Şimdi Ara

iPhone 5s Ekran Esnemesi Problemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
23.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SemiÇevik

Zorluda ekran değişimi aldım bilginize telefon değişimi yapmadılar

kardeşim bana değişim verdiler çok şaşırdım. ama 30günlük cihazdi yani darbe falan yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki şans mı talihsizlikmi anlamadımki

• quote:

Orijinalden alıntı: SemiÇevik

Bendeki şans mı talihsizlikmi anlamadımki

hocam tamir istemeseydiniz ?

• Hiçbir türlündeğişim vermedi hocam :)

• Merhaba ben 5S imin ekran esneme probleminden dolayı değişim yapılmasını istiyorum ancak görüyorum ki son zamanlarda ekran değişimine gidiliyor. Apple zorlu mu yoksa akasya mı değişim yapar sizce??
  • Bence sorununuz çözülsünde illa değişim olmasada olur. Bu kadar takmayın. Nasıl olsa bi süre sonra hepimiz bi üst modele geçmek için yenisini alacağız. Ne de olsa lüks tüketim toplumuyuz.
  • Ekran esnemesi çok ciddi bir sorundur , bu olay telefonun uykusunun geldiğinin göstergesidir. Telefonu 1 gün uykuya yatırın geçer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevat871 C kullanıcısına yanıt
    Zorluda ekran değişimi yapıldı telefonuma

• Bendede 5s space Gray var nano hat kullanmama rağmen Ekranın sağ üst köşesi kabardı. Cihazım ilk Çıktığı gün sanırım 21 Eylül'de 2013 te Amerika'dan alındı bundan dolayı garantiside bitti. Ne yapmamı önerirsiniz
    Edit: işleyişinde hiçbir sıkıntı yok

• Aynısı iphone 6 cihazımda olmuştu esneme vardı ekranımda ekran değişimi yapacaklardı fakat ben o gün istanbulda kalamayacağım için ekranın değişimi bekleme zamanım yoktu yeni cihazla değiştirdiler apple store da mağdur etmediler hiç bir şekilde sağolsunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar yurtdışı kayıtlı 5s kullanıyorum ve benim telefondada ekranın sağında hafif esneme var
    yurt dışı cihaza değişim olabilir mi?
  • benim telefonda da var değiştirmezsek bir sıkıntı çıkarır mı şuanlık esnemeden başka sıkıntısı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 28 Ocak 2015; 22:37:28 >
  • Bende de var. Vatandan aldım. Ne yapmak gerek. İzmirdeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

benim telefonda da var değiştirmezsek bir sıkıntı çıkarır mı şuanlık esnemeden başka sıkıntısı yok

Bende de var. Izmir vatan alındı1 ay ilk cihaz

• Genious bana kronik sorun şu bu değil dedi ve değişim vermedi meğer herkeste varmış kontrol etseler daha bilmeyen binler vardır. Kullanıma sorun çıkarmasada can sıkan bir durum.

Ekran değişiminden sonra bir sıkıntı yok bende

• Konu bir süredir gözüme batıyordu. Dayanamadım girdim. Benimkinde de var sağ üst köşede esneme. Durduk yere kafama takıkacak şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Konu bir süredir gözüme batıyordu. Dayanamadım girdim. Benimkinde de var sağ üst köşede esneme. Durduk yere kafama takıkacak şimdi.

Bende kafama taktım. 29 Aralık'ta aldım acaba vatan 1 ay dolmadığı için direk değiştirirmi ayıplı ürün sattı diye böyle bir hakkım varmı

• İzmir deyim.
    5S vatan dan aldım. 1 ay oldu ön cam ekranda esneme var.

Vatan a verirsem Ofis ileşitim İstanbul a gönderiyorlar
    AGORA da apple mağazası var oraya verirsem İstanbul GENPA ve BAŞARAIYA gönderiyor.

Nereye vereyim bilemedim. Sonra garanti dışı kalmasın TELEFON S5
  • İzmir agora da pupa ya verdim. Bakalım sonuç ne olacak bekliyorum

• Ara ara sağ üstten ekranın ortalarına kadar oluyor, o kadar para verince cidden düzgün bişey olmalı diye dusunuyor insan

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.