Şimdi Ara

Iphone 5s Alabileceğim İzmir'de Güvenli Bir Yer Önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki hafta içi İphone 5s almayı düşünüyorum. İzmirdeki teknoloji mağazalarının birinden alıcam büyük ihtimalle. Daha önce aynı telefonu izmirden almış arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? Hangi mağazadan aldıklarını ve herhangi bir arıza çıktığında servis ve garanti bakımından sorun çıkarmayan mağazaları yazarlarsa sevinirim.

• Sufir alacaksaniz bence iphone 6 al ilerde pisman olmazsinz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın ola sıfırına 1900 lira para falan verme kendını guldurme, cok ıstıyorsan benım 5S gold cıhazı al keyfıne bak paranda cebınde kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Sufir alacaksaniz bence iphone 6 al ilerde pisman olmazsinz

Akıllı telefonlarla pek aram yoktur nedir ne değildir çok bilmem fakat 4 inç ekran tercihim. Almışken evladiyelik olsun sağlam olsun istedim. Ufak bi araştırmayla bana en uygun telefonun İphone 5s olduğuna karar verdim. İphone 6 büyük ve benim için kullanışlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cineko -- 29 Mart 2015; 0:39:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Sakın ola sıfırına 1900 lira para falan verme kendını guldurme, cok ıstıyorsan benım 5S gold cıhazı al keyfıne bak paranda cebınde kalsın

Heryerde dediğiniz civarda fiyatlar. Elektronik eşyalarda ikinci el tercih etmiyorum. Dediğim gibi izmirde sorun yaşamayacağım bir mağaza arıyorum. Vatan ve teknosadan alınan iphone 5s kullananların olumsuz yorumlarına denk geldiğim için böyle bir başlık açtım.
  • cineko kullanıcısına yanıt
    Tüm elektronik alışverişlerimi vatandan yapıyorum hepsindende memnunum bir ara teknosadan alıyordum ama eskisi gibi değil bir sorun olduğunda müşteriyle ilgilenmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis hepsinde aynı değil mi zaten?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.