|
Bildirim
Şahsım adına hiç apple ürünü kullanmadım kullanmayıda düşünmedim . Fakat ekonominin düzgün doların uçuk olmadığı dönem eşime önce 5s sonrada 6 aldım. Yaklaşık 4 ay önce eşimin telefonunun ölen pilini apple storeda orjinal pil değişimini yaptırıken GPSini bozmuşlar. Adamlar direk yenisini verdiler. İkimizde telefonlarımızı iş için kullanıyoruz. Doğal olarak güvenlik önemli. Apple hala güvenlik güncellemesi yayınlıyor. Bunu yapan bir tane android li marka yok. Bir tane olduğunu iddia eden var Nokia. İddia eden diyorum çünkü benim telimde o zaten ve hiçte iddia ettiği gibi değil. Kimse kusura bakmasın tebrikler Apple.
|
İphone 5s lansman tarihi 2013 eylül ayı, 6,5 senelik cihazın ios sürümü sadece bir yıl eski ve hala güvenlik güncelleştirmesi alıyor. İphone6s lansman tarihi 2015 eylül ayı, 4,5 senelik cihazın ios sürümü hala güncel. Buna karşın Samsung galaxy note 8 eylül 2017 lansman tarihine karşın 2,5 yıllık bir cihaz olarak artık güncel değil ve sadece samsung güvenlik güncelleştirmesi verecek.
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreb78 -- 26 Mart 2020; 23:35:57 > |
|
|
|
|
|
|