Şimdi Ara

İphone 5S ekranda çıt çıt sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam ekrana biraz bastirdigimda sag uste dogru iceri girip cikiyor cit cit ediyor bazi yerlerde okudum zorlu istanbul direk degisim yapmis ocaga kadar garantim var ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• direkt degisim yok ekran degisimi var kafana gore sen bilirsin apple bunu zaten kabul ediyor

• Benim cihazda da ses tuşlarının yakın çevresinde oluyordu bu. Biraz araştırmadan sonra inanılması güç ve bir o kadar da ilginç yöntem ile sorunu hallettim. Telefonu ses çıkardığı bölümden tutup bir süre boyunca ileri geri yani telefonun bir arka bir ön yüzüne doğru sallayınca ses ortadan kayboldu. Bir süre sonra tekrar edince yine aynı yöntemi uyguladım. Yani bunu bir kaç kez tekrarladıktan sonra bir daha bu sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 23 Temmuz 2015; 7:10:56 >
  • Ayni sorun ayni bilgeede bendede var vatana verip sonuc alirsam haber veririm

• Aynı problem bende de mevcut. Cumartesi günü zorlu center da randevum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

Aynı problem bende de mevcut. Cumartesi günü zorlu center da randevum var.

Benim iphone 6 da da var sağ altta hocam ama zorluya götürsem orda sistem nasıl işliyor randevu verip başka zaman mı gel diyorlar ? Ve ne kadar beklerim acaba telefonu teslim ettikten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

Aynı problem bende de mevcut. Cumartesi günü zorlu center da randevum var.

Hocam hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim cumartesi gunu gittikten sonra haber verseniz olurmu sonucu bizde burda bilgilenmis oluruz :)

• Süreç nasıl olur tam bilmiyorum. Ya direk değişim oluyor yada ekran değişimi için sizi 1 saat falan bekletiyorlar diye biliyorum.

C.tesi günü randevudan sonra sizleri de buradan bilgilendiririm.
  • Ben bide izmirdeyim :/ siz halledin sonra bende bi caresine bakicam insallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.