Şimdi Ara

İphone 5s Home tuşu click sesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
9.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Home Tuşu'nda daha önce olmuyordu , ancak benim telefonda da aynısı olmaya başladı.Hayırlısı diyorum
  • telefonu 3-4 gündür kullanıyorum. Bugün ilk defa benim de dikkatimi çekti.

bazen tam basmasamda, hafif baskı uyguladığımda, çıt çıt ses geliyor. Yani tam olarak içeri girip fonksiyonunu yerine getirmeden dokunmaktan bahsediyorum.

Türkcell Mağaza'dan almıştım. 532'yi aradım cayma hakkımı kullanabilmek adına 24 saat için dönüş yapacaklarmış Acaba değiştirsem mi yoksa uğraşmasam mı bilemedim
  • Arkadaşlar Merhaba,

Ben bugün 5S silver rengi aldım ama bir sorunum var ekrandan elimi home tuşuna doğru kaydırırken bi takılma söz konusu sizde de varmı? Takılma sanki orta tuşun gümüş renkli yerlerinde oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nando24

Arkadaşlar Merhaba,

Ben bugün 5S silver rengi aldım ama bir sorunum var ekrandan elimi home tuşuna doğru kaydırırken bi takılma söz konusu sizde de varmı? Takılma sanki orta tuşun gümüş renkli yerlerinde oluyor...

Normal bir durum. Bunu neden garipsediniz k? Ortatusu cevreleyen ve parmak izi tarama sistemine dahil olan bir yuzuk mevcut. Elinizinde buna takilmasi normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 11 Aralık 2013; 11:35:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nando24

Arkadaşlar Merhaba,

Tuşun etrafındaki gümüş parlak çerçeve yüzünden oluyor. Gayet normal bir şey. Orası değişik bir malzemeye sahip. Bu takılmanın bu yüzden olduğunu neden anlamadınız ki?

Bu kadar basit şeylere takılmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Aralık 2013; 11:29:43 >
  • Bu kadar basit şeyler için telefonları Apple'ye geri gönderip değişim istersek , 1-2 yıla kadar Apple , Türkiye'deki müşterilerine uyguladığı cihaz değişimi politikasını değiştirirse kimse şaşırmasın :)

• Valla Ben Mutluyum Çat Çat Ediyo Basarken :) Ama Geri Yolladım Yenisi Yolda. Orasında Burasında Toz Parçacıkları Var.
  • arkadaşlar benim 5s i alalı 2hafta oldu ve bugün o ses bende de başladı ve acayip sinir ediyor beni telefondan soğuttu ben değiştirme sürecini sormak istiyorum telefonum genpa garantili türkcell tim den aldım. değiştiren birisi varsa yada bu süreci bilen biri varsa açıklarsa sevinirim.
  • Home tuşuna basınca gelen ses 4S'dede vardı arada yapardı,5S'dede arada yapıyor,sorun olacak bir durum yok.
  • herecomes1881 H kullanıcısına yanıt
    Genpa Cihaz Değişimine Sıcak Bakmıyor.Sizin Cihaz muhtemelen tamire vs gider ama değişim cok zor genpada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squit

Telefonu salladiginda çıkan ses bu zamana kadarki 4-4s-5-5s bütün aletlerde vardı özelliği auto focus icin kameradan gelir ,

Bende 5s var 1 Kasım'da almıştım ilk 3-4 gun çit çit sesleri geliyordu home butondan sonra alışıyor alet suan herhangi bir ses yok

benim 4s imde böyle bir sorun yok dostum,bütün aletlerde böyle sorunlar yok yani.

Apple işçilik kalitesini düşürmüş anlaşılan baya bu nedir arkadaş toz çıkıyor yeni telefonda böyle saçma sorunlar,yamuluyor felan.eskiden böyle sorunları yoktu doğru düzgün Applein.Yeni aldığım Air'in bile kutusunun içi tozlarla dolu bir sürü beklemediğim şeyler çıktı.

Talep arttıkça Çindede üretilince ne yazıkki böyle sorunlar ortaya çıkmaya başladı..

