Bildirim
iphone 5s kılıflı kullanmamı kılıfsız kullanmamı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takma ölümlü dünya boş ver soyulma oluyorsada olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben silver kullanıyorum ve takmıyorum kap ama arka ve önde jelatin var.Bence böyle gayet güzel tabi sürekli yere düşürüyorsan bir kılıf kullan ama dikkatli kullanıyorsan bence gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle diyonda bir yandanda takasım geliyo ama telefonun tüm güzelliğinide bozuyo be :D sonra diyom ki yere düşünce daha taksiti bitmedi naletin :D -
quote:
Orijinalden alıntı: melihcskn
Ben silver kullanıyorum ve takmıyorum kap ama arka ve önde jelatin var.Bence böyle gayet güzel tabi sürekli yere düşürüyorsan bir kılıf kullan ama dikkatli kullanıyorsan bence gerek yok
Önde jelatin var ama arkada yok kılıflar cok kaba space gray almadıgıma pişmanım :) Takmıyorum o zmana cıkartıyorum o kadar sürekli düşüren biri değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: VitoScaletta96
quote:
Orijinalden alıntı: melihcskn
Önde jelatin var ama arkada yok kılıflar cok kaba space gray almadıgıma pişmanım :) Takmıyorum o zmana cıkartıyorum o kadar sürekli düşüren biri değilim
http://m.aliexpress.com/item/1708546825.html?tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
hocam bunlardan alabilirsin ben 2 adat sipariş ettim iphone 5 kullanıyorum kılıflı o kadar alışmısım ki kılıfsız kullanamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tavsiyem arkaya mat yada parlak jelatin takabilirsiniz maksat soyulup kötü durmasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone a kılıf takınca bozuyor sanki. Kılıfısız kullanımı daha tatlı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TRafoWEB
Haklısın ama düşürünce soyuluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: naberkankakw
quote:
Orijinalden alıntı: TRafoWEB
Haklısın ama düşürünce soyuluyor
Düşürmeye müsait bi işiniz ya da çocuğunuz varsa şeffaf bi kılıf alabilirsiniz. Aslında en güzeli alırken sigorta yaptırmak. Media markt ta görmüştüm 1-2-3 yıllık sigorta yapıyorlar garanti kapsamı dışında kalan arızalar için. 1 yıllık 120 liraydı. Kasası zarar görse bile sigortası iş görür. Ki o zamana kadar arızaların da apple cihazı yenisi ile değiştirmezse.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bodyguardz veya Clear-Coat Full Body kullan. Senelerdir tek kullandigim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- sim box iphone
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- iphone hoparlör temizleme
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X