Şimdi Ara

Satılık-takaslık Samsung Galaxy S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    18.11.2015 ' e kadar garantisi bulunan temiz, çiziği, vuruğu, döküğü, soyuğu olmayan, kılıfla ve cam film ile kullanılmış tertemiz Samsung Galaxy S4 I9500 model cep telefonu Cihaz toplamda 8 ay kullanıldı. iphone 5s aldığımdan ötürü satılıktır ve telefon kullanılmadan beklemektedir. Fiyatı 600 TL' dir. Ciddi alıcılara elimden geldiğince yardımcı olurum.

Cihaz rootsuzdur. Android 4.4.2 yüklüdür. Kutu, fatura yoktur. Yalnızca cihaz ve şarj aleti bulunmaktadır.

Lütfen alakasız ve yanıltıcı yorumda bulunmayınız.

İki tarafın da tereddütü olmaması için İstanbul içi elden görerek satımı tercih ediyorum.

Öncelik nakit satış olsa da takas önerilerinizi özel mesaj olarak yazabilirsiniz. Iphone dışında telefon takası düşünmüyorum.

Takas olarak intel i5 işlemci+ i5E uygun anakart+ ddr3 1600 mhz ram kombinasyonu düşünebilirim.

Satılık-takaslık Samsung Galaxy S4 Satılık-takaslık Samsung Galaxy S4 Satılık-takaslık Samsung Galaxy S4 Satılık-takaslık Samsung Galaxy S4 Satılık-takaslık Samsung Galaxy S4 Satılık-takaslık Samsung Galaxy S4
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player75 -- 22 Temmuz 2015; 21:11:22 >

• satış fiyatı 935 TLdir. Takas fiyatı 950 TL dir. SIFIRININ FİYATI 900TL DİR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

satış fiyatı 935 TLdir. Takas fiyatı 950 TL dir. SIFIRININ FİYATI 900TL DİR...

Konu sahibi arkadaşın satışına balta vurmak gibi olmasında + olarak c5 elektronik denilen firma yetkili distribütör değildir ürünü garantiye yollamak için kutu ve fatura şarttır yani oraya şu aya kadar garantisi var demenin bi anlamı yok çünkü o garantiyi alan kişi zaten kullanamıcak.

Neyse iyi satışlar.
  • Sizin dediğinize göre 2. El garantili ama faturamız hiç bir ürün garantili sayılamaz. Çünkü alan kişi ile fatura ismi uyuşmaz. Ayrıca c5 elektronik için telpa vb firmalar garanti sağlar. Bunu biliyorsunuzdur. Ben nereden garantili olduğunu yazdım. Servis ile faturasız bakılıyor mu diye görüştünüz ve emin misiniz bakmayacaklarına?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fiyat veririm alıcı ile fiyatta anlaşırım. 2. elde pazarlık olmaz diye kural yoktur. sıgır bu özellikte 900 e cihaz bulun alın tercih sizindlr. Ben cihazın temizliğine forumda verilen fiyatlara göre fiyat belirledim. revize edillir gerekirse. Gerekirse satmam kullanırım. Lütfen alaycı yahut yanıltıcı yorumlar yapmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

satış fiyatı 935 TLdir. Takas fiyatı 950 TL dir. SIFIRININ FİYATI 900TL DİR...

Konu sahibi arkadaşın satışına balta vurmak gibi olmasında + olarak c5 elektronik denilen firma yetkili distribütör değildir ürünü garantiye yollamak için kutu ve fatura şarttır yani oraya şu aya kadar garantisi var demenin bi anlamı yok çünkü o garantiyi alan kişi zaten kullanamıcak.

Neyse iyi satışlar.

Sanirim sacmalamissin.. C5 dedigi firma Samsung Resmi distribitorlerinden biridir ve Samsung yetkili servisleri ve C5 servisleri cihazim arizalarina garanti kapsaminda bakar... Ayrica illa kutusu ve butun aparatlarini goturmene de gerek yoktur sadece cihazi goturursun seri numarasindan veya imei sinden bakar zaten garantisini gorur...

• Arkadaşın yaptığı yanlış yoruma istinaden Samsung yetkili Distribütörlerin kimler olduğunahttp://www.samsung.com/tr/support/distributors/ linkinden bakabilirsiniz. C5 elektroniğin yetkili Distribütör olduğunu görebilirsiniz.
  • 5sim var takaslık düşünürmüsün

• 925 liraya kadar düşmüş fiyatları. Samsung çok değer kaybediyor.

Revize şart.

Hayırlı satışlar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

925 liraya kadar düşmüş fiyatları. Samsung çok değer kaybediyor.

Revize şart.

Hayırlı satışlar hocam.

revize etmiştim fiyatı hocam. paraleller fiyatları düşürdü bu ara. son revizemi yaptım 800 tl olarak.
  • MeLanCHoLyCk M kullanıcısına yanıt
    Boş konuşuyor bende c5 s4 var ve kutusu Samsung TR hologramı ve garanti belgesi var. Resmi distribütör garantili.
  • Fiyat revize edildi.
  • Fiyat revize edildi.
  • C5 elektronik ürünlerinin hepsine destek bilişim fatura sormadan imei ile destek sunar bilmeden sallamayın bazı arkadaşlar

• Pm attm

• 4s şe takas düşünürsen pm

• 600uyarmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart ve işlemci takası demişsiniz.düşündüğünüz anakart ve işlemci modeli hakkında bilgi verirseniz faydalı olur
  • Arkadaş lar aranız da hiç garantiye cihaz gönderen varmı herkes birşey yazmas

• 500uyarsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.