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu bahsettiğiniz ses tuşa hafif dokunmayla çıkan ses mi yani tuşa basmadan hafif dokunduğunda ufak bir çıt sesi geliyor ama daha home tuşuna basmamış oluyorsun biraz daha bastırdığında tuşu çalıştırmış oluyorsun en sonda da çıt diye bir ses daha geliyor. O tam bastığında çıkan çıt sesi beni rahatsız etmiyor baş parmağımın ortasıyla yumuşak bir şekilde bastırarak hiç ses çıkarmadan kullandım 3 ay telefonu ama birkaç gün önce tuşa dokununca tam basmadan çıt sesi gelmeye başladı sanki arada boşluk var gibi toz vardır temizleyin diyolar nette o kısma tırnakla çat çat vurarak tozları çıkarmayı denedim böyle etrafında beyaz kağıt parçaları gibi şeyler çıktı hep vurdukça acaba ekran koruyucu jelatinden mi geldi bilmiyorum ama bir süre düzelmişti onu yapınca şimdi gene o boşluk ve çıtlama olmaya başladı. Telefondan bayağı soğudum severek kullanıyordum sizin bahsettiğiniz çıt sesi nasıl biraz açar mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Arkadaşlar bu bahsettiğiniz ses tuşa hafif dokunmayla çıkan ses mi yani tuşa basmadan hafif dokunduğunda ufak bir çıt sesi geliyor ama daha home tuşuna basmamış oluyorsun biraz daha bastırdığında tuşu çalıştırmış oluyorsun en sonda da çıt diye bir ses daha geliyor. O tam bastığında çıkan çıt sesi beni rahatsız etmiyor baş parmağımın ortasıyla yumuşak bir şekilde bastırarak hiç ses çıkarmadan kullandım 3 ay telefonu ama birkaç gün önce tuşa dokununca tam basmadan çıt sesi gelmeye başladı sanki arada boşluk var gibi toz vardır temizleyin diyolar nette o kısma tırnakla çat çat vurarak tozları çıkarmayı denedim böyle etrafında beyaz kağıt parçaları gibi şeyler çıktı hep vurdukça acaba ekran koruyucu jelatinden mi geldi bilmiyorum ama bir süre düzelmişti onu yapınca şimdi gene o boşluk ve çıtlama olmaya başladı. Telefondan bayağı soğudum severek kullanıyordum sizin bahsettiğiniz çıt sesi nasıl biraz açar mısınız ?

hocam aynı durum bendede vardı..aynı durumdan 3 defa servise verdim( farklı telefonlar) hepsındede yenı cıhaz verdıler.. bence ip5s lerin kronik sorunu ;)

• Sesin biraz farklı olması normal.

• Ayni sorun bende de var birkac gundur. Iphone 5.

• "Bu bir sorun değil" diyen arkadaşlara katılmıyorum. 2014 Yazında aldım 5s i Singapur' dan şu an 2015 kışındayız. Geçen hafta home tuşuna basınca bir boşluk oluştuğunu ve ses çıkardığını farkettim. Çok sinir bozucu bir ses, neden sonradan oldu? Demek ki problem diye düşünüyorum. Çok ama çok küçük bir şey ama sinir bozucu işte
  • Bugün benim 4S home tuşunda da aynı sorun baş göstermeye başladı.

Tuşu hafifçe dokunduğumda sanki tuşta boşluk var gibi ya da bir şeylere takılıyor gibi çat çut ediyor. Tuşa tamamen basmadan bir boşluk var izlenimi veriyor. Bu oldukça sinir bozucu bir durum.

3 senedir olmayan bu sorun birden ortaya çıktı. Tırnağımla tuşu resmen dövdüm toz çıksın diye ama tık yok. İlk başta düzeliyor gibi ama sonra hemen yeniden başlıyor.

Home tuşunu değiştirsem mi diye düşünüyorum. Fakat home tuşunu değiştirirken telefonun ekranının içine toz kaçar mı diye düşünüyorum. Bu home tuşunu değiştirirken ekranın iç kısmına toz kaçıyor mu acaba ?
  • bir zaman sonra o ses kaybolacak ama artik hic ses gelmeyecek. yani sadece cok az bir citirt sesi. bende suan oyle. bastigini anlamiyorsun bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takam kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: Desider.org

bir zaman sonra o ses kaybolacak ama artik hic ses gelmeyecek. yani sadece cok az bir citirt sesi. bende suan oyle. bastigini anlamiyorsun bile

3 yıl sonra ortaya çıktı
    Aşırı derecede sinir bozucu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.