Şimdi Ara

iPhone 5S Ekran-Multi Touch Arızası ve garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kardeşimin iPhone 5S telefonu normal çalışırken durduk yere ekranın yarısı algılamamaya başladı. Garantinin son günüydü fakat yine de garantiye gönderdim. Apple ile bu konuyu konuştum ve 1 günden dolayı yardımcı olabileceklerini söylediler. Gönderdiğim servis telefonun değişim olması gerektiğini söyledi ve 1500 lira ücret çıkardı. Sorum şudur, bu ekranın problemi garanti kapsamında mıdır ? (Cihaz tertemiz çizik bile yok.)

• Bilgisi olan yok mudur ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bir gün bile garantisi kalmış olsa, garanti dahilinde yapılır. Ancak kullanıcı hatası ile o zaman ücretli değişim gerekir, sıvı teması garanti dışı bırakır.
    Bence servise sormanız gerekir bu soruyu. Arızanın durumuna göre garanti kapsamında yapılabilir.
  • @smilyben ,Dediğiniz gibi yarın servisi arayayım. Kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum, sıvı teması yok vuruk kırık çizik yok. Bakalım servis ne diyecek.

• hocam içüniz rahat olsun 1 gün kalsa bile garanti kapsamındadır ve sizden kaynaklı bir durum olup olmadığını siz bildiğiniz için serviste bunu bilecektir yani cevabı sizde hocam 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi inşallah 😃 Bugün veya yarın sonucu söyleyecekler bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.