Şimdi Ara

İPHONE 5S BATARYA DEĞİŞİMİ SONRASI EKRAN ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün internetten aldığım bataryayı telefonuma takmış bulunuyorum. fakat tüm işlemi tamamlayıp telefonu açtığımda ekran açılıyor telefon açılıyor fakat boş bir ekran geliyor. telefona mesaj geliyor, aramaları alıyor ama ekran hep aynı. 3-4 sefer tekrar söküp taktım belki bağlantıları yapamamışımdır diye umarak ama sanırım ekran gitti.. sorun ne olabilir İPHONE 5S BATARYA DEĞİŞİMİ SONRASI EKRAN ARIZASI

• frosty9 kullanıcısına yanıt
    çok net konuştunuz teşekkür ederim
    ekran değişimi ne kadardır bilginiz varmı kazıklanmayım
  • Ekran icten kirilmiş.gecmis olsun. Orjinal ekran bulmak imkansiza yakin. Piyasada a-b-c kaliteli ekranlar mevcut.ancak bir daha asla o ekranlarla retina ekranin netligini ve renklerin canliligini bulamayacaksiniz. 150₺'ye hallolur. Daha 1 hafta once degistirdim. Sözde en kaliteli ekrani taktik. 3 farkli ekrani da gordum. İsik daha sönük ve cerceve kenarlarinda siyah zeminde beyazlanmalar oluyor hemen hepsinde. Simdi letgoya koydum satiyorum. 5 aylik telefondu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi servisinde ne kadardırki acaba
  • 2 adet 5 ve 1 adet 5c'ye pil değişimi sonrasında hep bu problemle karşılaştım fakat sonrasında ekran baglantısını tekrar söküp düzgün takınca problem çözüldü. Özellikle son taktıgım 5de defalarca söküp takmam gerekti, püf noktası önce pili sökün sonra ekran baglantısını söküp düzgünce bagladıgınıza emin olun ve son olarak pili baglayın ekranı kapatın.. Bu işlemi dedigim gibi defalarca yapıp sonunda başarılı olabilmiştim, çok eziyetliydi ama sonuç başarılı oldu.
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Tekrar sokup ekranin kirik olduguna emin olacagim o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar acip inceledim ascabildigim son yere kadar actim ekranin altindaki beyaz metal levhayida soktum ama herhangi bir kirik goremedim muhtemelen baglanti seritlerinin uzerinde cip gibi bisey var o mu arizali acaba birazdan telefoncuya goturcem ekrani deistirmeden tamir edebilirse yaptircam yoksa artik baska bi care aricam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefoncu 150 tlye ekranı değiştirdi. Eskisi kadar iyi olmasada fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.