Şimdi Ara

iPhone 5s mi 6 mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle 5s hocam ben ikisinide incceledim bi hafta önce mağazada 5s e karar verdim hem kibar bi telefon 6 ya göre hemde iphone 6 nın kasasının arka kısmı görüntü olarak tam bi fiyasko bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: exemaniac2

kesinlikle 5s hocam ben ikisinide incceledim bi hafta önce mağazada 5s e karar verdim hem kibar bi telefon 6 ya göre hemde iphone 6 nın kasasının arka kısmı görüntü olarak tam bi fiyasko bence

Ben 5S'den daha çok sevdim arka kısmını. Gayet hoş bence. Ayrıca büyük hata etmişsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala 5s diyenler var, geçen senenin telefonuna bir ton para verip bit gibi ekranı 4 saatlik batarya süresiyle kullanmaya devam edin siz. Eskiden alanlara lafım yok ama şu an 6 dururken 5s almak nasıl bir mantıktır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 6 Ekim 2014; 20:27:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 32 gb 5s e karar verdim. Bunu mantıksız olarak gören arkadaşlar var . Bazılarına göre teknik özellikler iyidir ,bazılarına da tasarım. Eğer bir kişi için tasarım önemliyse ve iphone 6 nın tipi hoşuna gitmediyse 5se alamaz mı ? 5s in şuan 7 ye kadar gideri var.
  • Başlıktaki 2 telefonada para verilmez , 2 telefonda çöpten farkı yok.. Tablette ios ama telefonda açık ara android öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

Başlıktaki 2 telefonada para verilmez , 2 telefonda çöpten farkı yok.. Tablette ios ama telefonda açık ara android öneririm.

bak üstad senin o dedğin android telefonların hepsinin ağababalarını kullandım s2 ,sony arc s ,lg 2 ,note1-2-3 samsung k zoom,s4 zoom bunların hepsini satın aldım.android telefonlar ilk basta güzel sonra şişmeler baslıyor donmalar baslıyor kısaca sıkıntılar olmaya baslıyor eskiden tablette ios du telefonda yokluktan android di şimdi 5.5 inc 6+ dan sonra her daim iphone diyorum kim ne derse desin donma yok kamerası ortalamanın çok üstünde seri,uygulamaları bol pili artık yoğun kullanımda 1 günü devirmekte.sadece ortalamanın üstünde pahalı bir cihaz zamanla fiyatlar düşecektir ben 64 gb 6+ aldım aşırı memnumum ve keyif aldım.kimse bu tellere çamur atmasın i6 ve plus alınabilir bir telefon

• Herkese teşekkürler arkadaşlar, sanırım 6 da karar kıldım evet dediğiniz gibi 5s ten bi farkı yok gibi ama 5s geçen senenin telefonu güncelleme olarak da geride kalacak haliyle onun için almışken 6 alayım diye düşündüm.
  • küçük ekran telefondansa büyük ekran telefonu tercih ederim.zaten 5s le en önemli fark bu.ip6 gerçekten hem performans hemde boyut olarak çok iyi.bütçeniz müsaitse 6 derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.