Şimdi Ara

İphone 5S bu saatten sonra alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar İphone 5s almak istiyorum daha üzerine çıkamam sizce alsam beni ne kadar götürür ? Almak mantıklı mı ?

• alınır bence
    mediamarkta 1350tl di bugün.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ne kadar götürür hocam sence beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChrisJohnMcCandless

Ne kadar götürür hocam sence beni

nasıl kullandığına bağlı.
  • 3 yıllık telefon üstelik yenisi satılsın diye yavaşlatılmış bir işletim sistemiyle çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS 9 ile geliyor ise kesinlikle ALINMAZ.
  • karadag55 kullanıcısına yanıt
    Hay agzina saglik. Sonunda anlayan birileri geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır. 5S iOS 9 ile bile gayet stabil çalışır halde. Uygulamaların hiç birinde donma, kasma ve yavaşlama mevcut değil. Ha dersen ki benim Whatsapp'ım 1 sn erken açılsın. O zaman 6S al tabii.
  • İos 9'lu 5S alınmaz diyenler gelmiş yine.

Hayır anlamıyorum niye alınmaz abi sebep söyleyin?

Cihazı 4 gün önce aldım evet İos 9 ile geldi ne kasma var ne donma var nede takılma bence şarjıda gayet iyi gidiyor.

Çeşitli uygulama ve oyunlar yükledim onlardada hiçbir sorun yok gayet sorunsuz çalışıyorlar.

• İlk ciktiginda almistim 5S hala kullaniyorum 9.2.1 sürümünde suan hicbir kasma takilma problemi yok.

• Ya dostlar bende 5s kullanıyodum nasıl kasma donma yok?.Acaba sizin kasma donma anlayışınız ney? Hangi telefondan geçtinizde kasma vs yok diyosunuz?.İos8li 5s kullanmadınız belli yada 700-800tllik android telefonlardanmı geçtiniz de kasma yok diyosunuz arkadaşlar?

Yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum sadece kasmadan donmadan ne anlıyosunuz onu açıklayın bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadag55 -- 27 Ocak 2016; 15:07:24 >
  • Alınır
  • Vatandan almayı düşünüyorum ios 9 la mı gelir acaba bilgisi olan var mı ?
  • Alınır, alınmaz diyenler neyin kafasında
    Napıyonuz aga siz telefonda beklentileriniz ne aletten cidden merak ediyorum.

• Sanki çok eski telefon anasını satayım alınır mı diyenler var hala. iOS 9 ile yavaşladı diyenler de doluşmuş yine konuya. Bir bitin gözünüzü seveyim ya.

Alınır kardeşim alınır, donma kasma yok, çeyrek saniyelik nadiren olan yavaşlamalara kasma diyorsanız zaten bir şey demiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.