Şimdi Ara

iphone 5s edge yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. benim telefonum 5s ve ios 8.0.2 yüklü. bildiğiniz üzere 3g kapatma falan kalktı ve bir yama yükleyerek yapılabiliyor. ancak benim sorunum telefonun 3g şebekesi çekmediği ve sadece edge şebekesinin çektiği yerlerde telefon şebeke bulamıyor. hattım turkcell. eşimde de aynı cihazdan var. onun telefonu da ios 8.0.2. onda edge çeken yerlerde E işareti çıkıyor. hattı avea. acaba turkcell de mi bir sorun var yoksa benim cihazda mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler.

• Nedenini bilmek biraz zor olmakla birlikte öncelikle telefondan tüm ayarları sil yapılabilir, sonradan değiştirilen ayarlar fabrika haline geri döner, wifi parolaları falan unutulur bilginiz olsun.
    Düzelmiyorsa telefonun yedeği alınıp restore edilebilir (işletim sistemi yeniden yüklenebilir yani)
  • aynı sorun bendede var
  • akşama komple sıfırlama yapacam. rehber yedeğim var zaten. bi deneyeceğim. umarım düzelir. senin hattın da mı turkcell?
  • Ios 8'den kaynaklanan bir durum. 5s cihazimda da ayni sorunu yasadim. Yedek alarak 2 kez restore ettim. Suan cekim sorunu duzeldi. Guncelledikten sonra 2 dis zor cekiyordu suan ise tam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende edge de görünüyor mu? bi de operatörün nedir?
  • Yazilim dahisi appledan inciler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5S Asphalt 8 Ses Gelmiyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iOS 8 ile operatör çekme sorunu var zaten ağ ayarlarını sıfırladım gene düzelmedi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sds333

sende edge de görünüyor mu? bi de operatörün nedir?

Turkcell kullaniyorum. Cekim gucune gore E veya 3g yaziyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.