Bildirim
IPhone 5s Gold 3 dakikada %1 şarj gitmesi normal mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vodafone 64KB sim ve parlaklık yüksek ise normaldir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla 3g ile 3 dk da yüzde 1 gidiyorsa helal olsun o telefona düz hesapla 5 saat kllanırssın.İyi bir rakam bence iphone a göre.Bende 4sv ar 3g ile dayanma rekoru 2 saat 25 dk :D -
3g ile ısınması normal , 2-3 dakikada %1 hesabı yaparsak 4-5 saat yapıyorki buda normal bir değer.Endişe etmen gereken birşey yok , eğer bulabilirsen wifi kullan süren 2 kat artar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok iyiymiş hocam o -
Vodafone değil de avea 64 kb nano hat var. Parlaklıkta eh işte ne çok yüksek ne çok düşük. Ben samsungdan memnundum bu ne böyle yanımızda şarj aletiyle mi dolacaşaz -
quote:
Orijinalden alıntı: daygrameon
Vodafone değil de avea 64 kb nano hat var. Parlaklıkta eh işte ne çok yüksek ne çok düşük. Ben samsungdan memnundum bu ne böyle yanımızda şarj aletiyle mi dolacaşaz
Gülü seven dikenine katlanır.Ben sırf bu şarj probleminden dolayı teleonu değiştiricem.Eylüle g2 im elimde inşallah.Bi daha iphone mu tövbeler olsun demiyorum kesin yine özler 1-2 sene sonra dönerim belki de dönmem bilmiyorum.Şu şarj sorununu çözmedikçe apple kan kaybeder bence.İphone 6 bi umut bakalım ne olucak. -
Dk da 1 şarj gidiyo yada 100 snde %1 -
GOLD olmasaydı normal olabilirdi ancak GOLD olduğundan böyle bişey olması garip....
-
Gold'dan sonrasını okumadım. -
Goldlarda böyle bir problem var batarya hakkını altına kullanmışlar batarya kapasitesi düşük. Bi an önce elinizden çıkarmaya bakın. -
Space grey alsan sıkıntı olmazdı, goldların pilleri sıkıntılı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gold sıkıntı kardeş yaa takasa eleman bulursan kaçırma gold sömürüyor bataryayı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ya bu gold konusunda ciddi misiniz ? içime şuan şüphe uyandırdınız -
quote:
Orijinalden alıntı: caglar03
ya bu gold konusunda ciddi misiniz ? içime şuan şüphe uyandırdınız
Gold muhabbeti saçmalıktan öteye geçemez.sen rahatına bak -
%1deyken ekran sürelerini bizimle paylaşır mısın .
2g ve orta parlaklık ile 5 saat ekran süresini görmen gerekiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Kasık biti
%1deyken ekran sürelerini bizimle paylaşır mısın .
2g ve orta parlaklık ile 5 saat ekran süresini görmen gerekiyor
%1'e gelince paylaşırım hocam. Şuan sürekli elimin altında pc olduğu için pek kullanmıyorum. 2 güne kadar paylaşırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: echelon34
GOLD olmasaydı normal olabilirdi ancak GOLD olduğundan böyle bişey olması garip....
bunu yazmaya geldim gidiyorum -
interneti kullanmadığın zaman 3G'yi kapat 2G olarak kullan
olabildiğince wi-fi kullanmaya çalış..wi-fi aktifken de 3G kapalı olsun
kullanmadığın uygulamaların da bildirimlerini kapa,zırt pırt bildirim gelir ekran ışığı yanar batarya düşer :)
bu şekilde 7.5 8 saatlik bir kullanım sağlarsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X