Şimdi Ara

IPHONE 5S ALMALIMIYIM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de almayı düşünüyorum kullananlar varsa ne gibi sorunlarla karşılaştılar
  • 5s güzelde multitasking'i özlersin. S3'üm kırıldığında 1-2 ay iphone kullandım. Multitaskingin olmaması çok kötüydü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown_identifier

Note 2 yi satali 2 ay oluyor.sadece büyük bir seçim yapmam lazım

Kardeşim note2 yi ne kadar kullandın? Telefonu sms,konusma biraz nette gezme gibimi kullandın yoksa hard mı kullandın. Birde androidlerde 4 ay sonra kasma falan oluyor diyorlar touchwiz yüzünden falan sende kasma var mıydı? Dedidkleri kadar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

ben de note 2den gecmeyi dusunuyorum. note 2 de artik gozume cok buyuk gelmeye basladi. kalem kalem dedik, son 4 aydir tek tuk kullanmisimdir kalemi. yavasligindan dolayi pratik gelmiyor. yururken tek elle mesaj yazma kismi zaten ayri bir dert. alayim iphone diyorum, en azindan alet deger kaybetmiyor. olmadi note 3 ile takas ederim.

Note 2 yi ne kadar kullandın kardeşim? Hard kullandın mı telefonu kasma falan var mı note3 ve 5s arasında kaldım ben. Kasıyor mu yani note 2 hard kullanımda
  • quote:

Belki Bir karara varirim diye bu konuyu acmistim, şimdi kafam iyice karıştı. Konuyu tazeliyorum.iphone 5S mı nexus 5mı

İkisi de iyi ama hız için karşılaştırmak gerekirse şu videoyu izleyin. iOS'taki bu akıcılık ve hız pratikte çok kolaylaştırıyor kullanımı. Ve 1 yıl sonra da yine aynı hız devam ediyor. Ama Android'de hiç sanmıyorum aynı hızda olacağını şişiyorlar. Geri kalanlarda ikisi de işinizi görür ama iPhone daha iyi bence büyük ekran takıntınız yoksa.

• ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    Note 2 yi tam 1 yıl kullandım.genelde internet ve arasıra video için kullandım.root felan yapmadim.Öyle kasma felanda görmedim.Ama samsung bezdirdi.telefonu aldığımda 4.1.2 vardı satarken de hâlâ güncelleme gelmemişti.ne 4.2 nede 4.3 geldi.

• Birde htc one için ios hizina yakın arayuzu var derler.Şimdi iyice 5s'e yakinlastim.

• WP sakın almada, iphone 5s al bence tavsiye ederim çoook memnunum.
  • 5s al ama bence 32 gb al ben 16 aldıgıma pişmanım gerçi hala 5 gb boş yerim var ama keşke 32 alsaydım
  • Seçim yapmamda yardımcı olan tüm forum arkadaslarima teşekkür ederim.Karar:1600 Tl ye 16 gb gümüş gri iphone 5S.Baktım ekrani küçük geldi,1 sene sonra satarım ve note serisine geri dönerim.

• gopgop kullanıcısına yanıt
    bende aynısını diyorum
  • Yurt disindan alacaksan nexus5 arti son nesil ipod touch al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunyaminyesildas B kullanıcısına yanıt
    5s'e artı olarak mı?

• Hayir hocam nexus5e arti olarak hem buyuk ekranin avantajlarini kullanirsin hemde appstore keyfini yasarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Seçim yapmamda yardımcı olan tüm forum arkadaslarima teşekkür ederim.Karar:1600 Tl ye 16 gb gümüş gri iphone 5S.Baktım ekrani küçük geldi,1 sene sonra satarım ve note serisine geri dönerim.

hocam dediğin fiyata nerden alıyorsun merak ettim bende almak istiyorumda
  • Unknown_identifier kullanıcısına yanıt
    Walla toplu alım yapalım o fiyat çok güzel hocam... :D
    Hiç düşünme al derim hemde.
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    Amerikadan almış bir arkadaştan.

• Unknown_identifier kullanıcısına yanıt
    Al hoca ekran büyük lsun takıntın yoksa hiç düşünme. Iphone 6 nında ekranının yada boyutlarını galaxy gibi olacağını hiç zannetmiyorum.
  • 1 adet daha gümüş gri 16 gb vaarmış arkadaş da 1600 tl amerikadan gelme kapalı kutu
  • S2'den (4.3") iPhone 4S geçtim,1 ay pişman oldum sonra alıştım.Şimdi iPhone'u bırakamıyorum,5S aldım mutluyum.Android'e neden çöp dediklerini anladım.Küçük ekrana ilk geçişinde ve widget olmayan sade arayüze geçişinde mutlaka alışana kadar daralırsın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.