Şimdi Ara

iPhone 5s 2024'te kullanılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece Konuşma yapmak için alınabilir mi yada başka hangi model alınabilir dokunmatik olması ve 1500 TL'yi geçmemesi şartıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On7926 -- 17 Kasım 2024; 23:13:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Millet Nokia 3310 bile kullanıyor. Cadde de yaşlı amcalara bi bak, 5s tabi ki kullanılır, arama için Sadece.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Bir tane buldum internet üzerinden ancak ekranın orjinal olup olmadigini nasıl anlayabilirim biliyor musunuz ?

• 5S kasası istiyorsan onun yerine SE al en azından iş görür bir işlemcisi var. Veya direkt iPhone 6S al. 5S yi yıllarca kullandım. Hala da çalışır şekilde köşede duruyor. En son en basit işlerde bile kasan ve alev topuna dönen berbat bir hale geldi cihaz, şu saatten sonra kullanılmaz bence.

Diğer konuya da kısaca benzer bir şey yazmıştım ama bunu sorduğun konuyu görünce biraz ayrıntılı yazayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar alev topuna dönüyorsa zaten bir tek telefon konusmasina yarıyor bataryası 15 dakkada bitiyordur sanırım

• 5s yanlış hatırlamıyorsam en son ios 12’yi destekliyor, uygulamaların bazılarına destek kesilmiş olabilir bu açıdan bir sıkıntı olmayacaksa işinizi görür.

• Yani sadece konuşmak içinse tuşlu bile olur.

• Sadece konuşma yapmak içinse Nokia E52 öneririm. Pil ömrü de baya uzundu. Zamanında kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.