Şimdi Ara

İphone 5s Arka cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5s arka camları çabuk mu çizilebiliyor arkadaşlar ?

• 2 gündür jelatinsiz kullanıyorum çizilme yok elma logosunun haşatı çıktı o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iphone yazısının altında camda ufacık bi çizik var servise göndersem 1 hafta oldu alalı orjinal hali bozulmadan tamir edilirmi iyi forumlar teşekkürler ..
  • Benim ip5s kutudan çizik çıktı arka kapağı. Kapak çok kolay çizilebilir bir yapıda.

• Yok kapak değil cam değilmi canım o 2 tane var biri iphone yazısının altında birisi kameranın üstünde benimki uzay grisi siyah cam ?
  • Boşverin çizilsin kullandıkça güzelleşir, samsungla leğen diye dalga geçiyoruz 2000+₺ verip aldığımız cihazlara 10-15₺ lik leğen kılıflar takıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıntım yok garantisi var orjinalliğini bozmadan tamir ediyorlarmı göndereyim yapsınlar bilgilendirir misiniz?
  • Nasıl tamir edilmesini planlıyorsunuz? Arka kısım komple kasa yani arka bölümün tamamen değişmesi lazım yada telefonu değiştireceksiniz başka yolu yok

• İlk iphone um olduğundan fazla bi bilgim yok hocam garantisi olduğundan ufacık bi çizik yapılıyorsa yaptırcaktım öyleyse sorun yok böylede kalabilir ufak çizikten birşey olmaz
  • Bende çizik yok. Mayısta aldım. Ama kaplı kullanıyorum kapıda 10 tl ye aldım
  • Hocam iphone 5s alalı 6 ay oldu kap ve jelatin kullanmadım arka için üst ve alt camda çizik yok sadece elma logosunda görünmeyecek kadar küçük çizikler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankks

Hocam iphone 5s alalı 6 ay oldu kap ve jelatin kullanmadım arka için üst ve alt camda çizik yok sadece elma logosunda görünmeyecek kadar küçük çizikler var

Dostumun telefonunu biliyorum cok titiz kullanıyor. Fazla titiz değilseniz tavsiye etmiyorum jelatinsiz kullanmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackrz -- 25 Ağustos 2014; 0:23:29 >
  • 2 aydır jelatinsiz kılıfsız kullanıyorum.çok titiz de değilim.arka alüminyum tarafta çok dikkat edilirse fark edilebilecek bi iki çizik var.
  • Takıntılı birisi değilim parasını verdik tabi kullanıcaz tabi genede koruyorum telefonu garantisi varya yaptırcaktım ama belli olmuyor bile ufacık o yüzden bi sıkıntı yok ama telefona hayranım ilk iphone deneyimim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.