Bildirim
İphone 5S İOS 8 sarj hakkinda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şarj durumunuz kötü görünüyor ama şarj için 8 e geçmeyin çok berbat çünkü. Siz telefonunuzu sıfırlayan ve kalibrasyon yapın bence şimdilik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kendim iPhone 5S kullanıyorum ve iOS 7.1.1 'de sizden daha iyi şarj durumum. iOS 8 Beta 'yı denedim ve şarjı emiyor, şimdilik tavsiye etmem. Belki Beta 2 veya 3 'te bu durum değişebilir, o zaman denersiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: bheart05
Arkadaslar sarj ile ilgili baya bir skntm var.ios 7.1.1 kullabiorm 4 saat kullanim 6 saat bekleme 3g kapali ne yapmam lazim ve ios 8 yukleyen arkadaslar sarj durumu nasil
Ben iphone5 kullanicisiyim sarjm 4 saat'te bitiyor 3g kullanmyorum sadece mesajlasiyorum yinede bitiyor bugun restre edecegim bakalim duzelecek mi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: timberlake7
quote:
Arkadaslar sarj ile ilgili baya bir skntm var.ios 7.1.1 kullabiorm 4 saat kullanim 6 saat bekleme 3g kapali ne yapmam lazim ve ios 8 yukleyen arkadaslar sarj durumu nasil
Ben iphone5 kullanicisiyim sarjm 4 saat'te bitiyor 3g kullanmyorum sadece mesajlasiyorum yinede bitiyor bugun restre edecegim bakalim duzelecek mi
bende 2 defa restore ettim gene aynı!!! yani önceki sürümler böyle değildi hiç -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: timberlake7
quote:
bende 2 defa restore ettim gene aynı!!! yani önceki sürümler böyle değildi hiç
Benim surum 7.1.1 ona ragmen boyle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
5s te 7.1 nasilsa 8 de ayni.degismedi..
quote:
Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn
5s te 7.1 nasilsa 8 de ayni.degismedi..
peki napmamız gerk bu batarya kalibrasyon nasıl olur bir onu denesek -
Ben jb çıkmasını bekliyorum.Batterydoctor360 etkili oluyordu benim kullanımımda.Evde dışarda molarını aktif kullanıyordum fark ediyordu.Şimdi üşeniyorum basit ayarları yapmaya onlarda 1-2 saat götürüyor performanstan. -
Hay maşallah. Daha beta 1 den böyle başlıklar geliyorsa harbiden yandık. Zaten okulların da durumu malum. -
İphone 5
1 saat 3g acık
Geri kalan süre full wifi mesajlasma
4 saat kullanım
5-6 saat bekleme
Benimkide berbat
daha beta 1...iyi de olsa kötü de güvenmemek lazım.3. betadan sonra sağlıklı bilgi verir.. -
Tum gelistiriciler, ios 8 beta 1 de sarj sikintisi var diye tespitte bulunuyor.Bi sizde yok.iOS 8 Gm heralde sizdeki.
quote:
Orijinalden alıntı: furkantasdemir
Tum gelistiriciler, ios 8 beta 1 de sarj sikintisi var diye tespitte bulunuyor.Bi sizde yok.iOS 8 Gm heralde sizdeki.
ben 7.1.1 e geri dondum 8 de bir sürü hata var özeliikle 1.facebook videolarını oynatmıyor 2.mesajlar gec gelioyr yada bildirim gelmiyor vs vs -
quote:
Orijinalden alıntı: furkantasdemir
Benim kullanimima gore degismedi demekki.
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
İphone 5
1 saat 3g acık
Geri kalan süre full wifi mesajlasma
4 saat kullanım
5-6 saat bekleme
Benimkide berbat
Ciddi misin?
O telefonda sorun var veya bir şeyler açık kalıyor bir araştır derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple garanti uzatma
- iphone geçici kayıt nasıl yapılır
- tek pasaporta 2 telefon kaydetme
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- bu iphone"da hücresel veriyi kullanmak için güncelleme gerekiyor
- iphone ses tanıma nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
- airpods şeffaf mod nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X