Şimdi Ara

iphone 5s batarya kapasitesi düşüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 günlük cihaz maksimum 10 kere felan 0 ı tüketmişimdir. 111mah kayıp 31 dolumda. bu 31 dolumda tam dolum mu oluyor anlamadım? ben arabadayken usbye takıyorum her gün %50-60 olsun hemen şarja takıyorum. Bu kadar kayıp normal midir? Yoksa şarj etme alışkanlığımı mı değiştirmem gerekli?

https://store.donanimhaber.com/a9/db/b4/a9dbb49779c641b642f48c7f383d5ed4.JPG
     iphone 5s batarya kapasitesi düşüşü

• Bataryayi sonuna kadar bitirmeyin
    Kendi sarj aletini kullanin
    Hergun sarj etmekte fayda var
    %80-90 a dusunce tekrar saej edin
    Batarya biraz kendisine gelsin
    1530 mah felan benim suan
    1480 lere dusmustu 2 kez sarji 2 gun gitsin diye zorlamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmesi normal, 100 mah düşmeyle değişim olmaz.
    Bu da benimki

• Arkadaslar blackberry icinde boyle bir uygulama var mi acaba ?

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Abicim sen ne yaptın bu pili elde etmek için :) Yurtdışı dahi olsa garantiniz varsa Apple Türkiye Destek hattını arayın, size bir değişim numarası veriyorlar, garantiniz bitse bile değişim yapıyorlarmış Apple Store'dan...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Abicim sen ne yaptın bu pili elde etmek için :) Yurtdışı dahi olsa garantiniz varsa Apple Türkiye Destek hattını arayın, size bir değişim numarası veriyorlar, garantiniz bitse bile değişim yapıyorlarmış Apple Store'dan...

Hocam evet biraz hor kullandım
    Kafama göre dolmadan boşalmadan şarja taktım çıkardım. Yazın şarja takıp asphalt 7 oynadım falan öldü yani pil.
    Harici batarya aldım onla dolaşıyorum.

Yurtdışından aldırdım telefonu. Cihaz 4s. 1,5 seneyi oldu. Pek sanmıyorum ama Apple'la iletişime geçsem değiştirirlermiki bunu?

• Sen bence yinede sor, çünkü bu halde telefonu kullanmak işkencedir heralde bende 5 var kalan pil kapasitesi 1391 ve pil süresinden yinede hiç memnun değilim. Adamlara dersin restore dahil herşeyi denedim ama pilim yinede çok kötü gidiyor ne zamandan beri uğraşıyorum, garantim daha yeni bitti ne yapabiliriz diye söylersen belki sanada bir numara verip garanti içindeymiş gibi ücretsiz değişim kararı verebilirler. Hiç daha önce bu kadar kapasitesi düşmüş bir iphone görmemiştim

• Peki hocam bi sorayım. Teşekkürler.

• Beyler pil sizce nasıl açık olduğu sürece internet ve oyun oynandı

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Merhaba, cihazım iphone 5s gold 32 şarjı 2 saatte bekleme modunda bitiyor restore yaparak süreyi 7 saat yapabildim ama gece şarj süresi %100 sabah uyandığımda telefonun şarjı bitik bir şekilde buluyorum. Normal kullanımda ise şarjı en fazla 1.5 saat gidiyor. Cihazım İngiltere'den alındı. Daha 8 ay uluslararası garanti var. Apple Türkiyeyi onlarca kez aradım sorunumu söyledim hiçbirşey yapamıyorlarmış değişim numarası falan hiç duymadım doğruluğu nedir bu işin.
    Saygılar
  • Sorununuzu söylediğinizde, ki bana öyle yaptılar, emailinizi alıp bir test numarası yolluyorlar, maili açıp o numaraya tıkladığınızda link açılıp test başlıyor, test bittikden sonra eğer testi geçememiş bir parça varsa, bende batarya testi geçememişti, şu parçanız testi geçememiştir onun için ben buraya notunuzu alıp size değişim numarasını veriyorum diyorlar. Ardından bu numarayla garantiniz bitse dahi Apple Store'da ücretsiz değişim sağlayabilirsiniz dediler bana. Benim telefonu arkadaşım Almanya Berlin Apple Store'da değiştirmişti. Yani sizdede aynısını yapmaları lazım diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Düşmesi normal, 100 mah düşmeyle değişim olmaz.
    Bu da benimki

hangi uygulama bu.

