Şimdi Ara

iPhone 5s Ekran Esnemesi Problemi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
23.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mga93

İzmir agora da pupa ya verdim. Bakalım sonuç ne olacak bekliyorum

Ürün değişimi bekliyor...bakalım ne zaman gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ürün değişimi bekliyor...bakalım ne zaman gelecek.

Ürün değişimi onaylandı. Şimdi İzmir e gelmesini bekliyorum

• Benim eski cihazımda fotoğraflar kumlu görünüyordu genpa'ya verdim swap cihaz verdiler şimdide senin sorunun aynısı bende oldu. Kronik sanırım arkadaşımdada aynı sorun var ama cihazın köşesinde ezikler var kullanıcı hatası derler yüksek ihtimalle.
  • Benim telefonda kasada ezikler çizikler vardı ekran değişimi yaptı zorlu

• Sıfır ambalajdan çıkan telefonlar da bile çizikler görülebiliyor.. Bu telefonları son bir kozmetik kontrolden geçirmiyorlar mı?
    Ekran oynaması kasanın aliminyum olmasından oluyor sanıyorum, eski çelik kasa 4 ve 4S' ler de böyle bir sorun hiç yoktu.
    Aliminyum daha yumuşak bir maden olduğu için, kasa kolay deforme oluyor ve ekran camı kasaya tam düz oturmayıp bir köşesi kasadan biraz ayrık kalabiliyor.. Genellikle de hep sağ üst köşede ekran esnemesi oluyor, nedense.. Can sıkıcı bir durum..

• quote:

Telefon Değişti

• quote:

quote:

Telefon Değişti

0 mı verdiler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemiÇevik

Benim telefonda kasada ezikler çizikler vardı ekran değişimi yaptı zorlu

Ücretsiz mi değiştirdiler bendede ezik ama alakası yok ama anlatamazsın derdini de 850tlye swap önerdiler, birazda bana gelen genius gerizekalı çıktı yardımcı olmadı

• ücretsiz ekran değişimi aldım hocam. Hakkınızki garantisi varsa ya swap verecek ücretsiz ya ekran değiştiricek
  • Merhaba arkadaşlar

7 sayfalık tüm yorumları tek tek okudum aynı sorun 5s uzay grimde de mevcut. Adanada yaşıyorum. Adanadan vatandan aldım cihazı ve ekranın neresine bastırırsan bastır ciddi anlamda takur tukur ses geliyor elimde kalacak diye korkuyorum istanbula zorluya felan kargoyla gidiyormu bilmiyorum ama adanada bu konuda başarı genpa ve pupa servisleri var 4 yıllık iphone kullanıcısıyım geçen sene iphone 5 in ekranını kırdım yapılamayacığını söyleyip 800 tl karşılığında yeni telefon verdi genpa tabi daha önceleride diğer telefonlar için çok gittim genpaya garanti konusunda 10 puanı veririm ama yarın telefonu ziyapaşadaki pupaya götürecem telefonun köşelerinde ciddi anlamda hasar var köşeleri nasıl anlatim ezilme var 2 köşede ve ön kamere camında aşırı toz var resimlerde çok belli oluyor bu iki sorunuda belirtecem. Tabiki servise baskı uygulayacam kronik sorun internetten baya araştırdım felan dicem yoksa onlar o köşelerdeki hasarlar yüzünden olduğunu söylicekler açık konuşmak gerekirse hasarlar olmadan önce sallanıyordu ama pek umursamıyordum her neyse yarın telefonu götürecem çıkacak sonucu hepinize bildiririm ha bu arada garantiye giderken sadece telefonu götürmeniz yeterliii faturaya belgeye felan gerek yok

• Bende ucretsiz ekran degisimi aldim almasina da 1 ay gecti sag ust taraftan basladi yine ekran gevsemeye esnemeye,kurtulus ve care yok buna bence ;)

• Turkcellden almistim cihazi Bursa'dayim AppleStore yok zaten randevu alamıyorum o ayrı mesele, pupa'ya gotursem degisim ya da tamir yaparlar mı? maasallah oyle bir oynuyor ki yakında sıyrılıcak kasadan ekran
  • Arkadaşlar bende akasyaya gittim değişim yapmadı ama ekran esniyo gibi değilde bastırınca tık tık ses geliyo ekrandan şimdi ben nereye verecem telefonu değişim için genpa garantiden ımeı yazdım ama garanti dışı dedi genpa için ne yapmam lazım ? Nereye götürcem ?

• Arkadaşlar merhaba,

Bende hafta sonu ikinci el bir 5s aldım. Çok sevdim ilk defa iphone kullanıyorum :) S4 satıp aldım.

Cihaz gayet temiz vuruk, kırık, çizik yok. Faturası mevcut. Bu ekran esnemesi olayı benim telefonda da var. Merak ettiğim konu fatura benim üstüme olmadığı için değişim ya da tamir konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?.1 sene daha garantisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriweb

Arkadaşlar merhaba,

Bende hafta sonu ikinci el bir 5s aldım. Çok sevdim ilk defa iphone kullanıyorum :) S4 satıp aldım.

Cihaz gayet temiz vuruk, kırık, çizik yok. Faturası mevcut. Bu ekran esnemesi olayı benim telefonda da var. Merak ettiğim konu fatura benim üstüme olmadığı için değişim ya da tamir konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?.1 sene daha garantisi var.

Cihazın kimin üzerine olduğunun hiç bir önemi yok :) gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz

• Yanlış hatırlamıyorsam pupa dan telefon değişimi alan vardı forumda biraz araştırın çıkar kesinlikle

• Aynı sorundan bugün telefonu pupa'ya verdim. Ucunda cok hafif ezik vardı buna dayanarak değişim kararı vermeyebilirler dedi pupa da ki arkadaş. Bakalım ne olacak gelişmeleri yazarım..
  • bende de çok hafif var sağ üst köşede. yani çıt bile etmiyor 0.1 mm içeri girip çıkıyor sadece.

belki garantisi bitmeye yakın servise veririm değiştiririm bilmiyorum.cihaz değişince pil de yenilenmiş olur . şimdilik idare ediyor gibi :)
  • Size tavsiyem akasyaya gitmeyin. Ben gecen hafta telimi akasyaya goturdum ekran sararmasi hoparlor cizirtisi yuzunden ekran degisir dedi ama hoparlor dedim lafi agzima tikti ekran degisir oda hallolur dedi. Cihazi birakmadan ayrildim zorluda randevum vardi telefonun sorunu anlatcaktim ki dur kardesim nasilsin iyimisin dedi adamla dertlestik :) skntisini anlattim sonra tamam seni ugrastirmayim ben dedi yeni cihaz verdi :) onu sattim 5s aldim :)) simdi haftaya cumartesiye gene randevu aldim bunuda bi gostercem dediginiz problemden....
    Geniusss cok cokk cokkkkkk onemli arkadaslar insafina kalmis

• Bugün İstanbul pupa servisinden aradılar darbe izi olduğu için değişim yapmayacaklarını söylediler.Ücretli değişim için de 1000 lira istediler. Tamir edin ekranı değiştirin dedim. Kendilerinde tamir işlemi yapılmadığını söylediler. Telefonu garantisiyle veya ücretiyle nasıl tamir ettirebilirim. Ekran değişimi sorunu çözer mi acaba arkadaşlar.

Eğer ekran değişimi çözerse İzmir'de garantisiyle değiştirebileceğim servis varımdır. ? ya da 5s ekran ne kadara değiştir. ?

Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.