Şimdi Ara

ıphone 5s + apple wathcmı yoksa sadece ıphone 6 plusmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar iphone 5s kullaniyodum suya dustu yenisini verme masrafi 270$ dedi apple bende onun yerine diyorumki 270$ +400 $ verip 5s + apple wathcmi alsam yoksa 800$ a iphone 6 plusmi alsam ?

• Bi taraftan ihtiyacınız varmı pek bi esprisi olmayan ve her gün şarj etmek zorunda olduğunuz bi saaate ihtiyacınız var mı onu belirleyin önce yada 1-2 sene daha fazla götürecek daha büyük daha geniş ekranlı bi telefona ihtiyacınız varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s+Apple Watch

• kesinlikle 6 plus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre saat gereksiz sana göre gereklidir

• iPhone 6 + adam gibi bir saat. O fiyatlara tissot yada seikonun güzel bir modelini alabilirsiniz. iPhone 6 kullanıyorum düşündüm watch almayı ama vazgeçtim 1000 liraya sağlam bir mekanizması olan tissot alacağım.
  • Plus

• Apple değişim için 1000 TL civarında ücret çıkarırken nasıl oluyor da 270 $ istiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theofflineman

Merhaba arkadaslar iphone 5s kullaniyodum suya dustu yenisini verme masrafi 270$ dedi apple bende onun yerine diyorumki 270$ +400 $ verip 5s + apple wathcmi alsam yoksa 800$ a iphone 6 plusmi alsam ?

Kardeşim hiç düşünmeden 5s+ apple watch al 670$ tutacak 6+ alsan 800$ dolar tutacak arada 130$ fark var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.