Şimdi Ara

iphone 5s batarya kapasitesi düşüşü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

quote:

Orijinalden alıntı: ekorotti

iphone 5s batarya kapasitesi düşüşü

2hafta oldu cihazı alalı, bi sıkıntı mı var acaba. Şu ana kadar sadece 2 kere tam boşaltıp şarj ettim. bu arada cihaz 5s

Ya pilde ya uygulamada bir sorun var. 19 kere şarj etmişsiniz. Fabrika çıkış kapasitesi 1550 mah. Ama şu an full dolumda 1561 mah oluyormuş uygulamanın dediğine göre. Yani şarjınız üretim standartının üstüne çıkmış. Program yanlış gösteriyor da olabilir. Jb varsa bir de 360 battery doctor ios 7 uygulamasıyla bakın.

Yok bazen oluyor benim iPhone 4S'te olmuştu aynısı pil fabrika çıkış kapasitesi 1430 olmasına rağmen pilin gerçek değeri 1451 filandı zaten o telefonda pil kapasitesi düşmeyen tek telefonumdu. Oradaki sayaç sizin sarj yaptığınız oranını, tam şarja denkleyerek sayım yapıyor. Mesela siz diyelimki pil %100'deyken %50'ye düşürdünüz ve tekrar şarj ettiniz, sonra tekrar %100'den %50'ye düşürdünüz ve yine %100'e kadar şarj ettiğinizde sayaç siz bir defaya denk gelecek şarj yaptığınız için telefonu bir kere tam şarj ettiniz sayıyor. Yani telefonun pilini tamamen bitirmek gerekmiyor o sayacın sayısının artması için. iPhone'larda klasik birşey bu pilin kapasitesinin düşmesi sanırsam. Mesela benim telefonumu pilinden dolayı değiştirdiler(iPhone 5) ve gelen telefonda Dolum Sayacı sıfır idi ama kapasitesi 1440(yazılıma göre 1430) olması gerekirken, 1391mAh'di ve halada öyle ki hiçte artmadı. Bazen böyle %80-90'larda şarj edince artıyor ama bir kere düşük seviyelere geldimi tekrar eski kapasiteye düşüyor yani uğraşmaya değmiyor anlayacağanız. En iyisi hiç takmadan kullanmak çok kötü sürelere düşmediği sürece pil süresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudf2 -- 23 Şubat 2014; 22:27:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    jb yapmadan bakabileceğim başka bir program varsa bakabilirim, çok yeniyim jb yapmak da istemiyorum pek.Cihaz yurt dışından geldi garanti gibi bir şansım da yok sorun ise ama kullanımda hiç bir sıkıntı yok 6.5 7 saat görebiliyorum
  • O program doğru ve piliniz gayet iyi durumda merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ekorotti

jb yapmadan bakabileceğim başka bir program varsa bakabilirim, çok yeniyim jb yapmak da istemiyorum pek.Cihaz yurt dışından geldi garanti gibi bir şansım da yok sorun ise ama kullanımda hiç bir sıkıntı yok 6.5 7 saat görebiliyorum

Appstore'da buna benzer bir uygulama bulamadım. Jb'siz bir yol bilmiyorum malesef. Ben donanım-yazılım konusunda biraz pimpirikliyim o yüzden ben olsam bakarım dedim ama şarjın gitmesinde sıkıntı yoksa o şekilde kullanın.

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim aydınlattığınız için, içime kurt düşmüştü bir an garanti için de apple store'nin açılmasını beklemek zorundayım sanırım(uluslararası garantiye sahibim)
  • Rica ederim kolay gelsin.

• benim şarj kapasitesi de 1445 mah olmuş sizce çok mu düşmüş arkadaşlar 42 kez şarj etmişim telefon 5s
  • redline25 kullanıcısına yanıt
    Biraz fazla düşmüş pilinizin değeri diyebiliriz

• quote:

Düşmesi normal, 100 mah düşmeyle değişim olmaz.
    Bu da benimki

Programin adi nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

quote:

Bu da benimki

Uygulama, 360 Battery Doctor IOS7 hocam. Cydia'dan indirdim.

• quote:

Bu da benimki

Programın Adı ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

quote:

Bu da benimki

Uygulama, 360 Battery Doctor IOS7 hocam. Cydia'dan indirdim.

Tesekkur ettim hocam

• Bişey değil kolay gelsin.

• 2 yıl oldu , cihaz 5s

• bende de 5s var 2 yıllık iphone 5s batarya kapasitesi düşüşü iphone 5s batarya kapasitesi düşüşü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...Ali... -- 3 Kasım 2016; 0:16:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.