Şimdi Ara

İphone 5S İOS 8 sarj hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sarj ile ilgili baya bir skntm var.ios 7.1.1 kullabiorm 4 saat kullanim 6 saat bekleme 3g kapali ne yapmam lazim ve ios 8 yukleyen arkadaslar sarj durumu nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarj durumunuz kötü görünüyor ama şarj için 8 e geçmeyin çok berbat çünkü. Siz telefonunuzu sıfırlayan ve kalibrasyon yapın bence şimdilik.

• Bende kendim iPhone 5S kullanıyorum ve iOS 7.1.1 'de sizden daha iyi şarj durumum. iOS 8 Beta 'yı denedim ve şarjı emiyor, şimdilik tavsiye etmem. Belki Beta 2 veya 3 'te bu durum değişebilir, o zaman denersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bheart05

Arkadaslar sarj ile ilgili baya bir skntm var.ios 7.1.1 kullabiorm 4 saat kullanim 6 saat bekleme 3g kapali ne yapmam lazim ve ios 8 yukleyen arkadaslar sarj durumu nasil

Ben iphone5 kullanicisiyim sarjm 4 saat'te bitiyor 3g kullanmyorum sadece mesajlasiyorum yinede bitiyor bugun restre edecegim bakalim duzelecek mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7

quote:

Arkadaslar sarj ile ilgili baya bir skntm var.ios 7.1.1 kullabiorm 4 saat kullanim 6 saat bekleme 3g kapali ne yapmam lazim ve ios 8 yukleyen arkadaslar sarj durumu nasil

Ben iphone5 kullanicisiyim sarjm 4 saat'te bitiyor 3g kullanmyorum sadece mesajlasiyorum yinede bitiyor bugun restre edecegim bakalim duzelecek mi

bende 2 defa restore ettim gene aynı!!! yani önceki sürümler böyle değildi hiç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7

quote:

bende 2 defa restore ettim gene aynı!!! yani önceki sürümler böyle değildi hiç

Benim surum 7.1.1 ona ragmen boyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s te 7.1 nasilsa 8 de ayni.degismedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

5s te 7.1 nasilsa 8 de ayni.degismedi..

peki napmamız gerk bu batarya kalibrasyon nasıl olur bir onu denesek
  • bheart05 kullanıcısına yanıt
    Ben jb çıkmasını bekliyorum.Batterydoctor360 etkili oluyordu benim kullanımımda.Evde dışarda molarını aktif kullanıyordum fark ediyordu.Şimdi üşeniyorum basit ayarları yapmaya onlarda 1-2 saat götürüyor performanstan.
  • Hay maşallah. Daha beta 1 den böyle başlıklar geliyorsa harbiden yandık. Zaten okulların da durumu malum.
  • İphone 5

1 saat 3g acık
    Geri kalan süre full wifi mesajlasma

4 saat kullanım
    5-6 saat bekleme

Benimkide berbat

• daha beta 1...iyi de olsa kötü de güvenmemek lazım.3. betadan sonra sağlıklı bilgi verir..
  • ugrtrkgvn U kullanıcısına yanıt
    Tum gelistiriciler, ios 8 beta 1 de sarj sikintisi var diye tespitte bulunuyor.Bi sizde yok.iOS 8 Gm heralde sizdeki.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Tum gelistiriciler, ios 8 beta 1 de sarj sikintisi var diye tespitte bulunuyor.Bi sizde yok.iOS 8 Gm heralde sizdeki.

ben 7.1.1 e geri dondum 8 de bir sürü hata var özeliikle 1.facebook videolarını oynatmıyor 2.mesajlar gec gelioyr yada bildirim gelmiyor vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Benim kullanimima gore degismedi demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

İphone 5

1 saat 3g acık
    Geri kalan süre full wifi mesajlasma

4 saat kullanım
    5-6 saat bekleme

Benimkide berbat

Ciddi misin?

O telefonda sorun var veya bir şeyler açık kalıyor bir araştır derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.