orjinal şarj aletiyle şarj et.
    %50 ye düşünce şarj tak hep doldur.
    %80de tak %90 da tak.
    batarya kendine gelir biraz. 900mah felan olur belki

• kasımdan bu yana kullanıyorum arkadaşlar pil de biraz düşüş var ama çok mu şarj etmişim.Bu yabancı kavramlar ne işe yarıyor,ne demek anlamış değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Düşmesi normal, 100 mah düşmeyle değişim olmaz.
    Bu da benimki

hangi uygulama bu.

orjinal şarj aletiyle şarj et.
    %50 ye düşünce şarj tak hep doldur.
    %80de tak %90 da tak.
    batarya kendine gelir biraz. 900mah felan olur belki

360 Battery Doctor IOS 7. Cydia'dan indirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mypolo

kasımdan bu yana kullanıyorum arkadaşlar pil de biraz düşüş var ama çok mu şarj etmişim.Bu yabancı kavramlar ne işe yarıyor,ne demek anlamış değilim...

Toplam 39 defa şarjı tam dolum yapmışsınız.
    Fabrika çıkış kapasitesi 1550 mah. Şarjı tam doldurunca 1537 mah oluyor. Yani kapasite nerdeyse hiç düşmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 23 Şubat 2014; 21:44:34 >

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    tamam dostum eyvallah saolasın bu haber beni mutlu etti dikkat etmeye çalışıyorum bataryaya
  •  iphone 5s batarya kapasitesi düşüşü

2hafta oldu cihazı alalı, bi sıkıntı mı var acaba. Şu ana kadar sadece 2 kere tam boşaltıp şarj ettim. bu arada cihaz 5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notoriousb34 -- 23 Şubat 2014; 21:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorotti

2hafta oldu cihazı alalı, bi sıkıntı mı var acaba. Şu ana kadar sadece 2 kere tam boşaltıp şarj ettim. bu arada cihaz 5s

Ya pilde ya uygulamada bir sorun var. 19 kere şarj etmişsiniz. Fabrika çıkış kapasitesi 1550 mah. Ama şu an full dolumda 1561 mah oluyormuş uygulamanın dediğine göre. Yani şarjınız üretim standartının üstüne çıkmış. Program yanlış gösteriyor da olabilir. Jb varsa bir de 360 battery doctor ios 7 uygulamasıyla bakın.

• quote:

Ya pilde ya uygulamada bir sorun var. 19 kere şarj etmişsiniz. Fabrika çıkış kapasitesi 1550 mah. Ama şu an full dolumda 1561 mah oluyormuş uygulamanın dediğine göre. Yani şarjınız üretim standartının üstüne çıkmış. Program yanlış gösteriyor da olabilir. Jb varsa bir de 360 battery doctor ios 7 uygulamasıyla bakın.

Jb yok cihazda, bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi

++her gün %10 un altına düşmeden şarja takarım gece, sabah %100 de çıkarırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notoriousb34 -- 23 Şubat 2014; 22:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorotti

quote:

Jb yok cihazda, bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi

++her gün %10 un altına düşmeden şarja takarım gece, sabah %100 de çıkarırım

Ben olsam başka bir uygulamayla mutlaka bakarım. Bu değerler normal değil.

Şarj etme konusunda da en sağlıklısı %100 dolduktan sonra bir yarım saat daha şarjda tutmak. Bu şekilde pilden maksimum verim alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.