Şimdi Ara

iPhone 5s Ekran Esnemesi Problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
23.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuna aldım randevuyu 7 Aralık Pazar gününe dün alamamıştım bugüne kısmetmiş şanslıydım bu sefer. Haftaya sonuçları yazarım buraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dia13

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: help21

Beyler benim telde kronik sağ üst ekranda esneme var Dediğiniz gibi bastırınca tıkır tıkır ses geliyor bimeksten aldım servis olarak İstanbul Maltepe'de bir yer ama ben apple servisine vermek istiyorum acaba öyle kabul ederler mi yoksa git aldığın servise mi derler ??

Yok servise git falan demezler ama apple strorea gidip telefonlunun sorununu anlatmak için randevu alman gerekiyor ve çok zor alınıyor. Ondan sonra genius bardaki yetkileye derdini anlatıyorsun ve ya değişim yada ekran değişimi oluyor. Bende de sol aşt taraf oynuyor yani aynı videodaki gibi dün randevu alamadım çok yoğundu bugün yine deniyeceğim hayırlısı artık

Randevu nerden nasıl alıyoruz birde değişim kararı verince hemen veriyorlar mı teli çünkü bilgilerimi hemen yeni tele geçirmeli ondan veremiyorum servise

Randevuyu apple'ın kendi sitesinden alıyorsun. Genelde saat gece 12 de açık oluyor o zaman girmeye çalış. Ve değişim kararı olunca direk değiştiriyolar zaten genius barın teli incelemesi gerekiyo bu kararı verebilmesi için.http://concierge.apple.com/reservation/tr/tr/R588/techsupport burdan randevu alabilirsin.

Boş randevu yok diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sonuna aldım randevuyu 7 Aralık Pazar gününe dün alamamıştım bugüne kısmetmiş şanslıydım bu sefer. Haftaya sonuçları yazarım buraya...

Sonuçları mümkün olduğunca ayrıntılı yazarsan çok iyi olur benimde 5s imde aynı problem var o yüzden takipteyim.

--Ekleme--

Birde telefonun kasasında herhangi bir hasar çizik vs var mı? Benimkinde var acaba garantide sıkıntı çıkartırlar mı diye merak ediyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 1 Aralık 2014; 1:11:19 >
  • Dia13 kullanıcısına yanıt
    Bu şekildeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazard98

quote:

Sonuna aldım randevuyu 7 Aralık Pazar gününe dün alamamıştım bugüne kısmetmiş şanslıydım bu sefer. Haftaya sonuçları yazarım buraya...

Sonuçları mümkün olduğunca ayrıntılı yazarsan çok iyi olur benimde 5s imde aynı problem var o yüzden takipteyim.

--Ekleme--

Birde telefonun kasasında herhangi bir hasar çizik vs var mı? Benimkinde var acaba garantide sıkıntı çıkartırlar mı diye merak ediyorum da

Tamam hocam yazarım buraya elimden geldiğince inşallah değişim yaparlar diye düşünüyorum. Bu arada çizik yada darbe izi yok ama ufak göze batmayacak soyulmakar var inşallah sorun yapmazlar bu durumu

• Değişimde farklı bir renk cihaz almak mümkün mü?

• BayZagor kullanıcısına yanıt
    Hayır malasef çünkü model numarasına kadar aynı cihazı veriyorlar.
  • Apple storeda calisan bir arkadas degisim cihazlarinin swap cihaz olmadigini sifir cihaz oldugunu soylemisti.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Evet sıfır cihaz veriyorlar. Çünkü seri numarasını sorgulattım. Ekim 2014 üretimi Kasımda bana verildi.
  • aynı sorundan cihazımı yollıcam takipteyim.
  • 2 aydir randevu almaya calisiyorum alamadim nasil almayi basariyorsunuyz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

2 aydir randevu almaya calisiyorum alamadim nasil almayi basariyorsunuyz

Hocam bende ilj denememde alamamıştım ama ikinci gün aldım. Şimdi almak için randevuyu saat gece 12de almak gerekiyor. Yine randevular hemen bitiyor ama randevular o saate açılıyor elini hızlı tutarsan alabilirsin.

• Dün gece 00.28 civarı 5 saniye randevu görebildim onuda alamadım tabi ama 4 Aralık falan vardı tarihlerde bana Ocak ayında lazım randevu o zamana şimdiden alınıyormu ?

• Evet arkadaşlar bugün akasya apple store'a gittim. Sorun ne dedi bende ekran esniyo ve ses geliyo dedim. Sorunu gösterdim adam telefonu ilk başta aldı baktı masaya koydu bir yamukluk var mı diye. Sonra nerden sorunlu olduğunu sordu bende gösterdim sonra baktı oda ben bi ses duyamıyorum dedi. Sonra ben gösterdim adama basınca geliyor dedim. Sesi duydu peki başka yerlerden geliyomu dedi hayır dedim adam aldı adamda ordan da geliyo dedi ayrıca herhangi bir esneme vs. göremedim dedi. Bende anlamıştım zaten bir sonuç çıkmayacağını çok üstüne gitmedim. Kısacası hiçbirşey yapmadılar. Herhalde daha belli sorunlarda değiştiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dia13 -- 7 Aralık 2014; 20:08:49 >
  • Hocam sizde sorun belli değilmiydi acaba direk değişim alanda var ekranı değişende. Bende gidecektim üzüldüm şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiteWessonS -- 7 Aralık 2014; 20:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemiÇevik

Hocam sizde sorun belli değilmiydi acaba direk değişim alanda var ekranı değişende. Bende gidecektim üzüldüm şimdi.

Hocam aslında esneme yapmıyordu yani belli olmuyordu ama ses geliyordu ordaki adamada gösterdim zatan sesi ama o heryerden geliyo dedi. Bende uzatmadım daha belli olursa esneme değişim olurmuş.
  • Dia13 kullanıcısına yanıt
    Benimki çok belli ve çok ses çıkarıyor hocam değişirler umarım teşekkürler cevap için

• Vuruk yoksa değiştirirler bir sıkıntı olmaz
  • Direk değişim

• Telefonu dün aldım arkadaş baktı ekrana esneme var ekran içine giriyor bunu telefoncudan aldım değişim için kime gitmek gerekir faturasız değişim mümkün nüdür ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.