Şimdi Ara

IPHONE 5S ALMALIMIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar belki bu konudan onlarca acilmistir ve onlari da okumusumdur :)) ama iş başa gelince diğer konular fayda vermiyor.Sıkıntım şu=»Eski bir note 2 kullanıcısı olarak tam 5S`e karar vermistim.Tam 5S alacakken nexus 5 çıktı karsima.Acaba note 2 kullanmış biri olarak nexus 5 almadigima pisman olur muyum?Geniş ekrandan sonra 4" ekran sıkıntı olurmu? Burda sadece büyük ekrandan 5s'e geçen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Android ve ios hakkında bilgiye sahibim, sistemleri kiyaslamayiniz.Birde biliyorsanız iki cihaza ait negatif yönleri merak ediyorum.Mesela vatandaşın biri 5S lerde sarı ekran muhabbetini yapmış.Cihazı yurtdisi alacagim için kronik problemi olmaması lazım? Yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Al gec fazla dusunme. Android sonrasi cok rahat edersin ios ile.
  • Note 2'deb 5S'e gectim ama Note 2 yi özlemiyor değilim.
    Şimdiki aklim olsa degismezdim.
  • Walla mı :((
  • 5S candır.
  • Note 2 den bende 5s e gectim ve su anki fikrim bi daha android asla
  • Almamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Almamalısın
    HOcam alma bekle Nexus al ben aldım menunum bundan iki sene sonra satıp o zaman nexus 7 olur ya da en yenisi hangisiyse onu alırım diyorum.Birde şu an alırsan iostan zevk almazsın tam sürümü bekle öyle hal hemde fiyatlar ufak oynar baharda kampanyalar gelebilir.Birde telefonun güzel boşuna para harcama onu 1.000tlye zor satarsın kullan iyi telefon seneye iphone 6 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Almamalısın
    Note 2'nin büyük ekranını özlersin kesinlikle.

Ben Nexus'tan (4.65) iPhone 4S'e (3.5) geçtim. İlk başta çok zorlandım, daha sonra alışmaya çalıştım ama idareten kullandım, zevk alarak değil.

En sonunda 6 ay kullanıp Optimus G'ye (4.7) geçtim.

İlk başta çok rahat ettim, sonra pişman oldum.
    Çünkü şimdi bunun da ekranı küçük geliyor.
    Diyorum ki keşke biraz daha para biriktirip Optimus G Pro (5.5) alsaydım..

Eğer dizi-film, oyun için kullanacaksan iPhone alma. İnternette dolaşırken çok da sorun olmayabilir belki ama yine de mobil sürümü olmayan sitelerde sıkıntı olur o ekran

• Note 2 yi satali 2 ay oluyor.sadece büyük bir seçim yapmam lazım
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Daha önce büyük ekranlı cihaz kullandınız mı ?
  • Türkmenli kullanıcısına yanıt
    Demek sizde küçük ekran probleme sebep olmadı.
  • Unknown_identifier kullanıcısına yanıt
    O zaman Nexus alın pişman olmazsınız.İphone6 büyük ekranda çıkarsa kendi kendinizi yersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown_identifier

Daha önce büyük ekranlı cihaz kullandınız mı ?

LG G2 kullandım yaklaşık 1 ay.
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    G2 den sonra 5S nasıl hocam.
  • quote:

Ben önceden de 5s kullanıyordum g2 yi denemek için kullandım bir süre.Büyük ekran telefon kullanıp ufagına geçince ilk gün insan bir tuhaf oluyor ama sonra 5S in ekranının ideal boyutlarda oldugunu anladım "kendim için."
  • quote:

E63 ten 5S e geçeceğim Symbian'dan İos'a
  • Peki 5s'de bilmem gereken kronik bir problem veya problemler varmı? Kasa acikligi,ekran sararmasi, ekrana toz girmesi vb.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar belki bu konudan onlarca acilmistir ve onlari da okumusumdur :)) ama iş başa gelince diğer konular fayda vermiyor.Sıkıntım şu=»Eski bir note 2 kullanıcısı olarak tam 5S`e karar vermistim.Tam 5S alacakken nexus 5 çıktı karsima.Acaba note 2 kullanmış biri olarak nexus 5 almadigima pisman olur muyum?Geniş ekrandan sonra 4" ekran sıkıntı olurmu? Burda sadece büyük ekrandan 5s'e geçen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Android ve ios hakkında bilgiye sahibim, sistemleri kiyaslamayiniz.Birde biliyorsanız iki cihaza ait negatif yönleri merak ediyorum.Mesela vatandaşın biri 5S lerde sarı ekran muhabbetini yapmış.Cihazı yurtdisi alacagim için kronik problemi olmaması lazım? Yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bizi dinle 5s al sonrada bi hayir duasi et yeter

• Zaten alacak gibiyim de kendimi biraz daha cesaretlendirmeye çalışıyorum.Sonuçta nexus 5 ciddi bir rakip.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.