Bildirim
ıphone 5s + apple wathcmı yoksa sadece ıphone 6 plusmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi taraftan ihtiyacınız varmı pek bi esprisi olmayan ve her gün şarj etmek zorunda olduğunuz bi saaate ihtiyacınız var mı onu belirleyin önce yada 1-2 sene daha fazla götürecek daha büyük daha geniş ekranlı bi telefona ihtiyacınız varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5s+Apple Watch
kesinlikle 6 plus
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana göre saat gereksiz sana göre gereklidir
iPhone 6 + adam gibi bir saat. O fiyatlara tissot yada seikonun güzel bir modelini alabilirsiniz. iPhone 6 kullanıyorum düşündüm watch almayı ama vazgeçtim 1000 liraya sağlam bir mekanizması olan tissot alacağım. -
Plus
Apple değişim için 1000 TL civarında ücret çıkarırken nasıl oluyor da 270 $ istiyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Theofflineman
Merhaba arkadaslar iphone 5s kullaniyodum suya dustu yenisini verme masrafi 270$ dedi apple bende onun yerine diyorumki 270$ +400 $ verip 5s + apple wathcmi alsam yoksa 800$ a iphone 6 plusmi alsam ?
Kardeşim hiç düşünmeden 5s+ apple watch al 670$ tutacak 6+ alsan 800$ dolar tutacak arada 130$ fark var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X