Şimdi Ara

Iphone 5S ile Takaslık - Satılık Samsung Galaxy S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İlanımda yer alan 13 aya yakın garantisi bulunan temiz kusuru olmayan Samsung Galaxy S4 ile takas edilecek Iphone 5S 16 Gb aramaktayım. İlgilenen arkadaşlar PM ile iletişime geçebilirler. Herkese iyi alışverişler.

Cihazımın dükkanımdaki forum ilanı linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_98439163/f_//tm.htm#98439163

Yanlış anlaşılma olmasın. Birebir takastan bahsetmiyorum. Üzerine talep ettiğiniz ücret olacaktır elbette. Talep ettiğiniz ücretide belirtmeniz gerekmektedir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player75 -- 8 Kasım 2014; 19:12:36 >

• kampanyalarda 900e sıfırı bulunan cihazınıza karşılık 5s mi arıyorsunuz ?

oysaki 2si de 1 yıllık cihaz sadece
  • siz birebir takas olarak mı yorumladınız bilemedim. üzerine elbetteki ücret talep edecektir ilgilenen arkadaşlar. birebir takas edelim diye bir şey yazmıyor ilanda. hem 900 tl ye sıfırı yoktur olanların da nasıl cihaz olduğu hakkında bilgim bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: player75

siz birebir takas olarak mı yorumladınız bilemedim. üzerine elbetteki ücret talep edecektir ilgilenen arkadaşlar. birebir takas edelim diye bir şey yazmıyor ilanda. hem 900 tl ye sıfırı yoktur olanların da nasıl cihaz olduğu hakkında bilgim bulunmuyor.

Ben yazdıktan sonra ikanı düzeltmişsiniz . Üste ücret yazmıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

siz birebir takas olarak mı yorumladınız bilemedim. üzerine elbetteki ücret talep edecektir ilgilenen arkadaşlar. birebir takas edelim diye bir şey yazmıyor ilanda. hem 900 tl ye sıfırı yoktur olanların da nasıl cihaz olduğu hakkında bilgim bulunmuyor.

hocam iphone 5s ile samsung galaxy s4 ü birebir kimsenin takas etmeyeceğini, böyle bir düşüncede olmadığımı satıcıların anlayabileceğini düşündüğümden ilanı öyle açmıştım. doğrudur, uyarınız sonrası düzeltme yapmıştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

hocam iphone 5s ile samsung galaxy s4 ü birebir kimsenin takas etmeyeceğini, böyle bir düşüncede olmadığımı satıcıların anlayabileceğini düşündüğümden ilanı öyle açmıştım. doğrudur, uyarınız sonrası düzeltme yapmıştım.

Neyse sorun yok iyi satışlar.

Ama takas bulmanız çok çok çok zor. Kimse 5s i verip s4 almak istemez,

Samsung bölümğnde satışa çıkarın normal satın sonra burada istediğniz temizlikte cihaz alın çok daha kolay olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan kasik buti herseye maydanoz olma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takas pls? pm atıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.