzeme alıp satıyorum ben iş ağır kimse 2500 lira veripte telefonu hor kullanmak istemez işten sonra zaten ön arka kılıf yeterli bana

valla kardeş inan kılıfta kurtarmaz demir çelik işinde o telefonu başına bişey gelince :D

• quote:

quote:

quote:

valla kardeş inan kılıfta kurtarmaz demir çelik işinde o telefonu başına bişey gelince :D

işte elimizden geleni yapcaz bişede olursa zaten ne diyelim takdiri ilahi sonuçta bu telefon şık ince tasarım oldu için alınıyo kimse sarıp sarmalamak istemez kul yapısı sonuçta

• sector 5 çok iyiymiş.
    bir de carbon fiberi var
    http://www.elementcase.com/Sector-5-Carbon-Fiber-Edition-iPhone-5-5S-Case-p/api5-1022-xxkf.htm
    Ama fiyat 160 Dolar :))
  • görüntü olarak iyide telefon büyüyo baya ya bide vidalı takması cıkarması uzun iş taktımmı kullancan sıkılana kadar
  • Aynen öyle
  • karti K kullanıcısına yanıt
    telefonu servise verirken sökmekmi gerekio ekrandaki filimi
  • apple store açılsa dahi 1 kasımdan önce cihaz siparişi ve re mez si niz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

apple store açılsa dahi 1 kasımdan önce cihaz siparişi ve re mez si niz...

bizde 1 kasımı beklıoz acelesı yok 1 olmaz 10 olur kazık yemeyekte 32 lıge 2600den fazla vermek ıstemıorum
    Sokmesekte onlar soker zaten sifir telefon veriyrlar sonucta

• quote:

bizde 1 kasımı beklıoz acelesı yok 1 olmaz 10 olur kazık yemeyekte 32 lıge 2600den fazla vermek ıstemıorum

Apple store açılsa bile tahminim 16 gb 2.399 dan aşağı olmaz malum dolar 2 tl yi vurdu. Ama şu bir gerçek herkes apple store açılınca çok iyi fiyata alabileceklerini sanıyor. Hayır apple store açılması demek cihazlar tanıtıldıktan sonra resmi yoldan gelmeyip paralel ithalat yoluyla gelen ve uçuk fiyata satılan cihazların önüne geçecektir sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Apple store açılsa bile tahminim 16 gb 2.399 dan aşağı olmaz malum dolar 2 tl yi vurdu. Ama şu bir gerçek herkes apple store açılınca çok iyi fiyata alabileceklerini sanıyor. Hayır apple store açılması demek cihazlar tanıtıldıktan sonra resmi yoldan gelmeyip paralel ithalat yoluyla gelen ve uçuk fiyata satılan cihazların önüne geçecektir sadece.

cok ıyı fıyata deılde gene aradakı aracılar azaldıgı ıcın bellı bır mıktar dusme olacaktır bım 2300e sattıysa bence en azından 16lıgın gene 2200 felan olması lazım ocak ayını beklemek ıstemıyorum ama cokta ucuk olursa ocak beklenırmı bılmıyorum ocak subat olunca i6 da beklenır o kadar bekleyen onuda bekler :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.