Şimdi Ara

İPHONE 5S KULLANICILARI Bİ BAKABİLİR Mİ YARDIMA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BU SALI GÜNÜ 0 İPHONE 5S ALDIM FAKAT 2 ŞİKAYETİM VAR

1.TELEFON BİRAZ ISININCA HERHANGİ BİR UYGULAMA ACINCA SOL TARAFTA BEYAZ BİR LEKE GİBİ BİŞİ OLUŞUP HEMEN DÜZELİYOR
    2. TELEFON ŞARJDA İKEN DOKUNMATİK PEK FAZLA İŞLEVİNİ GÖRMÜYO ŞAÇMALIYO BİRAZ

TELEFONDA İOS 7.1.1 VAR.

SİZCE TELEFONU İOS 8'E GÜNCELLESEM BU HATALAR DÜZELİR Mİ YOKSA TELEFONDAN KAYNAKLANAN BİR SORUN MU BU ?

YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• Apple a götür değiştirsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iLaichzeit kullanıcısına yanıt
    KARDEŞİM TELEFONU GOLD MAĞAZASINDAN ALDIM YALNIZ ZORLU CENTER'DA DEĞİŞİM YAPARLAR MI PEKİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett3452

KARDEŞİM TELEFONU GOLD MAĞAZASINDAN ALDIM YALNIZ ZORLU CENTER'DA DEĞİŞİM YAPARLAR MI PEKİ ?

Yaparlar Türkiye cihazıdır büyük ihtimal o yüzden değiştirirler sorun bulurlarsa.
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    PEKİ İOS 7.1.1'DEN KAYNAKLANAN BİR SORUN OLABİLİR Mİ YOKSA TELEFONUN KENDİSİNDE Mİ BİR SORUN VAR ACABA ?
  • 2.soruna cevap vereyim. Dokunmatik ekran sarjdayken sapitoyirsa kesinlikle şarj aletin orjinal Apple ürünü değil. Orjinal şarj aletini dene ne dediğimi anlarsın.

• yokyere kullanıcısına yanıt
    KARDEŞİM SADECE BAŞ TARAFI FARKLI ONU EVDE UNUTMUŞUM USB ŞEKLİNDEKİ KABLOSU DURUYOR AMA BAŞ KISMI ORJİNAL DEĞİL ONU BENİM ORJİNAL USB KABLOSUNA BAĞLADIM BUNDAN OLABİLİR Mİ ?
  • mehmett3452 kullanıcısına yanıt
    Tahmin etmiştim :) bence o yüzden denedikten sonra benide bilgilendirirsen sevinirim..

normalde sorun yoktu dediğim gibi priz girişini evde unuttum onu kullanayım dedim sende öyle deyince jeton düştü hocam sağol bilgilendirme için :)

1.sorumunda cevabını bulabilirsem inşallah.
  • mehmett3452 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam iyi bayramlar..

iyi bayramlar hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.