Şimdi Ara

İPhone 5s i satıp Note 3 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aydır iphone 5s kullanıyorum. Batarya ve ekran boyutundan memnun değilim. İphone 6 veya plus düşünmüyorum, bütçe olarak çok uzak cihazlar ikisi de. 5s i alırken ikinci el piyasası düşmez dedik ama maşallah 6 ların çıkmasıyla 1300 e i5s kaynıyor piyasa. O yüzden özellikle bataryasının değiştirilebilir olması ve spenden dolayı note 3 almak mantıklı geliyor. Note 4 ün çıkmasıyla fiyatı da düşmeye başladı.

Daha önce bu geçişi yapan arakdaşlar menunlar mı acaba. 5s ten sonra Note 3 tatmin ediyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 16 Ekim 2014; 23:49:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsen ben Ios lu bir cihazı Android cihaza değişmezdim. Hadi Iphone 5 olsa elinizdeki bir nebze düşünürdüm de 5s i mümkünatı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPHONEMRE

Şahsen ben Ios lu bir cihazı Android cihaza değişmezdim. Hadi Iphone 5 olsa elinizdeki bir nebze düşünürdüm de 5s i mümkünatı yok.

Zaten beni düşündüren ve buraya konuyu açtıran da bu hocam. Ios faktörü olmasa hiç düşünmeden geçerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya konusu acildigi icin zaten kimse senin bu gecisi yapmani tavsiye etmeyecektir.

Androidin bir zamandan sonra sismesi ve uygulama kalitesizligi gercek anlamda pismanlik olucaktir senin icin, keske dememek icin 5s e devam Apple a selam

• 1 300 e nerde iphonr 5s var ya varsa alayim hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 17 Ekim 2014; 0:16:51 >
  • Kafa kafaya note 3 alırsınız 1400 TL note 3 akakçeden baktımda, bence deneyin, en kötü 6s falan alırsınız seneye kadar idare eder, ben i4,i5 ten sonra 10 ay G2 kullandım son 1-2 aya kadar çok memnundum.şimdi i6
  • Ben Note3+Gear kullaniyorken satip 5s almistim. Note3 e program yukledikce telefon sisti ve bir sure sonra program durduruldu hatasindan basimi alamamistim. Ozellikle Google Play Store durduruldu hatasi.. Yine de Note 3 pisman olacaginiz bir telefon degil, cok cok dener begenmezseniz satarsiniz tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de bir sürü ilan var hocam 1300 tr cihazı

• eeznoraa E kullanıcısına yanıt
    25 Eylül tarihine kadar sıkı bir Android kullanıcısıydım ama şimdi hiçbir güç bana Android kullandırtamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczac

Ben Note3+Gear kullaniyorken satip 5s almistim. Note3 e program yukledikce telefon sisti ve bir sure sonra program durduruldu hatasindan basimi alamamistim. Ozellikle Google Play Store durduruldu hatasi.. Yine de Note 3 pisman olacaginiz bir telefon degil, cok cok dener begenmezseniz satarsiniz tekrar.

Android ile ios un farkida burda Android bir işte yanlislik oldumu durduruldu vs. deyip ney yanlış ise itiraf ediyor. iosta ise safari apple store vs. bircok defa hata veriyor ama ne oldugunu anlamadan sizi ana ekrana sutluyor ayrica ios7 ile beraber ios cihazlarda sismekte sirf buyuzden ios 8.02 cihazimi bugun tum icerik ve ayarlari silerek hard reset atmak zorunda kaldim.

• Şı batarya ömrü insanın canını sıkıyor. Bir ara satıp LG G2 almayı düşünüyordum ama fırsat olmadı.

