Şimdi Ara

İphone 5s kilit tuşu ile arama bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
23.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim iphone 5simin kulağımızı koyduğumuzda ekranı kapatmaya yarayan sensör bozulmuş.
    bende telefonda görüşme yapıyorken kilit tuşuna basınca ekranı kapatmak istiyorum ama bastığım zaman aramayı bitiriyor bu ayarı nasıl değiştirebilim bulamadım yardımlarını bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'da Aramaları Kilit Tuşu ile Sonlandırmayı İptal Etme

iPhone'unuzda telefonla konuşurken, ekranı kilitlemek için güç tuşuna bastığınızda aramanın sonlanması can sıkıcı bir sorun olabilir. Neyse ki, bu özelliği devre dışı bırakmanın bir yolu vardır.

Ayarları Değiştirme:

1. iPhone'unuzun "Ayarlar" uygulamasını açın.
    2. "Erişilebilirlik" seçeneğini seçin.
    3. "Dokunmatik" bölümüne ilerleyin.
    4. "Kilit Tuşuyla Çağrıyı Sonlandırma" özelliğini kapatın.

Not: Bu ayar, yalnızca telefon görüşmeleri için geçerlidir. FaceTime aramaları, bu ayar değişikliğinden etkilenmez.

Ek İpuçları:

• Telefonla konuşurken ekranı kilitlemek için güç tuşuna iki kez basmayı deneyin. Bu, "Kilit Tuşuyla Çağrıyı Sonlandırma" özelliğinden etkilenmeyecektir.
    • iPhone'unuzdaki yan düğmeyi kullanarak da aramaları sonlandırabilirsiniz. Yan düğmeye bir kez basın ve "Sonlandır" seçeneğini belirleyin.
    • Konuşmanız bittiğinde aramayı sonlandırmak için iPhone'unuzun ana ekran düğmesini de kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları takip ederek, iPhone'unuzdaki aramaları kilit tuşu ile sonlandırma özelliğini başarıyla devre dışı bırakabilirsiniz. Böylece, ekranı kilitlemek için güç tuşuna bastığınızda aramalarınız kesintiye uğramayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu ayar degil Bir özellik görüşmek yaparken ekranı niye kapatmak istediğini anlamadım zaten görüşürken kulagina götürünce telefonu sensör ekranı karartıyor sana ne lazım peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

Bu ayar degil Bir özellik görüşmek yaparken ekranı niye kapatmak istediğini anlamadım zaten görüşürken kulagina götürünce telefonu sensör ekranı karartıyor sana ne lazım peki ?

Hocam adam o sensor bozulmuş kararmıyor diyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

Bu ayar degil Bir özellik görüşmek yaparken ekranı niye kapatmak istediğini anlamadım zaten görüşürken kulagina götürünce telefonu sensör ekranı karartıyor sana ne lazım peki ?

Hocam adam o sensor bozulmuş kararmıyor diyor işte

O zaman iki yıl olmadiysa ver gitsin servise değişir mutlaka 👍🏽

• ilk çıktığı zamanlar almıştım malesef garanti falan kalmadı :D teknik servise sordum bu sensör kameraya bağlı dedi 100 küsürde fiyat çekti aslında sadece bu sensör içinde bu kadar para vermem. neyse artık böyle kullanıcaz cevaplar için teşekkürler :)
  • bende de öyle. telefonu biraz daha açıyla tutuyorum yanağıma değmesin diye -mikrofonu kapatma tuşu yukarıda olduğu için yanlışlıkla ona basıyorum çünkü-
    biraz uzak tutunca da sesim gidip gidip geliyormuş. yapacak bi şey yok bazen kulaklıkla kullanıyorum.
  • Home tuşuna bastıktan sonra kilit tuşuna basarsanız, ekranınız kilitlenecek ve görüşme sonlanmayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.