Şimdi Ara

Iphone 5s'im Kafayı Yedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece telefonumun şarjı bitip kapandı, ben de vurup kafayı yattım. Sabah uyanıp şarja taktım, telefon kendi kendine açıldıktan sonra tüm simgeleri ve içerikleri birbirine girmiş olarak buldum. Mesela facebook simgesine tıklıyorum, twitter açılıyor. Tek tek bütün uygulamaları açmayı denedim, hiç birisi düzgün bir şekilde açılmıyor. Tüm verileri yedekleyip restore ettim, ancak yine aynı problem Bu problemin çözümü var mıdır acaba? Telefonda çok önemli bilgiler var, 0 dan iPhone yaratırsam hayatım kararır :(

Teşekkür ederim

• Hocam ayarlara girip ekran yerleşimini sıfırla yaptınız mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nerde oluyor acaba?

Whatsapp'a girmek için 20 tane uygulamaya tıkladım
  • Ayarlar - genel - sıfırla -ana ekran yerleşimini sıfırla

• Yok hocam olmuyor kafayı yiyeceğim

• Çare Apple Store.

• Lamb Of God L kullanıcısına yanıt
    Telefonu iTunes'e yedekle ardından bilgisayardaki yedekleri açan programlar var onlardan biri vasıtasıyla onemli bilgilerini kurtar ve telefonu sıfırla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 29 Haziran 2014; 23:46:39 >
  • Deniyorum hocam da, yedekleyip restore etme olayını yaptım, bi sonuç alamadım. Uygulamaların içindeki bilgiler bana o kadar lazım ki, uygulamaları da silemem. Başka bi çaresi olmalı bı derdin :(

• Lamb Of God L kullanıcısına yanıt
    Bunu dene hocam :http://www.iphoneturkey.com/2013/05/itools-itunes-backup-extractor-yedek-mesajlari-ve-arama-kayitlarini-bilgisayara-aktarma.html

• Hocam iTools'tan uygulamaların tümünü .ipa şeklinde yedeğini alabilirsin.
  • Hiç bir şekilde düzelmedi, söylediğiniz her şeyi yaptım ve çıkarılan yedeklemelerde, aynı şekilde bir kişinin içinde başka kişinin yelefon numarası vardı. Telefon numaraları da karışmış anlayacağınız. Virüs müdür nedir anlamadım ki.

• Bi aç kapa yapın, düzelir belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buluta yedekleyin,Pcden buluttaki bilgileri harddiske kopyalayin,Ardindan restore edin,Sorun duzelmiyorsa şayet elinizde onemli dosyalariniz olacak zaten.Apple store goturun.ya değişim çıkar yada tamir.Iyi gunler

• resetlediniz mi home+power tuşuna 6-7 sn basılı tutun telefon kapanıp açılacak belki işe yarar
  • arkadaşımında başına geldi biz sıfırlayarak yaptık tümiçerik ve ayarları sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb Of God

Dün gece telefonumun şarjı bitip kapandı, ben de vurup kafayı yattım. Sabah uyanıp şarja taktım, telefon kendi kendine açıldıktan sonra tüm simgeleri ve içerikleri birbirine girmiş olarak buldum. Mesela facebook simgesine tıklıyorum, twitter açılıyor. Tek tek bütün uygulamaları açmayı denedim, hiç birisi düzgün bir şekilde açılmıyor. Tüm verileri yedekleyip restore ettim, ancak yine aynı problem Bu problemin çözümü var mıdır acaba? Telefonda çok önemli bilgiler var, 0 dan iPhone yaratırsam hayatım kararır :(

Teşekkür ederim

Hocam yan sanayi şarj aleti kullanıldığında tele takılı olduğunda yanlış algılar bastıklarınızı büyük ihtimalle ondan. yada ekran falan değişimi yaptıysanız yan sanayi şarj kullandığınızda yine yanı olay yaşanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhaaattt

quote:

Orijinalden alıntı: Lamb Of God

Dün gece telefonumun şarjı bitip kapandı, ben de vurup kafayı yattım. Sabah uyanıp şarja taktım, telefon kendi kendine açıldıktan sonra tüm simgeleri ve içerikleri birbirine girmiş olarak buldum. Mesela facebook simgesine tıklıyorum, twitter açılıyor. Tek tek bütün uygulamaları açmayı denedim, hiç birisi düzgün bir şekilde açılmıyor. Tüm verileri yedekleyip restore ettim, ancak yine aynı problem Bu problemin çözümü var mıdır acaba? Telefonda çok önemli bilgiler var, 0 dan iPhone yaratırsam hayatım kararır :(

Teşekkür ederim

Hocam yan sanayi şarj aleti kullanıldığında tele takılı olduğunda yanlış algılar bastıklarınızı büyük ihtimalle ondan. yada ekran falan değişimi yaptıysanız yan sanayi şarj kullandığınızda yine yanı olay yaşanır.

+1

• Telefon 2 aylık, orjinal olmayan bir parçası yok. Elimden de düşürmedim. Buluta yedekleyip denedim, ancak sonuç yine aynı. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle yazılımsal, kafayı yiyeceğim.

• Mesela whatsapptan bildirim geliyor, yana sürükleyip ekran kilidini açınca whatsappa gireceğine instagrama giriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.