• Şahsen samsung akilli telefonlarindan nefret eder oldum. Suan s3 kullaniyorum ama s3 bazli konusmuyorum. Note serisi guzel evelallah ama keske htc falan uretseydi yada piyasada sunsaydi daha iyi olurdu. Samsung , akilli telefonlarinin belirli bir omru var. Evet. Herşeyin bir omru var ama kronik sorunlari hep devam ediyor. Tekrar soyluyorum s3 bazli konusmuyorum. Telefonun rehberine girer 2 saat bekletir,Sacma sapan touchwiz sorunlari olur android olduğu ve samsung un kendi sacma sapan uygulamaları oldugu icin telefon şişer.bir muddet sonra ios un o stabilirliğini arar olursun.
    basit olarak. Bir seyleri aninda yapman gerekir mesela bir sey okursun ve onun türkçe anlamina bakman gerekir. Sozluge girersin oyle biraz " S " harfiyle bakisirsin . Fakat zamanin tukenmis olur.evet belki bu sorunlar s5 te olmaya bilir bilemem. Ama samsung gibi firmanin kendi telefonlarini ne kadar yabana attığını 1 1,5 sene sonra s5 in halini gorerek anlariz. Belki daha erken belki daha gec.
    Siz siz olun ios dan android e gecmeyin. Pisman olabilirsiniz benim gibi. Ben suan ozgur olabilirim onu bunu yukleyebilirim ama bir ios kalitesine nazaran daha alt bir sistemde olduğum icin keske " kapali alanlarda konfor yaşasam diyorum" . Eski bir iphone 5 kullanicisi olarak. Yolunuza Devam edin diyorum.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Benim için de ios un yeri ayrı zaten. İpad air kullanıyorum, batarya performansı ve ekran sorunsuz olunca tadından yenmiyor. Ama telefonda batarya tarafında ciddi sılıntı var. 3g ile maksimum 3 saati görüyor. O yüzden bütçe olayını göz önünde bulundurunca en alınabilir cihaz note 3 geldi. Yukarıda da belirttiğim gibi bataryasının değiştirilebilir olması büyük bir artı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 17 Ekim 2014; 1:06:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu arada şimdi ibackup işe bataryaya bakayım dedim 166 kere tam şarj etmişim batarya kapasitesi 1400/ 1550 de. Yüzde 10 luk bir kayp var. Normal midir acaba bu şarj syısında bu kadar kayıp.

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    Iyi de hocam, ben atiyorum facebookta ya da internette gezinirken ve de Google Play Store la alakam yokken bu hatayi veriyordu. Hani Store uygulamasini acinca olsa basim ustune. Garip olan ise arama kaydini silince o gun duzeliyordu sonra tekrar ayni hatayi veriyordu, onu da bir yerde okuyup denemistim.. Isin uzmani falan degilim, oyle rootla jb ile de ugrasmiyorum, arkadasimiza son ve standart kullanici olarak yorumumu yazdim sadece..
  • eeznoraa E kullanıcısına yanıt
    Aklindan bile gecirme...

Edit:s4 kullaniyorum cok pismanim

• quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

6 aydır iphone 5s kullanıyorum. Batarya ve ekran boyutundan memnun değilim. İphone 6 veya plus düşünmüyorum, bütçe olarak çok uzak cihazlar ikisi de. 5s i alırken ikinci el piyasası düşmez dedik ama maşallah 6 ların çıkmasıyla 1300 e i5s kaynıyor piyasa. O yüzden özellikle bataryasının değiştirilebilir olması ve spenden dolayı note 3 almak mantıklı geliyor. Note 4 ün çıkmasıyla fiyatı da düşmeye başladı.

Daha önce bu geçişi yapan arakdaşlar menunlar mı acaba. 5s ten sonra Note 3 tatmin ediyormu?

geçersin 2 ay sonra küfreder kafanı duvarlara vurursun geçme arkadaşım geçme ben androidden geldim iyiki gemişim diyorum
  • Bkz. Ferrari satıp fiat coupe almak

• Gecilir.bir kere herkes itiraz etmis ama bu telefonlari segmenti bile farkli ki!iphone un seviyesi galaxy s serisidir.note her durumda galaxy s ten ve iphonedan yukarida bir cihaz.
    Ben gec ve dene derim.

• Geçilir. 100-200tl ucuz olacak diye ithalatçı garantili cihazları alma.
    Distribütör garantili almaya bak 1600-1700 arası bulunuyor.

Adam nickini bile iphone yapmış böyle fanboyluk görmedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.