Şimdi Ara

İPhone 5s i satıp Note 3 almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam ekran küçük şarj az gidiyor ama 5s teki hızı bulamazsın pişman olursun.ekran büyütceksen 6 al ios dan şaşma.
    3 yıllık android deneyiminden sonra yeni geldiğim ios gibisi yokmuş diyorum.
    bu takılmalarda ve uygulama sıkıntılarında keşke geçmeseymişim androide dersin kesin
  • Hocam merhaba..

Ben maddı sıkısıklıktan dolayı 5s satıp Zenfone 5 aldım.. Aradakı farklar tabıkıde cok ama sonucta bellı bır sure sonra telefonda whatsap ınternet arası mekık dokuyacagın ıcın bence gec.. Baktın sıkıldın tabı maddı ımkanında varsa yıne degısırsın. Degısıklık ıyıdır arada
  • eeznoraa E kullanıcısına yanıt
    Ben note 3 kullanıyordum hocam ve lanet etmiştim .. Hiçbir markanın fanlığını sevmem ancak note 3 benm için rezaletti...ilk 20 gün süperdi ancak sonra uygulamalardan atması ve kasması yüzünden abime verip 5s almıştım ..bence elinizdeki telefonu öldü fiyatınada vermeyin ... Hele note 3 le kafa kafaya sakın takas yapmayın hocam ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeznoraa E kullanıcısına yanıt
    5s satıp note 3'e geçenlerdendim, note 3 çok güzel bir telefon lakin batarya yönünden memnun değilim günde 2 kere şarja takıyorum. Spen ile note almak ve işlem yapmak çok keyifli ama çoğu zaman unutuyorum kalem olduğunu alışmayla alakalı bir durum.

Çarşamba günü yeniden ios için iphone 6 alıyordum gold modeli geldiği için biraz daha erteledim, space gray rengini bekliyorum

Kısacası ben androidde mutlu olamadım, yeniden iosa dönüyorum. Note 3 ekran büyüklüğü, spen, çoklu ekran ile çok güzel özellikleri olan bir telefon lakin androide alışırsanız

İyi günler dilerim.

• Kendine sor ios mu android mi
  • Bence hiç gerek yok ama bunu zamanla anlayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android alacaksan M8 ile değiştir pişman olmazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5'den gectim ben.Telefon kutudan actigim zaman icinde bir suru ivir zivir yukluydu.Seninki de boyle gelir tahminen.Te

lefonuna root atip Samsung'un yukledigi sacma sapan programlarini silersin,telefon da sisme filan yapmaz.1 yil olacak nerdeyse alali ne kastigini gordum ne birseyi.Sadece 2 kere restore yapmsk zorunda kaldim o da benim yuzunden oldu zaten.

Ayriyeten 6 saat ekran suresi aliyorum.Ekran genis.Bu cihazi aldiktan sonra tableti de elime almayay basladim,ipad mini retina yatiyor oyle.Note 3 guzel cihaz..tavsiye ederim..ama tkuchwiz iOS'a kiyasla hic goze hitap etmez.iOS seksidir Touchwiz ise cirkin oglu cirkin.Onun disinda gayet guzel bir telefon note 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 17 Ekim 2014; 12:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.