Şimdi Ara

iPhone 5s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Buraya başlıkta da gördüğünüz gibi, iphone 5s ile ilgili beğendiğiniz herşeyi veya beğenmediğiniz şeyleri yazmanızı istiyorum. Yada önerdiğiniz şeyleri. Bana göre telefon muhteşem, zaten yakınlarda da alıcam. bir de aksesuar gibi yani mesela kılıflar falan fln. onlardan da öneri yazarsanız çok memnun olurum. Her forum da yazdığım gibi başka forumları oku yada bu bininci, aynı şeyler gibi yorumlar lütfen yazmayın, çünkü zaten nerdeyse hepsine baktım, çok araştırıyorum . şimdiden teşekkürler.

• Yeri burası değil bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakep17

Arkadaşlar merhaba. Buraya başlıkta da gördüğünüz gibi, iphone 5s ile ilgili beğendiğiniz herşeyi veya beğenmediğiniz şeyleri yazmanızı istiyorum. Yada önerdiğiniz şeyleri. Bana göre telefon muhteşem, zaten yakınlarda da alıcam. bir de aksesuar gibi yani mesela kılıflar falan fln. onlardan da öneri yazarsanız çok memnun olurum. Her forum da yazdığım gibi başka forumları oku yada bu bininci, aynı şeyler gibi yorumlar lütfen yazmayın, çünkü zaten nerdeyse hepsine baktım, çok araştırıyorum . şimdiden teşekkürler.

kılıfın neyini soruyorsun hayret böle başlık görmedimm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.